libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
Pa hocete li celu noc da ih evakuisete. Sad se cuh sa drugaricom, kaze ceka da dodje camac po nju![]()
обично то лакше иде после поноћи а екстра лако пред зору 3-5 ујутро

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hocete li celu noc da ih evakuisete. Sad se cuh sa drugaricom, kaze ceka da dodje camac po nju![]()

To ne postoji, samo VS, a oni su specijalci, oni za ove probleme nisu uvezbani, a ni za ratovanje.
Sta ce Srbiji Vojska a Srbima drzava, to vecina ne zanima.
Meni samo nije jasno kako ovo da se desi a dobili kandidaturu.![]()
Тешко је евакуисати толико људи. У Обреновцу од 20 хиљада људи је евакуисано око 3000, немамо капацитете за то. Војска, ПТЈ, САЈ и жандармерија су на задатку, али то није довољно.
... Ево јаваљју има нека трудница и дете, па да их неко покупи од екипа. Колико само мале деце.... то треба и сместити негде, али не каже нико да је то за сада проблем...барем нешто добро у невољи.Nije služio vojsku?![]()

Nije služio vojsku?![]()
Molim se Bogu da nisam u pravu , al se plasim da cemo prave raymere ove tragedije sagledati tek kad se voda povuce ....![]()
Priznali KiM.
sad sam gledao kako vice na neke likove "Nemojte vise rec da sam cuo"Molim se Bogu da nisam u pravu , al se plasim da cemo prave raymere ove tragedije sagledati tek kad se voda povuce ....![]()
Hoce to kad mamlazi 15g drkaju onu stvar i cekaju da im padne s'neba i evo palo im je bukvalno s'neba.
Molim se Bogu da nisam u pravu , al se plasim da cemo prave raymere ove tragedije sagledati tek kad se voda povuce ....![]()
Taj ne zna da ide po ravnom a ne obuku da prođe.![]()
Mrtvoserнеспособан за војну службу