Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zemljotres za 2-3 dana, ne znam koliko je forumasa ovo videlo, ali ja bih to uzela za ozbiljno, bez da zelim da pravim paniku.

Sto ti ni malo nesmeta da ipak napravis paniku u onom delu naroda koji spremno veruje u bilo koji vid kvaziinformacije.Kada cete da shvatite vec jednom da svaka vasa rec ima tezinu i vrednost koja formira misljenje ljudi koji dodju u situaciju da procitaju vase postove?
Niste sami i pokusajte da plasirate samo proverene i dokazane cinjenice....

Aferim muftija! :ok:

Medzlis Novi Sad added 4 new photos.
Yesterday at 5:56am ·

Rijaset Islamske zajednice Srbije-Mesihat Srbijanski , Muftijstvo Vojvodjansko, u Novom Sadu uzeli su ucesce u prikupljanju pomoci krajevima pogodjenim vremenskim nepogodama i donirali pomoc u vodi,hrani, neophodnim higijenskim sredstvima.
Boga dragog molimo da nas ujedini, sjedini i olaksa nam svima u ovom iskusenju Amin....

10308882_463164940480851_8131784261728730638_n.jpg

Dobro je makar i danas da nesto objave. Izgleda je jucerasnja kritika Noletova imala odjeka.

Aj realno, u moru ovakvih i slicnih vesti iz celog sveta ne mozemo da ocekujemo da CNN, BBC itd ceo dan izvestavaju o nama.
Aj posteno kazite kolko vas zabole uvce za poplavu u Bangladesu npr.. i dal bi ste hteli da to gledate ceo dan.

I ko sto prosecan Srbin pojma nema di je taj Banglades tako prosecnog Joa u Ohaju zabole sto je Srbija poplavljena.

Ceo dan? Radi se o tome da uopste izveste maka u izvestaju o vremenu. O "Paradi ponosa" bi izvestavali ceo dan! Tu je poenta ove teme!

Juzna Kalifornija gori vec danima, zasto bi ljudi iz Severne Kalifornije brinuli mnogo o poplavama u Srbiji, ako su i sami zabrinuti za svoje kuce i zivote?
Ne radi se ovde o tim ljudima koji su u nevolji. Ovde se radi o svesnom i namernom potcenjivanju ovoga sto se dogadja nama.

da se ne lazemo i ponasamo ko mala deca, kolko mene zabole sto se izlio neki potok u Vajomingu i potopio neku vukojebinu tolko tog istog iz Vajominga zabole sto se izlila Resava.

I to je sve razumljivo i deo ljudske prirode.

Za tebe vazi isto. Nije rec o tome vec o medijima onih koje u Srbiji interesuju samo gej lobisti i njihova prava. Prava ljudi na zivot za njih postoje samo ako su u funkciji njihove politike. Cinizam je u pitanju i Nole je to javno rekao. Zato mu skidam kapu po ko zna koji put.

Što manje zavisnosti sa strane i njihove tehnologije.

Što više spremnosti i volje, ako treba i rukama i lopatama...

Dežurao sam 1 dan i noć ! Nije to tako strašno, nedostižno i nemoguće uz doru organizaciju i volju

Sve je moguće.
Dajte nam malo neke ideologije (pravićemo se da je ispravna), materjijalno ćemo prevazići

:ok:

А МИ БЕЛОРУСИЈИ УВЕЛИ САНКЦИЈЕ. :think:

БЕЛОРУСИЈА ПОСЛАЛА ДВА ХЕЛИКОПТЕРА, СПАСИОЦЕ И ОПРЕМУ.

10251903_1424327977830030_7203309892304738226_n.jpg

По наређењу председника Белорусије Александра Лукашенка, летом преко Украјине и Румуније, у Србију стижу два хеликоптера МИ-8 са по шест спасилаца и три моторна чамца, рекао је данас Тањугу саветник председника Србије Марко Ђурић.
Ђурић је додао да ће из Белорусије у понедељак у Србију слетети транспортни авион ИЛ-76 са четири агрегата од 100 кw, 20 генератора, 30 пумпи, 20 шатора за по 20 људи, 5.000 ћебади и 20.000 месних конзерви.
Напоменуо је да му је то потврдио амбасадор Белорусије у Београду Владимир Чушев.

E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.

150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.

Kakvi ste vi mentoli to je sramota.

U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.

Evo Rusi i danas opet dosli,..............pih, j.ebem ti te Ruse bezobrazne, sta tu dolaze stalno koji k.urac da nam uznmiruju i nerviraju EU vojnike, bezobrazluk ne vidjen

Nego da vas častim sa jednom predivnom slikom uhvaćenom u predahu između tura peska:
.
I Karleusa je pozirala kad je ucinila dobro delo kupivsi hranu za unesrecene. Nisi ti jedini koji SEBE hvali kad cini dobro, evo imamo na formu mnostvo koji se hvale kad odnesu pomoc... bila sam tu tad i tad, odnela to i to... Gordost je opasan greh kao i samoljublje. Gospod Isus Hristos je rekao kada cinis milostinju da ne zna niko a krstini forumasi poput tebe zvone na sva zvona.

