Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i zasto je naplacivana putarina dobrovoljcima i ostalim volonterima??????

to je tek ponizavajuce.

Шта сте се ухватили за те ебене путарине?

Ако се неки посао ради, он се ради по унапред прописаним правилима. За вожњу на аутопуту је јасно. Свако возило које пролази наплатну рампу мора да плати путарину.

Потпуно јасно. Свако возило без изузетка.

Е сад, кад би се направила нека правила да не морају сва возила да плаћају путарину, онда би то био добар начин за злоупотребе. Зато, јединствено правило. Свако возило које прође плаћа путарину.

Е сад, што је у овом случају испало глупо да се тражи плаћање путарине од спасиоца, због тога не треба др.кати ни Путеве Србије ни државу. Тешко да би неки жив човек могао да се сети да спасиоцима не треба наплаћивати путарине, па дај брзо пре тога да мењамо правилнике о наплати путарина, па да их изгласамо, па да онда пропишемо гомилу папира којима ће тај ко се ослобађа путарине да докаже свој статус...

...има шта да се критикује у овој ситуацији...те путарине нису оно што треба критиковати.

dobro a jel bi neko moga da da neko razumno objašnjenje zašto bi ameri izazvali poplavu baš u Srbiji? da je na vlasi još uvek Sloba pa i da ima logika...mi 14 godina imamo poslušničku vlast koja ispunjava svaku želju zapada i mogu da dobiju sve što žele

Пааа...рецимо да се ради о увозу хране. ;) :lol:
Униште ти све усеве и немаш избора.
Могу и маштовитије!

da su platili nekoj našoj firmi da ovo uradi, za te pare je mogla cela Srbija da ima ove aluminijumske ograde

Да, ал у том случају општински бандити не би добили проценат или би он био само симболичан, а и замерили би се неким мафи екипама што паразитирају на рачун државе већ деценијама.
Зашто купити домаћи хлеб кад је европски модернији? :neutral:

Пааа...рецимо да се ради о увозу хране. ;) :lol:
Униште ти све усеве и немаш избора.
Могу и маштовитије!

zar onda ne bi roknkuli vojvodinu i oranice?

a za to nam ni ne trebaju ameri..mozemo i mi sami sebe zlobom i nerascicscenim racunima da unistimo..skoro sam citao clanak kako je neko pijukom srusio deo nasipa da bi komsiji bila poplavljena zemlja

a za to nam ni ne trebaju ameri..mozemo i mi sami sebe zlobom i nerascicscenim racunima da unistimo..skoro sam citao clanak kako je neko pijukom srusio deo nasipa da bi komsiji bila poplavljena zemlja

Па Војводина треба да се отцепи од Србије. :D
Друго, земљу тамо листом покуповали 'рвати...

Мислећи човек анализира све опције.

Људи мисле да се светски политичари воде рациом. А то је нетачно.
Често се воде и слепом мржњом. Јер све су то људи од крви и меса.

Наравно, власт у Србији је неспособна.
И увек говорим да су они први са којима морамо да се изборимо.
Кад коначно и ако икад добијемо власт наклоњену овој држави, а не светским центрима моћи, кренуће и наш опоравак.
До тад ће нам се дешавати све и свашта.
И што је најтужније, може и горе од овога.

Па Војводина треба да се отцепи од Србије. :D
Друго, земљу тамо листом покуповали 'рвати...

Мислећи човек анализира све опције.

Људи мисле да се светски политичари воде рациом. А то је нетачно.
Често се воде и слепом мржњом. Јер све су то људи од крви и меса.

Наравно, власт у Србији је неспособна.
И увек говорим да су они први са којима морамо да се изборимо.
Кад коначно и ако икад добијемо власт наклоњену овој држави, а не светским центрима моћи, кренуће и наш опоравак.
До тад ће нам се дешавати све и свашта.
И што је најтужније, може и горе од овога.

То је скоро неизводљиво, чим се дочепају власти забораве шта су причали. Још их додатно пошаљу пар пута у иностранство да их испрепадају претњама и уценама а неки од већих идиота стварно буду фасцинирани и не треба их додатно плашити, раде све по наређењу а понекад чак предњаче у прављењу штете сопственој држави.

