Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.516
Bitno je sve, jer se drzava ne brani i stiti samo prvih 10 sati. Moras da imas tacnu organizaciju za sve. Ne mozes da sakupis ljude sa polja i da ih odvezes negde da nesto rade, a da niko ne zna ni sta da rade, ni kako ce da se vrate, ni nista drugo. Gasica moze da skloni tako sto ga smeni sa mesta ministra, ako ovaj nece sam da ode.
Pa ja kada bi se tresao u kriznim situacijama, onda se ne bih muvao da budem vodja. On ako se trese u kriznim situacijama i ne zna gde ce pre, treba da se sam smeni, jer onda nije dobar vodja. Gde si ti videla da dobar vodja patetise, panici; proziva utopljenje gradjanje kome je voda iznad glava sa jedne strane, a hvali Stefanovica i Gasica sa druge?
Pa to sto se trese najmanje je bitno, a ja i nisam videla da se mnogo trese, osim od jednog uobicajenog, ljudskog soka, i umora.
Gasica ce mozda da smeni mozda i nece, jos nije sve gotovo.
Osim dobrovoljaca i tresenja, ti nemas nijedan argument i ozbiljnu kritiku.
Nije li te onda stid da toliko pises?
Stvarno ne razumem muskarce koji se prave pametni, a nisu "generali" i nisu na licu mesta ni bili.
I jos jedno - na dan i po pre polava ne moze da se ozbiljnije reaguje, videli smo kako je samo stanovnistvo reagovalo i u kriticnom trenutku - neckanjem, jedan deo. Na kraju i Dodik je nervozan, svako bi bio nervozan da mu se to desava sa zemljom, iznenada i kao nikad pre.
Sramota!
Dokonjaci su najgori ljudi!
Poslednja izmena: