Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da ni u jednoj zemlji na svetu u kojoj se desavaju, poplave, zemljotresi, pozari i ostale pizdarije koje nam priroda priredjuje ljudi ne optuzuju vlast....sa vama definitivno nesto nije u redu:roll:

Varas se. Evo ti samo primjer u Americi za vreme uragana Katrina kad je mutavi Bus bio kritikovan. Pitanje je ovde da li ce ijedan medij smjeti kritikovati gospodara Vucica.

Kako da odbijem, jer kada dođem ovde da vidim pregled današnjih događanja, odmah naletim na vas, branitelje lika i dela Vučića. Od magle koju prosipate po svim sajtovima i forumima. ne može se više biti ni u virtuelnom svetu, a kamo li stvarnom. Sve zagađujete.
Kako vam nije jasno da se dogodila velika tragedija, koja ima uzrok u višoj sili, ali koja je mogla biti umanjena? Neko je kriv i neko mora da odgovara.
Vučić je već više od dve godine sve i svja u Srbiji i njegova odgovornost je nepobitna. Zašto se onda razjarite kada se on spomene u tom kontekstu?Ako ste zaljubljeni u njega, volite ga na nekom drugom mestu. Ako primate pare za ove sramne komentare, a znamo da mnogo vas iz SNS-a to radi, onda znajte da ćete izgubiti od nas koji ovo pišemo iz ubeđenja.
U svakom slučaju, ometate normalnu diskusiju, koja podrazumeva i sagledavanje odgovornosti.

Pa i ja naletim na vas napadace njegovog "lika i dela" pa se isto tako zacudim....ne sto je on, nego sto je u pitanju neuobicajena situacija, kad njegov "lik i delo" uopste nisu bitni.

Ako neko shvata da branim lik i delo Vucica, neka shvata, i to me briga, a ne branim, jer nemam od koga.

Jer nijednom nisam dobila odgovor kako se komentarise isto ovo u RS.

Prema tome, onaj ko je bez argumenata, za mene nema jacinu sagovornika, da bih nekog od njega "branila". Ali branim pravo da neko ne bude napadan onda kad je u "vatri" i kad sve cini u ovoj proplaoj zemlji da organizuje pomoc i spase sto se spasti moze, a neko sedi sa strane i "'ladi noge" i uz to je najveci kritizer.

Poslednja izmena:
Tacno, vec sam pitala SNS fanove, zasto jednostavno nisu oterali lokalni stab u majcinu i momentalno preuzeli kontrolu, nego su dva sata i frtalj drzali sastanak pod vodjstvom simentalke Zorane, dok su volonteri koje su sami pozvali u Sabac dzedzali po gradu? Ej bre, dva sata?! A navodno je bilo samo pitanje vremena kad ce nas reka poplaviti.
I da ponovim, u svom ovom ludilu ja sam zaboravila da Sabac ima Recnu flotilu (tzv. Recna mornarica). Nemoguce da oni nisu znali da se sprema potop, kakva je to vojska?

нико или није хтео или се сетио да их пита--некада у обреновцу је била команда понтонираца

ti ko da nisi služio vojsku...pa uvek su za krupne brljotine u JNA nadrljali sitni oficiri a na kraju desetari a nikad pukovnici ili generali :lol:

Pa u vojsci se to obicno obavlja tajno, a ne idu obavestenja na nacionalnoj televiziji, sa dezurnom pateticnom ikonografijom. Ono, smenis zrtveno jagnje u roku od 2 sekunde, ne pravis mnogo buke oko toga, i nastavis da radis. Ne bre, ovaj morao da pita Gasica 'Koliko ljudi imamo u Sapcu', da bi mu ovaj odgovorio 'Nijednog', da bi ovaj prvi napravio neku pateticno-besnu facu zbog toga, a desno od njega sedi glavni covek u Bg-u, kome se gradjani dave u Obrenovcu, i koji mu podnosi izvestaj kako eto, 'obezbedio je celih 3000 mesta za smestaj evakuisanih'....:dash:

Imam utisak da su simpatizerke SNS-a ipak dobile posao od stranke. Doduse, ne drzavni nego honorarni, parttime, od kuce, kao u Americi. Sede za kompom i velicaju *******og.
Samo lose rade, ne mogu da napisu nista smisleno. Lupaju k'o Maksim po diviziji. Ali kapiram da imaju isti psiholoski profil kao vodja, dvadesetogodisnja opozicija, uvek deverusa nikad mlada, sutiradu me cigani i gospoda...

