Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne mogu to ovako odokativno da pricam. Mogu samo da kazem za koliki broj popova se nadam da ce da ih odnese poplava, ali onda ce da me banuju. U stvari, ionako ce da me banuju jer sam psovao, tako da cu da napisem- nadam se 100 popova minimum.

Ako nije smesno, onda bolje da se roknemo, jer je smeh najnormalnija stvar svuda i u svim situacijama.

Nebi se slozio, a ako mi ne verujes onda se seti kad si plakao i pitaj se sto se nisi smejao.

Naš budžet je šupalj za 2 milijarde evra,pa živimo bedno.Ko zna koliko će posle ovoga da bude šupalj....

Bice mnogo supalj, i vise od toga, ali ce pare da odu na saniranje infrastrukture, a to je ono na sta se neki ekonomisti posebno loze, na davanje para domacim preduzecima za obnovu i izgradnju infrastrukture....

- - - - - - - - - -

Nebi se slozio, a ako mi ne verujes onda se seti kad si plakao i pitaj se sto se nisi smejao.

Plakao sam mnogo puta, i uvek bi najvise voleo one ljude koji su me nasmejali u tim situacijama.

onda bi logicno , neko odradio bas to ,eto to meni pada na pamet :rumenko:

Moglo je na vreme da se reaguje.Doboj u RS je potopila reka Bosna (voda je došla do 5. sprata stambenih zgrada) i taj ceo grad je evakuisan.Ima i mrtvih koji plutaju gradom,ali vlasti u RS ne žele da pričaju o tome.Nakon toga,Bosna se ulila u Savu i potopila Šamac i Bijeljinu ( Bijeljina se možda i sada brani,ali nema nikavih informacija odatle jer tamo nema struje,net-a...Izolovani su...).Nakon toga je Nadošla sava došla i kod nas.Udarila je na S.Miotrovicu i Šabac...Tek danas se neko setio da je neophodno da se brani Šabac (zbog hemikalija) iako je Doboj poplavljen pre 2 dana.Sve je to povezano.

Koliko me nerviraju ovi proevropski internet seratori. Izadjite iz kuca, pomozite ljudima a kada sve prodje serite po svim politicarima jer jesu govna. Uvek ste znali samo da pametujete. Inace danas se surcinska omladina organizovala i spremila krevete za ljude iz obrenovca. Uglavnom navijaci, i svaka im cast na tome. Sto se tice cigana, ovim putem ih namerno tako nazivam, koji su placeni da pomazu sada i to duplo, sedeli su u kamionima i smejali se omladini koja radi, a posle ce se javiti oko ravnopravnosti. Jednostavmo ljudi bez osecaja, stoka i nisubza bolje od ovoha sto imaju sada. Svako ko cita ovo sa teritorije opstine surcin ili okoline moze sakupiti stvari i donneti u osnovne skole u surcinu ili na stadion jedinstva u rupe. Takodje dobrodosla je i svaka pomoc u vidu hrane. Evo slika kaako izgleda prihvatiliste za ljude, lepo je sto jos uvek ima ljudi koji hoce sa pomognu za razliku od vas internet seratora.

Moglo je na vreme da se reaguje.Doboj u RS je potopila reka Bosna (voda je došla do 5. sprata stambenih zgrada) i taj ceo grad je evakuisan.Ima i mrtvih koji plutaju gradom,ali vlasti u RS ne žele da pričaju o tome.Nakon toga,Bosna se ulila u Savu i potopila Šamac i Bijeljinu ( Bijeljina se možda i sada brani,ali nema nikavih informacija odatle jer tamo nema struje,net-a...Izolovani su...).Nakon toga je Nadošla sava došla i kod nas.Udarila je na S.Miotrovicu i Šabac...Tek danas se neko setio da je neophodno da se brani Šabac (zbog hemikalija) iako je Doboj poplavljen pre 2 dana.Sve je to povezano.

Ispod Bosanskog Samca mi vise nije logicno da se izliva juzno ,al eto ko ce ga znat vidjet cemo,mozda dunu komsije pa malo pripomognu.

Pa da, ako si ti u strahu u toku krizne situacije, i gledas vodju da ti podigne moral, poslednje sto hoces da vidis je pateticni vodja koji kuka i ponasa se kao ucitelj deci u drugom osnovne. Za to mozes da gledas u bilo koju babu iz ulice, ili one narikace na sahranama. Strog, a patetican, najgora kombinacija. Strog si u pripremama, ne kada rat pocne, nego u toku priprema za rat.

Melanholija, patetika, anksioznost je nesto sto svaki čovek moze imati u sebi, al normalna reakcija svakog čoveka je da to sakrije, potisne, kanalise, da se izbori sa time i da krene raditi na resavanju problema bez kukanja. Vučić mozda i donosi odluke koje su dobre u ovom momentu al čak i da to radi sve to padne u vodu kada dodje pred kamere i počne pričati kao da je na nekoj pozorisnoj predstavi Šekspira jer to moze iritirati ljude a i izazvati paniku kod nekih sto nije pozeljno u kriznim situacijama.

A mediji u Srbiji su legendarni.:lol: Od celog sastanka Staba, oni stavili u vesti ono sto je govorio Sinisa Mali, iako je govorio o najnebitnijim stvarima od svih na sastanku A inace, to sto on javno u kamere izjavljuje da Beograd moze da prihvati celih 3000 evakuisanih :eek: je za momentalnu pljuvazu po svim medijima gradonacelnika Beograda. Ejjj breee, celih 3000 :dash:

Nisam primetio toliko patetike na forumu, al kod Vučića to svakako postoji. Toliko teatralnosti, patetike i glume sabrano u jednom čoveku. On je definitivno promašio profesiju, trebao je u glumce al ipak je politika isplativija pa čovek otisao tamo gde se isplati glumiti, lagati, patetisati.

За глуму не би прошао ни пријемни испит ЈЕР НИ САМ НЕ ВЕРУЈЕ У ОНО ШТО ПРИЧА.....:cool:

Što im bar nisu rekli da ponesu lopate, svako valjda ima jednu u kući za čišćenje snega. Ni toga se nisu setili.

Mogla si bar da pratis vesti pre nego sto si prokomentarisala i to pogresno, napadajuci vlasti neopravdano tek tako celo vece. Pa citaj kad vec znas da napadas. Nisu ostali bez posla niti praznih ruku.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465723/Poslednja-vest-Postavljanje-barikada-kod-Drenovca

M.T. | 17. 05. 2014. - 00:47h | Foto: A. Dimitrijević | Komentara: 0

1000 ljudi, koji su krenuli u pomoć nastradalima u Šapcu, postavljaju džakove u Drenovcu.

470820_sabac-drenovac01-foto-a-dimitrijevic_f.jpg

A zatim i...

U Šapcu voda zahvatila pojedine ulice
M.T. | 17. 05. 2014. - 07:55h | Komentara: 0

Oko 2.000 dobrovoljaca je noćas postavljalo nasip od džakova sa peskom duž Save u Šapcu. Najviše problema bilo je kod Silosa, međutim jutros je vodena stihija zahvatila i pojedine ulice.

Najviše vode ima u Ulici kralja Milutina, reč je najverovatnije o podzemnim vodama. Voda je duboka oko 20 cm. Saobraćaj je u tim ulicama otežan, ljudi se kroz vode probijaju u gumenim čizmama.

U centru grada primećen je veliki broj policijskih automobila, džipova sa čamcima, sapsilački tim MUP-a oprema upravo jedan ćamac u Pop Luknoj ulici.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465728/U-Sapcu-voda-zahvatila-pojedine-ulice

Ali stizu i dobre vesti i jos pomoci:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465629/EU-uputila-pomoc-u-Srbiju

Poslednja izmena:
Pa ne mogu to ovako odokativno da pricam. Mogu samo da kazem za koliki broj popova se nadam da ce da ih odnese poplava, ali onda ce da me banuju. U stvari, ionako ce da me banuju jer sam psovao, tako da cu da napisem- nadam se 100 popova minimum.

Ako nije smesno, onda bolje da se roknemo, jer je smeh najnormalnija stvar svuda i u svim situacijama.

hahahahhahhha:lol:
Evo mene si nasmejao, mada to sto pises, nije bas najlepse:rtfm:
Ja svratila da vidim sta je heroj Vučić danas uradio ili će da krene sa herojskim delima tek posle kafe...
Najpateticniji je upravo Vučic, posebno ono njegovo izlaganje sinoc...pa ono kako pravi pauze posle svake recenice kako bi recima dao veci znacaj...:roll::lol:

hahahahhahhha:lol:
Evo mene si nasmejao, mada to sto pises, nije bas najlepse:rtfm:
Ja svratila da vidim sta je heroj Vučić danas uradio ili će da krene sa herojskim delima tek posle kafe...
Najpateticniji je upravo Vučic, posebno ono njegovo izlaganje sinoc...pa ono kako pravi pauze posle svake recenice kako bi recima dao veci znacaj...:roll::lol:

Da, zaista kad su poplave i elementarne nepogode treba covek da se smeje, da "udri brigu na veselje" valjda.

Evo jednog interesantnog (u svemu, ako uopste moze) cina mladica:

Bravo: Mladići spasli malog psa iz nabujalog potoka

470660_pas-u-reci6_sg.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465610/Bravo-Mladici-spasli-psa-iz-nabujalog-potoka

Poslednja izmena:

Back