Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.935
Koji ce djavo u skoli? Niti uce sta niti ce im to trebati ikada.
Ma sta ce skola ljudima, daj da se svi damo u kradju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ce djavo u skoli? Niti uce sta niti ce im to trebati ikada.
Sto, zbog vanrednog stanja? U Beogradu mogu da rade bez problema.
U Novom Sadu poceo 81. medjunarodni poljoprivredni sajam.
A sta cemo sa ljudima koji redovno idu na posao, cak i po onoj kataklizmi u cetvrtak i petak?

Onda neka svima smanje porez linerano u ovakvim uslovima, a ne samo onima koji su imali da daju, pa sto su vise dali, to manji porez?
Pazi ti to?
Obratite paznju na vodostaj Dunava - za 3 dana porasce za od dva do tri metra.
U Zemunu, po prognozi dostici ce granicu vanredne odbrane, dakle, moze da prelije. Nadajmo se da ce da omanu po obicaju.
Na koliko je postavljen nasip u Sapcu, koju visinu? Prognoza za utorak kaze - 710 cm.
Svi na nasipe, lopate u sake, kakav bre sajam, gde je preki sud!
Vidi sa tim se potpuno slazem. Sto srednjoskolci (ovi iz osnovne su jos mali) ne bi punili dzakove peskom? Ne moraju da ih nose, ali mogu da ih pune.
Sta tu ima da se plati? Volonteri...
САД су послале 100к$ што је мање од плате једног ЕУ посланика!!!
http://vesti.krstarica.com/svet/plata-80-000-evra-za-zevanje-u-fotelji/
Колико има таквих који ће данима да раде те ствари?
Odkud ja to znam, pitaj Vucica.
Тај лаже како зине.
Ја ћу да ти кажем, у капитализму нема ништа џабе, а ми се одавно налазимо у најсебичнијој варијанти капитализма и егоизма.
Svi na nasipe, lopate u sake, kakav bre sajam, gde je preki sud!

Kako se moze poslati sms iz inostranstva? Koji su brojevi???
Pogledaj na sajtu MUP-a mozda ima nesto. Mada mislim da sms ne moze, moze samo novac na racun.
Сад на б92 рекао. Пукао насип ваљда код Рајева села у Хрватској.

Amerikanci su udaljeni 10000 milja i nisu dužni da izdržavaju nacije koje ih mrze. Uprkos tome, donirali su beskonačno mnogo više para nego Rusija. ($100.000 podeljeno sa 0)