Osećam da će nam ovi besramni branitelji lika i dela, već koliko sutra objašnjavati da Vučić nije zauzimao mesto u čamcu, već da je hodao po površini Obrenovačkog jezera (koje je čudesno sam stvorio) i da je svojim dodirom oživljavao mrtve.
Šta li je sledeće što će se obrušiti na ovu Srbiju? Mnogo je ovde onih koji prkose Bogu i Svemiru.

Imam utisak da su simpatizerke SNS-a ipak dobile posao od stranke. Doduse, ne drzavni nego honorarni, parttime, od kuce, kao u Americi. Sede za kompom i velicaju *******og.
Samo lose rade, ne mogu da napisu nista smisleno. Lupaju k'o Maksim po diviziji. Ali kapiram da imaju isti psiholoski profil kao vodja, dvadesetogodisnja opozicija, uvek deverusa nikad mlada, sutiradu me cigani i gospoda...

Osećam da će nam ovi besramni branitelji lika i dela, već koliko sutra objašnjavati da Vučić nije zauzimao mesto u čamcu, već da je hodao po površini Obrenovačkog jezera (koje je čudesno sam stvorio) i da je svojim dodirom oživljavao mrtve.
Šta li je sledeće što će se obrušiti na ovu Srbiju? Mnogo je ovde onih koji prkose Bogu i Svemiru.

Ma mozete samo da zavidite i kuckate uzalud, vecina naroda je uz njega u ovoj situaciji, sto je i logicno.

Tako stvari stoje, a vi ste malobrojni i zanemarljivi. :bye:

Pa i ja naletim na vas napadace njegovog "lika i dela" pa se isto tako zacudim....ne sto je on, nego sto je u pitanju neuobicajena situacija, kad njegov "lik i delo" uopste nisu bitni.

Ako neko shvata da branim lik i delo Vucica, neka shvata, i to me briga, a ne branim, jer nemam od koga.

Jer nijednom nisam dobila odgovor kako se komentarise isto ovo u RS.

Prema tome, onaj ko je bez argumenata, za mene nema jacinu sagovornika, da bih nekog od njega "branila". Ali branim pravo da neko ne bude napadan onda kad je u "vatri" i kad sve cini u ovoj proplaoj zemlji da organizuje pomoc i spase sto se spasti moze, a neko sedi sa strane i "'ladi noge" i uz to je najveci kritizer.

Nije on u vatri. On je sada u udobnom krevetu, kraj nove mlade sojke. Ti si u vatri. Vatri bunila.

нико или није хтео или се сетио да их пита--некада у обреновцу је била команда понтонираца
Majku mu, ako je vojska ista znala trebala je da pokrene inicijativu, a ne da cesu muda i cekaju da im se javi vlast.
Ili opasnosti po Sabac nije ni bilo.
Da, i za Obrenovac sam se cudila, ali sam se setila da su rasformirani. Ali Sabac, NS i BG imaju Pontoneriju, a valjda postoji i neki organ koji inace proverava stanja plovnih reka (sto Sava i Dunav svakako jesu) i to ne samo u njihovom toku kroz Srbiju.

btv slusaj dobro sad,da se nije krenulo sa 5 oktobrom pa na ovamo sa rasprcavanjem vojske imali bi sigurno koji komad helihoptera za nocno delovanje,opreme za vanredne situacije bar da se moze nakrcat 3 topcidera ,a ti o nekim amfibijama govoris ,ne bilo kresat budzet vojsci sve ove godine i smanjivat brojno stanje!
imao bi sad inzinjeriju u sred Obrenovca,sigurno bi bar 1 zivot bio spasen od njihove strane a vi i dalje kresite budzet i koliko sutra da pljujete svi vojsku!

