Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Молим те, провери и распитај се мало боље, о томе смутљивцу...

И ко му је сестра Марина, засењивачица простоте на глобалном нивоу...

Ово кажем најдобронамерније.

А ти, како хоћеш...

ovde je i Deretic izuzetno cenjen izvor informacija bez ikakve sumnje.

Јеси ли ти стварно толико глуп да мислиш да је циклон "Тамара" ИЗНАД СРБИЈЕ И РС - ПРИРОДНА ПОЈАВА ???:dash:
Природна појава, много погубнија по нас, била је та, што су изишли на последње изборе махом гласали за СНС, једну од издајничких и антисрпских гарнитура из последњих скоро најмање 15так година...

И о онима раније, као и о осталима уопште бисмо могли да дискутујемо, али сад није тема...

Та жена је још рекла и то да лешине животиња треба да се укопају најмање 30 цм. испод земље И ДА НИКАКО НЕ СМЕЈУ ДА СЕ РАСПОРЕ..... ја сам стварно у паници - ако буду хиљаде цркотина преносили у Инђију... па то је морбидно..... тамо има нека фирма за спаљивање цркотина.... п

Опусти се Мито, ми већ годинама увозимо и једемо цркотине, стекли см имунитет..

Ја не могу ово да слушам. Ако неко слуша до краја, нека нам преприча најзанимљивије делове.

Uglavnom :bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

- - - - - - - - - -

Ја сам био у Обреновцу и данас и у петак и у суботу. Идем и вечерас преко Бољеваца на електрану.

I kakva je situacija?

Јеси ли ти стварно толико глуп да мислиш да је циклон "Тамара" ИЗНАД СРБИЈЕ И РС - ПРИРОДНА ПОЈАВА ???:dash:

Лично, не знам да ли је или није природна појава.
Не разумем се толико у физику.

Међутим, симетрија поплаве је невероватна.
Буквално, захваћени су само Србија и РС и понеко ободно место с Федерацијом и Хрватском тамо где је равница.
То заиста изазива сумњу.

Да клима може да се контролише, то је јасно.
Серимо се само бомбардовања и три месеца најведријег неба над Србијом икад. И након бомбардовања абнормалних грмљавина и пљускова. Никад као тад се није дешавало да пражњења буду таква да туку по кућама немилице. Сећам се да нам је гром три пута ударио у громобран породичне куће. До тад се, за 15 година њеног постојања то није десило никад. А ни након престанка тих суманутих грмљавина.

Абрамовић звучи, на махове, сумануто. А на махове као неко ко зна о чему прича.

Кажу, још су после америчког грађанског рата приметили појаву абнормалних киша. Тако је после сваког савременог рата, па и овог нашег, да ли због барутних гасова у ваздуху или чега, не знам...

Uglavnom :bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

- - - - - - - - - -

I kakva je situacija?
На периферији има доста људу, избацују воду из подрума, гаража..У центар се не може јер не да полиција. У нижим деловима још има доста воде..по каналима ("купинцима"). Био сам у кући где је вода само прелила по поду..и то је доста ружно, треба све то променити. Тамо где је вода била у нивоу намештаја, ту је сигурно ужас. Приметно је да обилазе да би сакупили угинуле животиње,,мада ја не видех ниједну. Свима се жури да што пре отворе ради луфтирања, проблем је што се приступ не дозвољава, тако да ће много ствари пропасти.

Poslednja izmena od moderatora:
Samo da ponovim,radikali su potpuno nesposobni.

BoESTNWCYAAc9Do.png

Poslednja izmena:
Мени не би био проблем и без кључа...:per:
Него оно, бојим се да ме не потера малер после..

Повезем неког лика из Обреновца и каже да је чуо да су "устрелили" двојицу провалника (наводно). Ако кренеш, питај да те упутим где има:)

Извини, ко ми обриса' поруку - СЛУШАО САМ И ГЛЕДАО ДИРЕКТАН ПРЕНОС ВЛАДЕ СРБИЈЕ И ДОНЕЛИ СУ ОДЛУКУ ДА УВЕЗУ ЛЕШИНЕ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ БИХ И РС - ДА БИ ИХ СПАЉИВАЛИ У ИНЂИЈИ ---- а ево сада је гост жена стручњак на РТС1 која каже да ако има више лешина-цркотина на гомили ДА ЈЕ ТО ИНФЕКТИВНА БОМБА........

Зашто ми је та порука обрисана??? Она је истинита??? Гарантујем својим животом!!!

Jeste, zato je zakon takav kakav je... ali nije daleko od zdravog razuma da bi sve to moglo Savom da zavrsi kod nas. Dovoljno je da sve te zivotinje samo budu u vodi koja nam dotice, a mnogo je bolje da budu pokupljene i unistene. Takvog postrojenja u Bosni nema - a Indjija nije predaleko.

Back