.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osnovna greska, za koju odgovornsot snose sve vlasti pre njih- treba bolje praviti i cistiti kanale. Druga greska, nesposobnost evakuacije Obrenovca. Treca greska na koju ja sumnjam a koja nije sigurna je debilno i pogresno miniranje nasipa Kolubare. Cetvrta greska, histerisanje i patetisanje po medijima u cilju obracuna sa politickim protivnicima. Peta greska- zbog obracuna sa politickim protivnicima, direktno ugrozavanje bezbednosti gradjana Sapca.
na federalnoj su juče objavili da je toliko evakuisanih
To sto se trese je od sustinske vaznosti, jer ako se trese, onda nije za vodju, i treba da sidje sa funkcije.
Gasica nece da smeni jer mu je to glavni uvlakac.
Potreban ti je neki ozbiljan argument posle Obrenovca?
Naravno da me nije stid kada pljujem po pateticnom Vucicu, bio bih tezak moron kada bi se stideo toga.
Ni ja ne razumem muskarce kao sto je Vucic, koji su placeni da budu vodje, a patetisu kao neke babe ili strogi matori ucitelji.
Na dan i po pre poplave mozes da evakuises Obrenovac. Gde mu je organizacija Beogradjana Sinise Malog za Obrenovac, kao sto ih je organizovao za Sabac? Gde?
- - - - - - - - - -
Hajde da ih proziva, a oni ih pozvao na evakuaciju 2 dana pre poplave Kolubare. Ali ne bre, oni ih covek proziva dok su ovi 3 metra pod vodom. Lud covek u potpunosti.
sta imas da sumnjas eno ti prepiska klinaca iz obrenovca sa fejsa i to uzivo dok je bilo.. i kako kazu nije bila jedna vec nekoliko....
Ако кроз два дана не буду земљотреси, (под условом да та два дана већ и нису прошла) хоће ли тај смутљивац лично да иде и голим рукама да вади мртва тела људи и животиња, и фекалије?
Како вас више не мрзи да ширите дезинформације и панику, као да нам није довољно ове несреће, увећане такође одвратним партијашењима ?
Зашто имам неодољиви утисак да си овај пут у праву?Osnovna greska, za koju odgovornsot snose sve vlasti pre njih- treba bolje praviti i cistiti kanale. Druga greska, nesposobnost evakuacije Obrenovca. Treca greska na koju ja sumnjam a koja nije sigurna je debilno i pogresno miniranje nasipa Kolubare. Cetvrta greska, histerisanje i patetisanje po medijima u cilju obracuna sa politickim protivnicima. Peta greska- zbog obracuna sa politickim protivnicima, direktno ugrozavanje bezbednosti gradjana Sapca.
Ja sam rekla da se preventivni razlozi ne uzimaju u obzir, a to sto si napisao vazi za sve vlasti unazad. I niko ovde sa foruma ko je bio nije napisao nesto od ovakvih kritika i maloumnih komentara kao neki najveci kritizeri ovde.
I jos jedno, na sanaciji terena sada ne rade dobrovoljci, nego specijalizovane ekipe za biolosku i hemiojsku odbranu zaprasujuci od zaraze.
Siris dezinformacije i zato ti ne odgovara moj odgovor i "branjenje neodbranjivog" a evo ni sam ne znas kako da odgovoris.
Pa ne laze, to je bilo em pred kamerama, em uz prisustvo vise i novinara i mestana i ekipa za spasavanje.
Sad tebi da verujem za ono sto sam svojim ocima videla (ne samo spasavanje, nego kritiku)?
Na kraju, kako komentarises isti takav Dodikov stav o ljudima koji ne zele da se evakuisu?
Зашто ти стално подмећеш нека неодговарајућа поређења?koleginice, ko god da je ovaj gdin nit ga znam nt pratim sta pise njegovo uzbunjivanje moze da uzbudi samo 100 do 500 ljudi za razliku od gdina koji se slika svaki bogovetni dan i svaki dan je promenljivog raspolozenja od smejanja do histerije..... nasla si koga da ucis o medijskom ratu posle svega sto smo preziveli do 2000-te a narocito posle nje....
Lud covek sto ih poziva da se spasu?
I kakav je dokaz Obrenovac?
Osim mogucih ranijih sirena, ja ne videh nijedan valjan razlog za kritiku, pa i tad su se neki ljudi okrenuli na drugu stranu da spavaju, nisu ozbiljno shvatili.