извини који ми(односно који сам ја)--ако се не варам садашњи ПВ је био министар одбране и шта је урадио супротно од оног што су радили жути губари по питању војске--НИШТА само је наставио њиховим путем(зашто се тај дебил прихватио да буде МИН. ОДБ.када се зна да није служио чак ни војску)...

Majku mu, ako je vojska ista znala trebala je da pokrene inicijativu, a ne da cesu muda i cekaju da im se javi vlast.
Da, i za Obrenovac sam se cudila, ali sam se setila da su rasformirani. Ali Sabac, NS i BG imaju Pontoneriju, a valjda postoji i neki organ koji inace proverava stanja plovnih reka (sto Sava i Dunav svakako jesu) i to ne samo u njihovom toku kroz Srbiju.
mi nemamo vojsku. ukinuo je DS po nalogu gazdi iz Vašingtona. a SNS sada ima iste gazde

Levitirao :rotf: Setih se onih filmova sto pustaju za Bozic, kad svi kao imaju sugu, onda dodje Isus prizove kisu koja ih opere i suga nestane.

у војсци СЕ НИШТА НЕ РАДИ БЕЗ КОМАНДЕ--А МОЖЕ ОПАСНО ДА СЕ НАСТРАДА АКО СЕ НЕ ИЗВРШИ НАРЕЂЕЊЕ(тим људима нико није дао наређење да јесте урадили би најбоље што могу)

Vidim ti u potpisu šta misliš o "većini" naroda. I znaš šta? U pravu si.
Drago mi je što si i ti u toj "većini" i što znaš ko si.

Vecina ugrozenog i evakuisanog naroda, pardon. Onog koji zna za muku i zna sta su poplave.

Nebitno je ko je za koga, ali ako ga (ih) oni hvale, ja nemam razloga da ga (ih) kritikujem, jer mi je bitno sta kaze TAJ narod, a ne vi ovde iz udobnih fotelja.

Poslednja izmena:
mi nemamo vojsku. ukinuo je DS po nalogu gazdi iz Vašingtona. a SNS sada ima iste gazde

U svakom losem ima i nesto dobro,sad im je sansa da nabave nesto tehnike i povecaju brojno stanje,posle mrka kapa nikad vise ,za par godina vojska nece iimat ni one opasace a kamoli sta drugo! Ovo je odlicna prilika da se zaobidju nato "standardi"ko ih ebe vise ,pokupovati sve jeftino sa istoka a koliko znam ,bilo bi i donacija:lol:

извини који ми(односно који сам ја)--ако се не варам садашњи ПВ је био министар одбране и шта је урадио супротно од оног што су радили жути губари по питању војске--НИШТА само је наставио њиховим путем(зашто се тај дебил прихватио да буде МИН. ОДБ.када се зна да није служио чак ни војску)...

Ucinilo mi se da si prebacio nesto Vojsci sa onim amfibijama ,izvini.

Vecina ugrozenog i evakuisanog naroda, pardon. Onog koji zna za muku i zna sta su poplave.

Nebitno je ko je za koga, ali ako ga (ih) oni hvale, ja nemam razloga da ga (ih) kritikujem, jer mi je bitno sta kaze TAJ narod, a ne vi ovde iz udobnih fotelja.

Kako ugroženog? Seksualno? Uzbude se pri pomenu gospodarevog imena.
Zanimljivi ste vi uživo. Samo kažem "Vučić" i svi vlažni.

- - - - - - - - - -

грешиш--његове присталице мисле да он може да пушта кишу...

To može svako. Ali oni vole kad on to radi po njima.

Back