libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
Šta je Jevropa, polako, bez ikakvih tenzija organizovala 220 spasilaca, a koga će spašavati?
па оне који су спашени

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je Jevropa, polako, bez ikakvih tenzija organizovala 220 spasilaca, a koga će spašavati?
imaš pravo da je to nemoguće , a moze biti da je toliko ljudi ugrozeno pa neki lapsus , ali tako su objavili
Kinez koji drži prodavnicu delio je gumene čizme na keju u Sremskoj Mitrovici uzvikivajući: "Nula dinala! Nula dinala!".
pobogu pa kako cemo sve ove dopremljene izbeglice evakuisati ako se i beograd urusiZašto su klizišta sve veći problem u Beogradu
Kliknite ovde za detaljniji prikaz [+]
Međutim, Direkcija je pre mesec dana izradila digitalni katastar klizišta, sa kompletnom bazom podataka, planovima, snimcima i proučavanjima. Evidentirano je 1.155 klizišta, od čega je čak 602 aktivno. Čak 248 klizišta ima visok stepen rizika, jer ugrožava objekte.
ma egzotika zivelaКинези који живе овде баш су се лепо показали - био је један тв-прилог...... каже да њих 6 000 живе у Србији И ДА СУ СВИ ДАЛИ НОВЧАНИ ПРИЛОГ и онда су ови куповали воду и остало шта треба... а један каже од њих: ја воле Србија, ја пола Србин.......![]()
pa da...na kraju ce poplavljeni da ispadnu krivi jer su sami sebe poplavili...
И многи од нас о одговарају оваквом опису.zato sto imam yebeni nacionalni ponos i pun mi je ****** ponizavanja...zato sto mi je pradeda presao u albaniju i ostavio mrtvo 12 dece u srbiji jer niko nije imao da ih prehrani dok se on sa tim skotovima borio... sve deciji grobovi. zato sto su mi dedu domacina komunisti strpali u zatvor zato sto nije hteo da pljuje po drazi i da okrece kapu kao sve komsije iz kraja.
zato sto sam skolovan i vaspitan u postenoj kuci sa roditeljima koji su krv propisali za ovu zemlju i od toga nisu imali nikakve koristi vec se razboleli. i sve sam trpeo ali kad vidim ovaj socijano komunjarski nesoj kako se odnosi opet i po ko zna koji put spram tudjih zivota dodje mi da uradim nesto sto nikad u zivotu nisam nikom uradio.
jel dosta? sam prosao test dal sam srbin il debilna snsovsko radikalska zuta fukara?
zato sto imam yebeni nacionalni ponos i pun mi je ****** ponizavanja...zato sto mi je pradeda presao u albaniju i ostavio mrtvo 12 dece u srbiji jer niko nije imao da ih prehrani dok se on sa tim skotovima borio... sve deciji grobovi. zato sto su mi dedu domacina komunisti strpali u zatvor zato sto nije hteo da pljuje po drazi i da okrece kapu kao sve komsije iz kraja.
zato sto sam skolovan i vaspitan u postenoj kuci sa roditeljima koji su krv propisali za ovu zemlju i od toga nisu imali nikakve koristi vec se razboleli. i sve sam trpeo ali kad vidim ovaj socijano komunjarski nesoj kako se odnosi opet i po ko zna koji put spram tudjih zivota dodje mi da uradim nesto sto nikad u zivotu nisam nikom uradio.
jel dosta? sam prosao test dal sam srbin il debilna snsovsko radikalska zuta fukara?
Са "фејсбука"
Dragana Stankovic
na centralnim lokacijama vracaju volontere jer ih ima dovoljno a u gerontoloskom centru marija bursac, opstina bezanijska kosa ima samo dva volontera niko nece na gerijatriju
podsecam vas da je tamo smestena vecina starijih lica a njihov ljudski kapacitet nije dovoljan da pokrije sve obaveze.
TAZI SE 10 DECAKA ZA ISTOVAR POMOCI KOJA STIZE I 15 DEVOJAKA DA POMOGNU OKO RASPOREDJIVANJA HRANE I HRANJENJA BAKICA.
molim vas sherujte ovaj status i svako ko je planirao da ide u pionir arenu ili neku drugu lokaciju da se preusmeri!!!
https://www.facebook.com/dubravka.ivkovic.7/posts/10203009037885605?notif_t=close_friend_activity
Kinez koji drži prodavnicu delio je gumene čizme na keju u Sremskoj Mitrovici uzvikivajući: "Nula dinala! Nula dinala!".
ja sluso jednog na tv kaze ja sam pola srbin ocu pomognem
Е да------- и ја сам га чуо.... одушевио ме својом добротом.........
Ово је глуп позив и неодговарајући потпуно- Не могу клинци-добровољци да иду на геријатрију.... тамо могу једино из средње медицинске или неке сличне школе......... друга деца и не треба и не смеју да се на овај начин траумирају.......
jel zna neko sta je sa forumasem dragon x?
Evo ga opet onaj Dikic na pinku, javlja se iz kostolca. Zar on nije oteran iz mupa i zandarmerije davno?
Procitaj detaljnije - treba 10 momaka da istovaruju stvari. Tu ti ne treba struka.
Ниједан позив у овој ситуацији није глуп, јер видеће га и одговарајући...Ово је глуп позив и неодговарајући потпуно- Не могу клинци-добровољци да иду на геријатрију.... тамо могу једино из средње медицинске или неке сличне школе......... друга деца и не треба и не смеју да се на овај начин траумирају.......
to je zaista opasno pa zar i iz vazduha da se potrujemo heboote pa sto idijoti jedni ne upotrebe ONE PECI ZA KREMACIJEИзвини, ко ми обриса' поруку - СЛУШАО САМ И ГЛЕДАО ДИРЕКТАН ПРЕНОС ВЛАДЕ СРБИЈЕ И ДОНЕЛИ СУ ОДЛУКУ ДА УВЕЗУ ЛЕШИНЕ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ БИХ И РС - ДА БИ ИХ СПАЉИВАЛИ У ИНЂИЈИ ---- а ево сада је гост жена стручњак на РТС1 која каже да ако има више лешина-цркотина на гомили ДА ЈЕ ТО ИНФЕКТИВНА БОМБА........
Зашто ми је та порука обрисана??? Она је истинита??? Гарантујем својим животом!!!