PONOSAN STO SAM SRBIN i tuzan sto nepostujemo sebe!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz prilozenog teksta se vidi da je ocigledno rec o jos jednom izolovanom incidentu;
cak sta vise, vidimo da nacelnik te opstine i ostali zestoko osudjuju tog lekara.

Meni je sto puta gori nedavni slucaj profesora beogradskog medicinskog fakulteta i lekara uhapsenog na klinickom centru,
koji zajedno sa svojim kolegama, redovno uzimaju mito od svojih sunarodnika pacijenata za operacije itd.
Prvo, moram da primetim da je baš previše sličnih "izolovanih incidenata" u lijepoj njihovoj.

Drugo, moram da konstatujem da bi sličan "izolovani incident" u Srbiji prouzrokovao divljanje Kandićke, Biserko i kompanije po svim medijima uz fanatično dokazivanje da je Srbija šovinistička država a Srbi netrpeljiv i vrlo gadan narod.

Treće, kada god se desi neki "izolovani incident" u Hrvatskoj kao komentar se pojavi nečija tvrdnja da se u Srbiji dešava nešto još gore.

Možemo li već jednom da otvorimo oči?

Interesantno,pa taj doktor to nebi mogao uraditi da je bio sam.A to da nisu svi Srbi pravoslavci,hm;pitaj babu i dedu a ako ne pitaj pradedu.Svaka cast Srbijancima koji su ostali verni Drzavi-Nacionalu SRBIJI .
Mogu pitati koga god hoću.
Hajde jedno pitanje za tebe:
Ako su svi Srbi pravoslavci, šta su bili njihovi preci pre nego što su primili hrišćanstvo?

i ja sam ponosna sto sam Srpkinja i kazem zivela Srbija..ali ne mislim da su srbi samo oni koji su krsteni u pravoslavnoj crkvi niti mislim da su svi Hrvati ustase.....i koji je smisao ove teme....da kazemo ZIVELA SRBIJA
slazem se ZIVELA SRBIJA, ali to se podrazumeva kod svakog normalnog pripadnika srpske nacije
mislim da se ovde nema sta raspravljati
i da je to stav vecine forumasa
ZIVELA SRBIJA
SPAS SRBIJE
i to je to

ps
to sta se desava kod nasih suseda kako se ponasaju..pa zar nije to na njihovu sramotu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back