pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/464710/Obilne-padavine-i-porast-vodostaja kolega je vec preneo ovu vest samo da ponovim od 13.5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusavam da odbranim logiku i zdrav razum. Sapcu nije pretio obrenovacki scenario. Digla se frka radi skretanja paznje sa Obrenovca i preuzimanja vlasti u Sapcu, jer bez ove podvale i ujdurme SNS bi zavladao Sapcem o Qrcevdanu.a da ste poplavljeni sada bi ovde horski pljuvali po Vladi Srbije što je dozvolila da pored Obrenovca strada i Šabac? Ne kapiram koga pokušavaš da odbraniš sem ako nisi žuti kadar?
Ko j, sta je i kakav je videli smo posle onog fijaska sa RHCP u indjijskom kukuruzistu.Ješića nešto nisam gotivio, ali posle njegovog istupanja oko afere "aflatoksin" i sada oko njegovog komandovanja odbranom SM-a, imam utisak da se radi o vrlo visprenom čoveku. Krade i on, ali može da bude i koristan, za razliku od Vučića koji laže ko lud, bezobrazan je, poremećen, krade i bezkoristan je.
Pisala sam o tome danas, ali bolje znaju oni koji nisu iz Šapcaovo isto mi je rekao prijatelj iz Bg koji se ukrcao u jedan od poslednjih autobusa...3 sata su bili na kiši ispred opštine a onda ih poslali u neko selo bez alata i džakova

Pisala sam o tome danas, ali bolje znaju oni koji nisu iz Šapca
Dočekani su kao drzavni neprijatelji...
Posto je Dikovic prezeo Krizni štab, sve se stabilizovalo u najkracem mogucem roku.
Dikovic je naredio evakuaciju dela sela (prigradskih naselja): Drenovac, Ševarice, Tabanović, Pričinović, Majur, Mišar, Mrjdenovac, Orašac, Dragojevac, Miokus i Provo.
Ljudi su evakuisani i smešteni u prihvatne centre...
Da li je iko zivi svestan od ovih koji kriitikuju sta bi značilo da potopi *Zorku" ili bar delimično potopi?
Ne, zato i pričaju, dakle prilog "Zorka" ne sme pasti:

https://pbs.twimg.com/media/Bn8_mSmCAAAfefl.png "Моле се грађани Обреновца да не напуштају своје домове" 16.05.2014, погледајте ово.
Da se ne lazemo, Sava jeste nadosla ali o potopu nema ni reci. Pre svega, uz samu reku imas Silos, Motel (Piramida 72), Farmakom MB, Elixir (ex Victoria), sve u vlasnistvu sabackih mudonja. Mislis li da bi gradonacelnik njima precutao takvu informaciju? Naravno da ne, a oni bi odmah upregli zaposlene da zastite imovinu.
Nastradala je samo kompanija Galeb, ali od posledica kise (sreda/cetvrtak).
http://vesti.krstarica.com/beograd/mali-gradjani-obrenovca-da-ne-napustaju-domove/ Ко ће да одговара за смрт грађана Обреновца?
Gradonacelnik Sapca. On je kriv.
- - - - - - - - - -
Inace, jbem ti stranku gde su glavni stranacki ljudi u Bg-u Sinisa Mali i Goran Vesic.
Какво је стање са електраном у Обреновцу? Јел зна неко шта се дешава? Видех сада тридесетак шлепера са џаковима пуним песка прођоше, зауставих саобраћајце, кажу не требају им добровољци.Хоћемо ли остајати без струје или ће успети да одбране електрану?
оћемо напрдне на влаассссс у шабац![]()

Sele ovo su ti podzemne vode. Zorka je mrtva, ihaj! Delimicno je rasprodata. Prvi na udaru je Tansport (pruga, vozovi, vage, dizalice - nista toksicno), Farmakom MB (firma je stala, inace proizvodili su ambalazu), Elixir (proizvodnja mineralnih djubriva - nikog ne bi ubilo). Cinkara je pukla i zakantacena, etc, etc.Pisala sam o tome danas, ali bolje znaju oni koji nisu iz Šapca
Dočekani su kao drzavni neprijatelji...
Posto je Dikovic prezeo Krizni štab, sve se stabilizovalo u najkracem mogucem roku.
Dikovic je naredio evakuaciju dela sela (prigradskih naselja): Drenovac, Ševarice, Tabanović, Pričinović, Majur, Mišar, Mrjdenovac, Orašac, Dragojevac, Miokus i Provo.
Ljudi su evakuisani i smešteni u prihvatne centre...
Da li je iko zivi svestan od ovih koji kriitikuju sta bi značilo da potopi *Zorku" ili bar delimično potopi?
Ne, zato i pričaju, dakle prilog "Zorka" ne sme pasti:
TENT se brani slovenackim pumpama.
Vučić upravo kuva žabu. Podavilo se dosta ljudi, ali on mozga kako da od njihove smrti i svoje odgovornosti, napravi politički kapital. Otprilike biće ono "Uf, dobro je. Mislio sam da se udavilo 10000, a udavilo se "samo" par stotina." A SNS stoka će da mu stojeći aplaudira, kao, eto, njegov genije, harizma, sposobnosti, su "zaslužni" za te "nikakve" gubitke.
Šta mislite, što se Toma, Dačić, Velja itd, kriju ko vampiri? Slute da će se možda Vučić gadno slupati oko Obrenovca, pa uzmiču na vreme, u fazonu "trtio si se, oćeš svu vlast, evo ti pa vladaj".
Obrenovac će biti konačni test za blentave Srbe. Ako i ovaj zločin progutaju kao Vučićeve "zasluge", onda ništa nije nezasluženo.
Takve nigde ne primaju, osim ovde gde si se ukotvljen dan i noc![]()
Gradonacelnik Sapca. On je kriv.
- - - - - - - - - -
Inace, jbem ti stranku gde su glavni stranacki ljudi u Bg-u Sinisa Mali i Goran Vesic.
Ostavih prilog gde UPRAVO VOJSKA brani "Zorku", i nije za smejanje, JA znam sta bi znacilo da padne "Zorka", a vi sto se segacite sa svim i svacim, niti znate niti brenujete a sve bi nas kostalo. Mnogi i u stampi, narocito ovi koji znaju sta je HEMIJSKA INDSTRIJA, to nazivaju mogucim "srpskim Černobilom". Vojska je rasporedjena po celoj Srbiji, vojska nije svemoguca!A vojska kao ne treba da pomaze lokalne vlasti Spaca, nego je bas bilo potrebno da postave Dikovica za sefa kriznog Staba Grada?![]()
Između 200 i 400 ljudi pogođenih poplavama je smešteno kod prijatelja. Grad dva dana nije imalo struju, trenutno je imaju, ali su pet dana bez vode.
Milojčić kaže da, na sreću, za sada u Smederevskoj Palanci nema žrtava, ali dodaje da je sitaucija u gradu jako teška i da im do sada niko nije došao u pomoć.
Sve evakuacije su uradili sami uz pomoć lokalne policije i vatrogasne jedinice. Kako je dodao poplavljeno je 8.000 hiljada hetkara obradive površine.
https://pbs.twimg.com/media/Bn8_mSmCAAAfefl.png "Моле се грађани Обреновца да не напуштају своје домове" 16.05.2014, погледајте ово.
A da ne kazem da su sirene i dezinformacije, pogledajte ovaj snimak procene iz OBRENOVCA>