Ponovni Isusov dolazak?

На који их то начин ја омаловажавам, алоооо! Да ли су они за себе говорили, као што је Исус за себе, да је Син човечији. Да ли њих Бог назива својим Сином, као што назива Исуса???

Од свих које си набројао само је Један Живи Бог, остало су само покушаји да се помути, збуни, направи велика гужва како се не би дошло до истине...Е сад, неко уз Божију помоћ то увиди, неко нажалост не, али још увек није касно.

Ne znam šta ti znači ovaj jadni termin Živi Bog, i zašto se bog piše velikim B. Ako neko živi - onda je on životinja. Veliki Arhitekta i Lucifer ne žive, jer nisu životinje, i nisu ON, jer nisu polno definisani kao muškarci. Tebi je neko nametnuo hrišćansku veru i ti se ponašaš kao krstaš, ali da si se rodio u Afganistanu neko bi ti nametnuo islam i bio bi džihad ratnik. Princip je isti - sve su ostalo nijanse.

На који их то начин ја омаловажавам, алоооо! Да ли су они за себе говорили, као што је Исус за себе, да је Син човечији. Да ли њих Бог назива својим Сином, као што назива Исуса???

Da se najezis xD...

"Deco, ovako izgledaju verski fundamentalisti"

Armagedon je Bozji rat a ne ljudski, tako da ce BOg voditi dogadjaje koji ce zavrsiti Armagedonom... a naravno da ce ljudi da se skupe za taj boj i pokusace da uniste Bozji narod al ce ih Bog u tome spreciti i tada ce delovati... Svojim ratom...

Hm, zaboravljas na onog drugog (Luciku), on ce po tome povesti ljude da uniste Boziji narod.
Znas kako rat je rat, a mnoge vojskovodje su mislile da su nepobedive. Druga stvar kazes da ce Bog tad delovati, otkud ti to znas, to je ono u sta ti verujes ili mislis da verujes ili zelis da s epredstavis kao osoba koja veruje. Ovo je mnogo komplexnija tema, ali moze se svesti na pitanje uvek jedno te isto zasto Bog do sada nije unistio Djavola. Meni uvek padne na pamet nesto od ovoga:
1. nema ga
2. nije mu stalo
3.slab je i plasi s e da ce ipak biti pobedjen
4. Bog je istovremeno i Djavo
a od skora i 5. oni su u dosluhu:)

Čak i onda kada je Isus hodao medju svojim sunarodnicima, mnogi su se očešali o njega a i dalje su čekali najavljeni njegov dolazak. Jednostavno nisu prepoznali njegova učenja. Praktično je imao samo šaku sledbenika.
Jedan beogradski roker beše rekao još pre petnaestak godina, verujem da je to slučajno rekao, da bi Isusa, kada bi se ponovo pojavio, razapeli upravo oni koji ga sada najviše veličaju.
Isus će doći malo sutra a Hrist kao odredjeno stanje svesti sigurno hoće i to u svakom čoveku kada mu za to doje vreme. Jer, Hrist jeste naziv za odredjeno visoko stanje svesti koje jeste put i spas za svakog čoveka.
Nije li malo čudno, kao što reče jedna osoba sa foruma, da je uvek sve što je pametnije i važnije bilo nekada a da sada toga ovde nema. Naravno da danas medju nama ima istine i učenja najviše istine samo što čovek istinu traži po prošlosti umesto u svom vremenu.

Hm, zaboravljas na onog drugog (Luciku), on ce po tome povesti ljude da uniste Boziji narod.
Znas kako rat je rat, a mnoge vojskovodje su mislile da su nepobedive. Druga stvar kazes da ce Bog tad delovati, otkud ti to znas, to je ono u sta ti verujes ili mislis da verujes ili zelis da s epredstavis kao osoba koja veruje. Ovo je mnogo komplexnija tema, ali moze se svesti na pitanje uvek jedno te isto zasto Bog do sada nije unistio Djavola. Meni uvek padne na pamet nesto od ovoga:
1. nema ga
2. nije mu stalo
3.slab je i plasi s e da ce ipak biti pobedjen
4. Bog je istovremeno i Djavo
a od skora i 5. oni su u dosluhu:)

Bog je svemocan i kad on povede rat zna se da je unapred pobedio:)

Jednostavno je, Bog ce unistiti Sotonu Djavola ...