По наређењу председника Белорусије Александра Лукашенка, летом преко Украјине и Румуније, у Србију стижу два хеликоптера МИ-8 са по шест спасилаца и три моторна чамца, рекао је данас Тањугу саветник председника Србије Марко Ђурић.
Ђурић је додао да ће из Белорусије у понедељак у Србију слетети транспортни авион ИЛ-76 са четири агрегата од 100 кw, 20 генератора, 30 пумпи, 20 шатора за по 20 људи, 5.000 ћебади и 20.000 месних конзерви.
Напоменуо је да му је то потврдио амбасадор Белорусије у Београду Владимир Чушев.

Nisu Belorusi srbi.

I Karleusa je pozirala kad je ucinila dobro delo kupivsi hranu za unesrecene. Nisi ti jedini koji SEBE hvali kad cini dobro, evo imamo na formu mnostvo koji se hvale kad odnesu pomoc... bila sam tu tad i tad, odnela to i to... Gordost je opasan greh kao i samoljublje. Gospod Isus Hristos je rekao kada cinis milostinju da ne zna niko a krstini forumasi poput tebe zvone na sva zvona.

nema veze neka poziraju samo da pomazu, lenjost i osudjivanje drugih je po meni gori greh od te vrste gordosti!

Тако је, без обзира да ли је рекао Бог или било ко други.

Sto ti ni malo nesmeta da ipak napravis paniku u onom delu naroda koji spremno veruje u bilo koji vid kvaziinformacije.Kada cete da shvatite vec jednom da svaka vasa rec ima tezinu i vrednost koja formira misljenje ljudi koji dodju u situaciju da procitaju vase postove?

pa ne govorim ja na ovom videu nego neki profesor koji verovatno ima vise pojma od tebe i Vucica zajedno, koji je inace neobavesten o bilo cemu. Da je se na vreme pravila "panika" manje bi bilo mrtvih u ovim poplavama. Ali nekome je u interesu da od svega pravi neku tajnu i ne informise narod na vreme. Dosta nam je vise vasih tajni, tebe nek lazu i mazu, ako ti je tako lakse, mene nece.

Poslednja izmena od moderatora:
Masovnim radnim akcijama obnovićemo zemlju

Guverner NBS Jorgovanka Tabaković je pod jakim utiskom tragedije koja je pogodila Srbiju. Nakon povlačenja vode znaće se koliki je udarac privreda pretrpela. Pitamo je kako će teći obnova i da li NBS ima mehanizme da spreči negativne posledice poplave na stabilnost cena, devizni kurs?

- Javljaju mi se prijatelji i kažu da ih je Vučić zadivio ličnim primerom i energijom da mobiliše ljude. Sigurna sam da on može da pokrene masovne radne akcije za obnovu zemlje. Ako se ljudima da radni staž, zdravstveno, socijalno, akcijama se mogu izgraditi naselja, putevi i pruge. Svet bi mogao da pomogne tako što će dati mašine, materijale za izgradnju. Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu. Ko bi ovako mogao da upravlja ovom krizom? Sad verujem da bi razmere tragedije bile mnogostruko veće da on nije stao na čelo i da se gotovo svi ostali nisu poveli za njegovim primerom.

У коментарима су је разбили на атоме...

Aaa, obrati pažnju na pitanje :lol:

Druze Vucko samo reci, letecemo kao meci.

Хвала Белорусији и председнику Лукашенку на подршци! А санкције Белорусији није увела Србија, већ њена издајничка власт, која ће због тога једном одговарати.

Објављено је 18.05.2014.
Konobar kroz vodu i poplavu sluzi goste
Ovaj snimak iz Beograda sa Savskog keja nam pokazuje kako ugostitelje ni poplave ne mogu omesti u radu.
Dok neki Beograđani nemaju drugog posla sem ispijati kafe, konobar kroz duboku vodu nastoji da dođe do njih i usluži ih.

Ма, не верујем баш да има много форумаша који верују у те информације.

Poslednja izmena od moderatora:
Данас су прикупљена заиста значајна матерјална средства у одјећи, обући, постељини, хигијенским и препаратима за дезинфекцију, храни.

Међутим ОДЈЕЋЕ ИМА ЗНАЧАЈНО ВИШЕ ОД ОСТАЛОГ па вас молимо да акценат у наредним данима ставимо на прикупљање хигијенских препарата, трајне хране, воде и сл.

ПОДГОРИЦА БРАЋИ У НЕВОЉИ!

Саборни храм Христовог Васкрсења - Подгорица

opusteno....krsta je zaebancija....ko god veruje u informacije sa ovog foruma , ili za ozbiljno uzima gluposti koje pisu neki forumasi na drugim temama, taj je u ozbiljnijem problemu od ovih poplava

Back