PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Zabrljivko me zamolio da okacim ovu taze sliku jedne fenomenalne veceri u cafeu Pappa Joe...

Prilozi

• lazaziggyzhare.jpg
    lazaziggyzhare.jpg
    38 KB · Pregleda: 30
Nego, kad smo kod Zloguka, jel si citao serijal o Crnoj Cheti ? Kod nas su izasle prve dve knjige. Neobavezno i duhovito, pravo osvezenje.

Nikad cuo za Crnu Chetu, za Crnog Roka i Kuda idu divlje svinje znam....
Bese dobro sinoc sa ZIG-om i Lazom, zamolih Krunoslava da prilozhi sliku sa sedeljke, jer ja nemam vishe prostora za slike....

Zabrljivko me zamolio da okacim ovu taze sliku jedne fenomenalne veceri u cafeu Pappa Joe...

Mislim da ova slika nije autentichna... zato shto na njoj vidim krigle sa zlatastom tekuqinom, meni nepoznatog podrijetla... Upravo pristupamo detaljnoj analizi slike... Elem, moja zhena je dobila informaciju da smo bili u biblioteci, jedinoj u gradu koja radi tako kasno...:D
...Ali nishta sada popush*** smo ga...
Kazhnjeni smo, moramo da jedemo qorbu od karfiola...shto qe DzKK zdushno prihvatiti...

Poslednja izmena:
Nikad cuo za Crnu Chetu, za Crnog Roka i Kuda idu divlje svinje znam....

Dakle, hteo sam da kazem da ti preporucujem te knjige, ukoliko naidjes na njih.
Inace , u pismenoj komunikaciji s tobom, moracu da koristim veoma jasan jezik, jer izgleda da smo obojica skloni neslanim salama, koje drugacije zvuce kad se kazu, a drugacije kada se napisu.

Najnovshe analize pomenute tekuqine, radjene u Papa Joe-u, kao referentvoj ustanovi tog typa, ukazuju na drastichno krshenje propisa EU o zloupotrebi alkoholnih isparenja, a sa ciljem potvrdjivanja Nicka (...osobe sa slike, krajnje desno...)... Sa indignacijom odbijam i samu pomisao, da uchestvujem u udruzhenom zlochinachkom poduhvatu grupe lica, u krshenju propisa EU...
Odgovorno jemchim da ukrshtanja nije bilo....(...osim u institutu za kukuruz u Panchevu...i Lapovu...)... i spreman sam snositi sve posledice toga jemstva...
Lica sa slike napustila su gorepomenuti objekat u uspravnom stanju...
...uz parolu... Sedam dana bez maligana...
...Danas celog dana havarija...Ne smem da stavljam slike...

Dve informacije za Dzibera :

Toliko......

Pozdravi za Jovu iz K.M. Sreo sam njegovog brata Pacu na Zlatiboru prosle godine, i on me je pozdravio recima -AL SI OSTARIO-. Ni gde si, ni sta radis, ni kako je porodica, ni kako su deca, nego odmah komentar o fizickim nedostatcima. Tipicno za pristinski zivalj.

Osim Patricie, mogli bi da pogledamo i tog jazz - gitaristu, zaboravio sam ime, ali je na programu BG jazz festivala.

Pozdravi za Jovu iz K.M. Sreo sam njegovog brata Pacu na Zlatiboru prosle godine, i on me je pozdravio recima -AL SI OSTARIO-. Ni gde si, ni sta radis, ni kako je porodica, ni kako su deca, nego odmah komentar o fizickim nedostatcima. Tipicno za pristinski zivalj.
Verovatno je mislio da kazhe da si sazreo i kao covek postao mudriji....

Verovatno je mislio da kazhe da si sazreo i kao covek postao mudriji....

Od Jove shloga ni traga ni glasa kako se ispostavilo (a i ochekivalo),
uprkos brojnim telefonskim pozivima.
Sigurno se zaneo chitajuqi Zagora, pa zaspao od silnog mentalnog i intelektualnog naprezanja.
Nema veze, greota.
Bilo-kako-bilo, bio je predivan dan u Beogradu, kao i prethodni, a i onaj pre toga,
zahvaljujuqi u prvom redu djezerskom gostoprimstvu i toplini koju su mi Laza i njegova familija pruzhili.
Jedno veliko HVALA.
Lazo, legenda si. Muhabet je klizio kao maslac na vrelu tavu.