Хех..... ти не разумеш Латине, Германе, Англосаксонце - погледај им мало историју . имају крваве руке до рамена и дан-данас не одустају. Што се нас тиче - идемо им веома на нерве као "мали Руси" и одавно су донели одлуку (још док је Загорац ЈБ био жив) ДА ИМА ДА НАС НЕМА.... и даље ће учинити све ДА ОВА ТЕРИТОРИЈА КОЈУ НАЦИОНАЛНО ЗАУЗИМАЈУ СРБИ БУДЕ ИСПРАЖЊЕНА.... А ОНО ШТО ПРЕОСТАНЕ СРБА ИМА ДА СЕ "ПРЕТОПЕ" И НЕСТАНУ КАО МАЊИНСКИ НАРОД ИЗМИШЉЕНИХ НОВИХ ДРЖАВА.... на делу је тзв. "меки холокауст" али многи људи, а међу њима и ти, не могу да верују ...

п.с. и ево да се јавно пожалим да из мени апсолутно необјашњивих разлога ДРЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИ ТЕМУ: НАЈБОЉЕ СЕ ЖИВЕЛО ЗА ВРЕМЕ ТИТА??? Па да ли је то нормално???

Poslednja izmena:
dobro a jel bi neko moga da da neko razumno objašnjenje zašto bi ameri izazvali poplavu baš u Srbiji? da je na vlasi još uvek Sloba pa i da ima logika...mi 14 godina imamo poslušničku vlast koja ispunjava svaku želju zapada i mogu da dobiju sve što žele

A jel bi neko mogao da da neko razumno objasnjenje zasto je se NATO nastanio bas na Kosovu, delu te iste Srbije i otvorio toliku bazu, i nameravao u ono vreme da se ugnjezdi na celoj teritoriji Srbije. zasto, zasto, zasto................zasto im je bilo toliko bitno BAS tu. A ja smem da se kladim da ce NATO upravo sad uci u Srbiju, posto je iz nekih nama nepoznatih razloga to isto zeleo i pre 15 godina.

A jel bi neko mogao da da neko razumno objasnjenje zasto je se NATO nastanio bas na Kosovu, delu te iste Srbije i otvorio toliku bazu, i nameravao u ono vreme da se ugnjezdi na celoj teritoriji Srbije. zasto, zasto, zasto................zasto im je bilo toliko bitno BAS tu. A ja smem da se kladim da ce NATO upravo sad uci u Srbiju, posto je iz nekih nama nepoznatih razloga to isto zeleo i pre 15 godina.

Наивни Срби...
Неки Јпанац је рекао они (Јапанци) да имају положај на планети који има Србија, владали би светом.

Наивни Срби...
Неки Јпанац је рекао они (Јапанци) да имају положај на планети који има Србија, владали би светом.
У том случају, тај мученик Џапанез, појма нема о геостратегији Четвртог Рајха
и деструктивним интересима англоамериканаца.

То је скоро неизводљиво, чим се дочепају власти забораве шта су причали. Још их додатно пошаљу пар пута у иностранство да их испрепадају претњама и уценама а неки од већих идиота стварно буду фасцинирани и не треба их додатно плашити, раде све по наређењу а понекад чак предњаче у прављењу штете сопственој држави.

Искрено, ни не верујем да ико може да стигне високо у српској политици, а да претходно није ошацован као погодан за извршавање наређења.

- - - - - - - - - -

У том случају, тај мученик Џапанез, појма нема о геостратегији Четвртог Рајха
и деструктивним интересима англоамериканаца.

Можда он зна нешто што ми не знамо.

Американци су јавно писали ДА СУ ИМ И ОВО И ЈОШ ЈЕДАН ЦИКЛОН "СРЕДИЛИ" РУСИ...
Ако мислиш да Руси немају такође климатско оружје и да га не развијају - грдно се вараш.....
Иначе ова вест ти је тотално бајата из 02.фебруара 2014.

видим да ниси успела да пренесеш клип - па ево .......

Mito, sto si nadrkan, kakve veze ima sto je vest bajata, i ko kaze da Rusi nemaju klimatsko oruzje, i ne samo oni negi i 40 zemalja sirom sveta.

Хех..... ти не разумеш Латине, Германе, Англосаксонце - погледај им мало историју . имају крваве руке до рамена и дан-данас не одустају. Што се нас тиче - идемо им веома на нерве као "мали Руси" и одавно су донели одлуку (још док је Загорац ЈБ био жив) ДА ИМА ДА НАС НЕМА.... и даље ће учинити све ДА ОВА ТЕРИТОРИЈА КОЈУ НАЦИОНАЛНО ЗАУЗИМАЈУ СРБИ БУДЕ ИСПРАЖЊЕНА.... А ОНО ШТО ПРЕОСТАНЕ СРБА ИМА ДА СЕ "ПРЕТОПЕ" И НЕСТАНУ КАО МАЊИНСКИ НАРОД ИЗМИШЉЕНИХ НОВИХ ДРЖАВА.... на делу је тзв. "меки холокауст" али многи људи, а међу њима и ти, не могу да верују ...

