Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Strasno, strasno, strasno, kakav raspad. S vremena na vreme stvarno ne mogu da se nacudim da l` je moguce ovakvo rasulo.

Тешко је евакуисати толико људи. У Обреновцу од 20 хиљада људи је евакуисано око 3000, немамо капацитете за то. Војска, ПТЈ, САЈ и жандармерија су на задатку, али то није довољно.

Strasno, strasno, strasno, kakav raspad. S vremena na vreme stvarno ne mogu da se nacudim da l` je moguce ovakvo rasulo.

Drzava se raspala pre 20 godina, sta se ti cudis. :think:

- - - - - - - - - -

Тешко је евакуисати толико људи. У Обреновцу од 20 хиљада људи је евакуисано око 3000, немамо капацитете за то. Војска, ПТЈ, САЈ и жандармерија су на задатку, али то није довољно.

Vojska o 10k vojnika, jel ta ? :(

шта те чуди--кад нема ланац команде онда је овакав башибозлоук
---јело вом идиоту ПВ било тешко да нареди војсци да да ваздухоплоство снима поплављена места и на основу фотки да се људи циљано упућују на постављању препрека а не да лутају као овце---је ли могао да нареди да се направи једна команда војске,полиције и да се делује на спасавању људи---шта је дебил урадио отишао он лично да се слика а нек се народ сам сналази попринципу ко како стигне--ко уопште води акције---дебилчина је показао на свом првом кораку колико је неспособан

@shebronsk, aj molim te ne postavljaj te kilometarske slike, sve smo to već videli mnogo puta. Čisto da znaš, ako si se kasnije uključio.

Само што сам стигао кући. Нисам прочитамо све, немам времена...

- - - - - - - - - -

Drzava se raspala pre 20 godina, sta se ti cudis. :think:

- - - - - - - - - -

Vojska o 10k vojnika, jel ta ? :(

Српска ВОЈСКА.

шта те чуди--кад нема ланац команде онда је овакав башибозлоук
---јело вом идиоту ПВ било тешко да нареди војсци да да ваздухоплоство снима поплављена места и на основу фотки да се људи циљано упућују на постављању препрека а не да лутају као овце---је ли могао да нареди да се направи једна команда војске,полиције и да се делује на спасавању људи---шта је дебил урадио отишао он лично да се слика а нек се народ сам сналази попринципу ко како стигне--ко уопште води акције---дебилчина је показао на свом првом кораку колико је неспособан

Naravno da nije sposoban, čovek je idiot sa ozbiljnim mentalnim smetnjama...

Pa hocete li celu noc da ih evakuisete. Sad se cuh sa drugaricom, kaze ceka da dodje camac po nju:sad2:

Само што сам стигао кући. Нисам прочитамо све, немам времена...

- - - - - - - - - -

Српска ВОЈСКА.

To ne postoji, samo VS, a oni su specijalci, oni za ove probleme nisu uvezbani, a ni za ratovanje.
Sta ce Srbiji Vojska a Srbima drzava, to vecina ne zanima.
Meni samo nije jasno kako ovo da se desi a dobili kandidaturu. :think:

Back