Moje ime je Đurđija
Primećen član
- Poruka
- 749
Elle.. meni nije potrebna tvoja dozvola da slobodno pišem bilo gde, jer se podrazumeva da to mogu.. ali ti ćeš napisati gomilu bespotrebnih stvari koje nemaju veze sa temom samo da bi izbegla da priznaš da si pogrešila. Naravno, izvinjenje ljudima kojima si rekla pogrešne stvari bi takođe bilo na mestu, i oni to zaslužuju.Ti slobodno piši na temi šta god želiš i smatraš bitnim, ne vidim zašto ti treba moj amin s obzirom na sve ovo što si napisala. Kao što ću i ja pisati i replicirati na ono što smatram da treba i preskakati pokušaje da se rasprava spusti na lični nivo.
Druga stvar - u tvom i mom dijalogu, jedini čovek koji prebacuje raspravu na lični nivo si ti: najpre upućivanjem mene da ja proverim definicije, umesto da ih proveriš ti (kao što verujem i da jesi i lepo si videla da sam u pravu

Ako nemaš ličnu moć da priznaš nekome da je u pravu, ni da se izviniš nekome kome si kao sturčno lice dala pogrešne informacije (jer ti si se deklarisala kao lekar i tvoje reči imaju težinu), onda makar budi fer i nemoj pisati ovakve postove u kojima potpuno zamenjuješ teze.