Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gradovi ce se ocistiti,a paori mogu samo da jaucu na sav glas!
Pateticni Vucic proglasio vanrednu situaciju a ocekuje da mu ljudi donesu camce!Alo Vucicu,nisi ti dobrovoljac Crvenog krsta vec si premijer i kad proglasis vanrednu situaciju u moje vreme se znalo sta to znaci!

напр.дни мисле водити државу и овце на пашу једно те исто.....е сад што су овце они који су гласали за њих тоје већ друга ствар

Olovo, Vares, Sarajevo, Zivinice, Tuzla sve je to totalno poplavljeno u FBIH

U RS koliko vidim najvise ugrozena Bijeljina

Ovo je slika iz Olova.

10376065_740852929299501_3978962662070487039_n.jpg

10014330_740853815966079_4086232656041521425_o.jpg

Само да се издржи данас сјутра је већ лакше.

Jeste. Samo jadni ugroženi ljudi da izdrže i noć koja je pred nama.

Malopre sam uključila radio (onaj što je zabranjen ovde, da ne pominjem), direktno uključenje spasilačkih ekipa i njihove međusobne komunikacije, primanje poziva, ... Uglavnom iz Obrenovca su uključenja, kažu neke tri bebe u opasnosti, zatim u jednoj kući voda ušla dva metra, kažu jadni ljudi čuče negde na krovu ili gde već i čekaju pomoć.

Sad sam i SMS dobila, nije zgoreg još jednom pomenuti broj telefona:

"Ugroženi u elementarnoj nepogodi mogu besplatno pozvati broj 112 iz bilo koje mobilne mreže."

Broj 112 se takođe može pozvati i ako je kartica van telefona.

Kliziste se aktiviralo u Cerskoj kod Vlasenice u Republici Srpskoj i srusilo dzamiju u potpunosti i zatrpalo tri kuce sa zivim ljudima u njima. Navodno su troje ljudi pod rusevinama a jedna zena je nastradala. Ne navodi se nacionalnost i imena nastradalih

140516087.2_mn.jpg

140516087.1_mn.jpg

bemte zivote ... pa zar Šabac nema ljude koji su u stanju da se organizuju nego mora
neko iz beograda da ih organizje ...
ovo nije samo kiša ...
Људи тамо раде,али требају насипи 10 метара.

- - - - - - - - - -

Вучићев тренутни говор - вапај очајника...

Превише ми нешто глуми, ово је требало без камера.

U Doboju jos gore nego u Obrenovcu ! Potopljeni semafori u Centru Grada sto znaci da je nivo vode u Doboju preko 2.5 metra!

Kliziste u FBIH

Kliziste_svrake_5%20JPG.jpg

- - - - - - - - - -

AJMO BEOGRADJANI SVI U SABAC DA DIZETE NASIPE I KOMPLET SVI SAPCANI .

Isto moze i drugih gradovima da se organizuje prevoz za dobrovoljce.

Стигли Руси са 2 авиона - вечерас стиже и 3. авион........ ХВАЛА БАЋУШКИ ПУТИНУ!!!

А где вам је "екипа из Охаја"..... где вам је смрдљива Еу-рупа........ да помогну сада када нам је најтеже.....---------------------

Pomoci ce oni Mito parama, nece se valjda Rusi isprsiti za milijarde.

Све је то демагогија, а и померено је, као театар апсурда, али у основи се види да је ситуација објективно крајње тешка...

Raspustili vojsku i ukinuli vojni rok a ja treba sad da idem? Nek idu ****** što će šetati u nedelju.
Što reče Jovanović "rođak sa sela" Vučić od mene može da dobije samo...

Back