Ja sam cuo od nekoliko ljudi da je bila neka eksplozija- sad, ne znam da li je to deo one histerije kada krenu takve price. Ali ja sam poslednji covek koji obicno sumnja na takve stvari, ali sada i ja sumnjam. Nasip se minira i probija u ovakvim situacijama, ali vrlo moguce da su oni taj nasip nesto pogresno probili.
Зашто имам неодољиви утисак да си овај пут у праву?
Укратко си описао тачно стање.
(Без зезања).
Зашто ти стално подмећеш нека неодговарајућа поређења?
А тај смутљивац је заправо део те катастрофалне екипе коју имамо од 2000те на овамо.
Време је да се и то најзад схвати.
Osnovna greska, za koju odgovornsot snose sve vlasti pre njih- treba bolje praviti i cistiti kanale. Druga greska, nesposobnost evakuacije Obrenovca. Treca greska na koju ja sumnjam a koja nije sigurna je debilno i pogresno miniranje nasipa Kolubare. Cetvrta greska, histerisanje i patetisanje po medijima u cilju obracuna sa politickim protivnicima. Peta greska- zbog obracuna sa politickim protivnicima, direktno ugrozavanje bezbednosti gradjana Sapca.
zamisli...proziva ljude da nece da spasavaju svoju decu, bebe...
Немој да вређаш.aj da ti nacrtam... slobodan milosevic jeste kriv sto je namerno isprovocirao bombardovanje rts da ne kazem grdju rec.... njegova krivica je velika ali minorna u odnosu na one koji su taj zlocin izvrsili
sad izvlaci zakljucke pa gledaj koji se ambasador vozikao hamerima danas po obrenovcu i fotkao mobilnim onaj uzas i drzao vakele kako oni nisu ljuti sto smo prihvatili rusku pomoc.... i povrh svega vesic ti u ovom uzasu pravi konferenciju za stampu i kaze stekli su se uslovi za beograd na vodi.... ja se pitam dal kad neko ode u tu ameriku dal ga vrate u originalu ili kloniraju?
Ja sam rekla da se preventivni razlozi ne uzimaju u obzir, a to sto si napisao vazi za sve vlasti unazad. I niko ovde sa foruma ko je bio nije napisao nesto od ovakvih kritika i maloumnih komentara kao neki najveci kritizeri ovde.
I jos jedno, na sanaciji terena sada ne rade dobrovoljci, nego specijalizovane ekipe za biolosku i hemiojsku odbranu zaprasujuci od zaraze.
Siris dezinformacije i zato ti ne odgovara moj odgovor i "branjenje neodbranjivog" a evo ni sam ne znas kako da odgovoris.
Pa ne laze, to je bilo em pred kamerama, em uz prisustvo vise i novinara i mestana i ekipa za spasavanje.
Sad tebi da verujem za ono sto sam svojim ocima videla (ne samo spasavanje, nego kritiku)?
Na kraju, kako komentarises isti takav Dodikov stav o ljudima koji ne zele da se evakuisu?
ко је бре тај?
Немој да вређаш.
А, за ово даље, ја не знам шта ти у ствари хоћеш да (до)кажеш?
У чему се ми, уопште, споримо, кад генерално мислимо исто?
Зар ћемо да заборавимо какво је зло начињено Србији од 2000. до данас?
Ова данашња власт је само наставак свега тога, а можда и још гора, с обзиром на то шта су говорили до пре неколико година...
И само се потврђује да смо све време били наивни, или, напросто, да смо хтели да верујемо да ће урадити како су обећавали...
П. С.
У случају бомбардовања РТС и питања Милошевићеве кривице, ја више, пре свега из принципа, не постављам никакво "али". Одговорност постоји, дакако, но, кривица је искључиво НАТО агресора, прецизније, оних који су читаву ствар, агресију на Србију и Црну Гору, уопште покренули.
Tesko mi je da zamislim da su oni toliko nesposobni uspjeli evakuisati 900 000 ljudi za 4 dana.
a njemu bi kao prvi put bilo da slaze javno i pred kamerama...![]()
Kakva je pqognoza vremena za danas? Nebo na jugu je pocelo da dobija onu gadnu kisnu boju a inace kisa koja nam dolazi iz pravca valjeva nas retko obidje. P.s.molim vas ubacujte slike iz stampe u spojlere