Ponovni Isusov dolazak?

Tko je onda taj koji traži slavu i sudi???
Imenuj ga jer sam ga ja imenovao kao Krista iz Mateja kao suprotnost Ivanovom.

P.S Ivanovo evanđelje nema nikakve oštrine osim tih par insajderskih ubacivanja .
Tko ga pročita pažljivo shvatiće lako o čemu pričam,
Vama izgleda ne ide u glavu da su dorađivana evađelja kao i cjela biblija.
Ljudi su je pisali i dorađivali.
Evanđelisti izbacivani kao Filip a neki levati kao Marko i Luka su evanđeliti najedanput a nikad nisu ni bili.

Kažem ti, u Mateju ne piše da Hristos traži svoju slavu, nego samo izjava "kad dođe sin čovečiji u slavi svojoj". On jednostavno konstatuje da će doći u slavi. Ne piše da traži tu slavu.
Znači, za tebe je "insajdersko ubacivanje" sve što se ne uklapa u tvoje shvatanje stvari. Koje ti je merilo pri određivanju onoga što je originalno napisano i onoga što nazivaš insajderskim ubacivanjem?

Kažem ti, u Mateju ne piše da Hristos traži svoju slavu, nego samo izjava "kad dođe sin čovečiji u slavi svojoj". On jednostavno konstatuje da će doći u slavi. Ne piše da traži tu slavu.
Znači, za tebe je "insajdersko ubacivanje" sve što se ne uklapa u tvoje shvatanje stvari. Koje ti je merilo pri određivanju onoga što je originalno napisano i onoga što nazivaš insajderskim ubacivanjem?

Pitam ja tebe tko je onda taj koji sudi i traži slave?
Znaš ili ne znaš???

P.S Kažeš da se selekcijom bavim što mi paše da prihvatam.
Pa nego kako ću ??
Da li ga trebam odsjeći moga džilita ako sam kreten i naivćina pa da shvatam doslovce
da je to navodno Isus rekao.
To bi dobra osoba rekla da ga odsječem ako ga guram ženama??
Nego što ću nego takvoga nazvati insajderom ili Antikirstom ili Uškopljenikom impotentnim ljubomornim
jadnikom koji ljude zavlači da bježe od žena.
Shvataš sad što znači selekcija.
Je si li ga ti odsjekao??
Ako nisi onda i ti si selektivan.
I što ćemo sada?
Doslovce shvatati što piše?
jer po deafultu je biblija božija riječ.
Koliko je djavolova toliko je i Božija.Treba vagati ima insajdera u tome koliko hoćeš.

Poslednja izmena:
Pitam ja tebe tko je onda taj koji sudi i traži slave?
Znaš ili ne znaš???

P.S Kažeš da se selekcijom bavim što mi paše da prihvatam.
Pa nego kako ću ??
Da li ga trebam odsjeći moga džilita ako sam kreten i naivćina pa da shvatam doslovce
da je to navodno Isus rekao.
To bi dobra osoba rekla da ga odsječem ako ga guram ženama??
Nego što ću nego takvoga nazvati insajderom ili Antikirstom ili Uškopljenikom impotentnim ljubomornim
jadnikom koji ljude zavlači da bježe od žena.
Shvataš sad što znači selekcija.
Je si li ga ti odsjekao??
Ako nisi onda i ti si selektivan.
I što ćemo sada?
Doslovce shvatati što piše?
jer po deafultu je biblija božija riječ.
Koliko je djavolova toliko je i Božija.Treba vagati ima insajdera u tome koliko hoćeš.

Ne znam na koga je Isus mislio. Piše "ima koji traži i sudi." Mnogo ih je koji traže slavu i sude.

Da li sam otsekao... "džilita"?:D Ako misliš na penis, ne, nisam ga otsekao. Ne vidim zašto bih.

28 Čuli ste, da vam ja rekoh: 'Ja odlazim, i doći ću k vama. Kad biste me ljubili, onda biste se radovali, što idem k Ocu, jer je Otac veći od mene.
29 I sad vam rekoh, prije nego se zbude, da vjerujete, kad se zbude.
30 Više neću mnogo govoriti s vama; jer dolazi knez ovoga svijeta, ali na meni nema ništa.
31 Nego da spozna svijet, da ljubim Oca, i kako mi je zapovjedio Otac, onako činim. Ustanite, hajdemo odavde!"
ivan 14

4 On skupi sve glavare svećeničke i književnike narodne i upita ih, gdje bi se imao roditi Krist.
5 Oni mu odgovoriše: "U Betlehemu u Judeji; jer ovako stoji pisano kod proroka:
6 Ti, Betleheme, u zemlji Judinoj, nipošto nijesi najmanji među kneževskim gradovima Judinim, jer iz tebe ima izaći knez, koji će vladati narodom mojim Izraelom
matej 2

Sin će Čovječji poslati svoje anđele da pokupe iz njegova kraljevstva sve zavodnike i bezakonike 42 i bace ih u peć ognjenu, gdje će biti plač i škrgut zubi. 4

matej 13

5 I od Isusa Krista, koji je svjedok vjerni, prvorođenac od mrtvih, i vladalac nad kraljevima zemaljskim. Njemu, koji nas je ljubio i otkupio nas od grijeha naših krvlju svojom
Otkrivenje 1

16 Ja, Isus, poslah anđela svojega, da vam ovo posvjedoči u crkvama, Ja sam korijen i rod Davidov, sjajna zvijezda danica." Otkrivenje 22

12 Kako si pao s neba, Svjetlonošo, zvjezdo Danico ! Kako si razmrskan na zemlji, ti koji oslabljuješ narode!
13 Mislio si u sebi: 'Penjem se na nebo, više zvijezda Božjih podižem prijestolje svoje na gori skupštine bogova naseljavam se na skrajnjem sjeveru.
14 Uzlazim u visine nad oblake, hoću da budem jednak Svevišnjemu
Izajia 14

Poslednja izmena:

Back