п.с. и ево да се јавно пожалим да из мени апсолутно необјашњивих разлога ДРЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИ ТЕМУ: НАЈБОЉЕ СЕ ЖИВЕЛО ЗА ВРЕМЕ ТИТА??? Па да ли је то нормално???

Али поплаве највише погодиле "гарави" Обреновац.

Можда он зна нешто што ми не знамо.
Ne zna.. Odavno su zapadni razbojnici neskriveno i drsko brutalni. Svoj pljačkaški nagon
i politički cinizam više i ne skrivaju.. Čak na temu i pokajničke autobiografije objavljuju
bivši visoki, a danas izlizani i isluženi zapadni političari-marionete.

Pogledaj dva videa što sam okačio par stranica nazad. 1965. je poplava bila deset puta gora i trajala je preko 100 dana. Manite se budalaština.

Pa i oni se vode istom teorijom kao i ti, i to im je i namera,.....................bilo jednom u zemlji Srbiji, a sto se ne bi ponovo ponovilo, niko nece posumnjati, prosto ko pasulj:D Manipulacija vremena nije nista vanzemaljsko, nego znaci manipulisati ono prirodno onako kako tebi pase. Da su nam pustili vanzemaljce, pa naravno da bi svaka boodala posumnjala da je to nesto ne prirodno, zar ne?:D

Pa i oni se vode istom teorijom kao i ti, i to im je i namera,.....................bilo jednom u zemlji Srbiji, a sto se ne bi ponovo ponovilo, niko nece posumnjati, prosto ko pasulj:D Manipulacija vremena nije nista vanzemaljsko, nego znaci manipulisati ono prirodno onako kako tebi pase. Da su nam pustili vanzemaljce, pa naravno da bi svaka boodala posumnjala da je to nesto ne prirodno, zar ne?:D

Смешно је и трагично истовремено расправљати са неким ликовима. Они и сами признају да је могуће растерати облаке, одавно већ постоји технологија, а одбијају могућност да је могуће исто и груписати облаке тј управљати падавинама.

Е свашта од тебе - па зар не видиш ВОЈСКУ ОХАЈА НА ЈУГУ СРБИЈЕ......... шта мислиш ШТА ТРАЖЕ КОЈИ МОЈ ТАМО ??? И где су били све ово време ПОПЛАВА...а тамо на југу СРбије покушавају да варају народ и као "граде им школе".....ејјјјјјјјјј..........

Војници НАТО и Националне гарде Охаја у бази на југу Србије

• 01:48 16.05.2014.
У БАЗИ „ЈУГ” ЗАЈЕДНИЧКА ВЕЖБА БОЈНИКА АЛБАНИЈЕ, АЗЕРБЕЈЏАНА, МАКЕДОНИЈЕ, РУМУНИЈЕ, СЛОВЕНИЈЕ И ХРВАТСКЕ
jug_baz.jpeg

У СКЛАДУ са стратешком наменом да База „Југ” Војске Србије (ВС) постане међународни центар за обуку војника земаља из региона за мировне мисије под покровитељством УН - у јуну ће бити одржана заједничка вежба у којој ће поред припадника ВС учествовати и представници армија САД, Албаније, Азербејџана, Македоније, Румуније, Словеније и Хрватске.

Тим поводом разговоре са председником Општине Бујановац Нагипом Арифијем, на чијој се територији налази овај модерни војни тренинг-центар, имао је војни аташе Амбасаде САД у Србији Пол Броцен, заједно са представницима Националне гарде Охаја.

„У оквиру припрема за ову војну вежбу, добио сам информације о плановима, како би се на време обавестили сви грађани наше општине и како бисмо избегли било какве несугласице”, појаснио је за „Данас” Арифи.
Према најави, поред припадника војски из региона, учествоваће и 75 маринаца и пет официра из Националне гарде Охаја, са циљем да провере спремност војника за операције у мировним мисијама у које су укључени већ две године и припадници ВС.

Војна база „Југ” чија је градња почела непосредно након међунационалних сукоба припадника Ослободилачке војске за Бујановац, Прешево и Медвеђу (ОВПМБ) са државним снагама безбедности 2001. године сада представља модерни тренинг-центар, у коме су се до сада обучавали припадници ВС, који у поседу имају и више мини-база уз административну линију са КиМ у Копненој зони безбедности на подручју општина Бујановац и Прешево.

(Извор: Данас)

:cool::cool::cool:

Back