Znam da ce delovati, jednostavno je ko imalo poznaje Boga zna da ce Bog unistiti zlo na kraju:)

:)

Ne znam šta ti znači ovaj jadni termin Živi Bog, i zašto se bog piše velikim B. Ako neko živi - onda je on životinja. Veliki Arhitekta i Lucifer ne žive, jer nisu životinje, i nisu ON, jer nisu polno definisani kao muškarci. Tebi je neko nametnuo hrišćansku veru i ti se ponašaš kao krstaš, ali da si se rodio u Afganistanu neko bi ti nametnuo islam i bio bi džihad ratnik. Princip je isti - sve su ostalo nijanse.

Иди бре човече, што не рече да си то ти велики поштоваоче сотоне, да не трошим речи узалуд....

Иди бре човече, што не рече да си то ти велики поштоваоче сотоне, да не трошим речи узалуд....

Žalosno je i tužno kada ovo kaže neko ko se uzda u nečiju krv. Od Mojsija pa naovamo, svi ljudi koji su verovali u spasenje preko nečije krvi nisu ništa drugo do satanisti, ali oni uživaju u tome da tako nazivaju ljude koji za bilo čiju krv ne daju ni pet para. Omnes in unum.

Žalosno je i tužno kada ovo kaže neko ko se uzda u nečiju krv. Od Mojsija pa naovamo, svi ljudi koji su verovali u spasenje preko nečije krvi nisu ništa drugo do satanisti, ali oni uživaju u tome da tako nazivaju ljude koji za bilo čiju krv ne daju ni pet para. Omnes in unum.

Потпуна замена теза или како би се то у народу рекло "слеп код очију"...

Znam da ce delovati, jednostavno je ko imalo poznaje Boga zna da ce Bog unistiti zlo na kraju:)

Negde čitam da Bog nije uništio Đavola jer mu nije u prirodi da uništava, a ti tvrdiš da će Bog uništiti Đavila. Pa dajte već jednom usaglasite stavove.
I baš mi je drago da ovde imam prilike da izvedem ovu, pa makar i jednosmernu, komunikaciju sa nekim ko "poznaje Boga". Bravo, kada se to upoznaste?:)
A što se tiče same teme neću da diskutujem o nekakvoj takvoj budalaštini kao što je neki tamo drugi povratak.To su sve žalosne ljudske izmišljotine.

Ti njih ne omalovažavaš nego ih ne uvažavaš svojom isključivošću. Nisi u stanju da shvatiš da kako ti tvrdiš, prema svetim biblijskim tekstovima, da je Isus sin Božiji, tako jedan musliman prema svetim kuranskim ajetima tvrdi da nije sin Božiji već mesija. A opet tamo neki budista, prema svojim svetim tekstovima, uopšte ne mora ni da zna ko je Isus, a kamoli da je još i Božiji sin.

Re: Ponovni Isusov dolazak?

Ja malo ne razumem naslov teme.Buni me ono...ponovni...Znači li to da je ON pre ovog ponovnog dolaska,prethodno... dolazio...

Pa ako je prethodno dolazio kada li to bejaše...A da bi mogao ponovo doći
valjda je morao i da se vrati nakon onog prvog dolaska ako ga je bilo.Pa hajde da mi neko objasni kada li dodje ono prethodno i kada li ode...

:bye:

Не Бог неће уништити Ђавола јер Бог не уништава. Али не знам зашто коментаришете о овоме јер људи су различити неки верују у Бога неки у Алаха неки у Буду а неко верује у Дарвинову теорију. И свако има право да верује у шта он хоће. Ја верујем у Бога и у Свету Тројицу коме се то свиђа-лепо а коме не он нека трпи јер то је мој избор и нико ме не може натерати да мислим другачије. . . . . :!:

Не Бог неће уништити Ђавола јер Бог не уништава. Али не знам зашто коментаришете о овоме јер људи су различити неки верују у Бога неки у Алаха неки у Буду а неко верује у Дарвинову теорију. И свако има право да верује у шта он хоће. Ја верујем у Бога и у Свету Тројицу коме се то свиђа-лепо а коме не он нека трпи јер то је мој избор и нико ме не може натерати да мислим другачије. . . . . :!:

Eh, Bog ne uništava... Gde to piše?:mrgreen:

Back