Zhare je bio i, sretan sam reqi, ostao genije vaseljenskih razmjera.
Osim cvikera i stanovitog nedostatka hm .. kose, ostao je onakav kakvog ga pamtim -
duh i ludost ona mladalachka mu ostadoshe netaknuti.
Shteta shto ne mogasmo malo duzhe da muhabetishemo,
al' nema veze, doqi qu ponovo da vam svima dushu vadim :))
p.s. Zhare, qerkica ti je shekerlema nad shekerlemama.

Sa mirom Mirom Nikolic popismo po kafu i shveps.
Prekrasno zhensko cheljade - bila i ostala. Prava dama.
Kako razumeh Nikolic prezime joj nije vishe na zvanichnoj vizit karti.
Njeno novo prezime nemogah nikako da izgovorim.
Pokushah al' mozak mi blokirao.
Odjednom me strefila neka govorna mana koje izgelda nisam ni bio svestan sve ove godine.
Kad je veq tako, rekoh, Nikolic mi lakshe da izgovorim pa qu se drzhati toga da se ne blamiram u javnosti :))).

Qor me neki fata sada, posle svog nepojmljivog lutanja sa Lazom po Beogradu i okolnim mestima.
Krpe zovu me poimence.
Nastaviqu kako treba chim stignem.
Pozdrav svima.

p.s. Shteta shto se ne videsmo sa Saletom, Mirsom i Dejanom.
Nadam se drugom nekom prilikom.
Slike slede chim ih sredim.

ZZ:ok:

Poslednja izmena:
Bilo-kako-bilo, bio je predivan dan u Beogradu, kao i prethodni, a i onaj pre toga....

Sinoc sam u drustvu tebe ZIG i Laze naucio jednu novu zivotnu mudrost, koja ce mi u narenim godinama zivota izuzetno pomoci da kanalisem prave vrednosti u zivotu i ne skrenem bludan stazama koje vode u beznadje,,,,,

Dobra pljeskavica u ponocne sate vredi svaku paru.....

ZIG sretan put i javi se kad stignes i kasnije raportiraj sa turneje po EX-YU...

Poslednja izmena:
... sretan put i javi se kad stignes i kasnije raportiraj sa turneje po EX-YU...

Oblaci, sivilo, slabo dnevno svetlo .. divno .. znachi stigao sam kuqi na milo mi ostrvo gde se pije chaj sa mlekom (fuj) i jede chips chak i uz tortu (mmmmm).

Turneju po EX-YUGI treba da zapochnemo u Subotu (zdravlje)
U medjuvremenu da se oporavim od Beogradskog ludila i zhege
(kako mozhete da izdrzhite svu tu vruqinu aman).

Zig, svaka ti cast, na slikama izgledash kao 30 godishnjak, a pola veka ti je u guzici.
Kako se nisi makar ugojio, djuturume?

Ne razumesh Mus, radi se optichkoj varki koja krije surovu istinu,
inache jasno vidljivu na portetu Dorijana Greja, lokaciju kojeg samo ja znam.
Uz to, chinjenica da chesto igram kosharku a i da izbegavam prehrambene artikle poput sux-huka i shampita,
kako god da su mi mili, mozhda malo odgadjaju neminovnost talozhenja nemile nam potkozhne tvari.
Za kosu nemam odgovora ...

Zig, pokušao sam da te dobijem barem telefonski ali nisam uspeo. Zvao sam kod DrLazića ali niste mi se javili, verovatno vam je Seka prenela...Veoma mi je žao što nisam mogao da dođem,da se vidimo nakon dvadesetak godina.
Mada tu je bila i Mira Nikolić...Žareta sam se nagledao dovoljno tokom ovih godina.
Pošto su tu nedostajali i Sale( koga nisam video više od dvadeset godina, što se, takođe, mora izmeniti u razumnom vremenskom roku), Dejan i mnogi drugi , moraćeš da dođeš još neki put, jer sam iz dobro obaveštenih izvora, čuo da tebi avionski prevoz nije neki problem. Osim toga, Beograd ti je bliži nego recimo, Žugić u Atini ili Mikan u San Dijegu.
A ako se setiš Subotice, setiš...ako ne... nikom ništa.
(nadam se da se sećaš replike Bate Stojkovića, alijas Ilije Čvorovića, iz filma Balkanski špijun)

Poslednja izmena:
Zig, pokušao sam da te dobijem barem telefonski ali nisam uspeo. Zvao sam kod DrLazića ali niste mi se javili, verovatno vam je Seka prenela...Veoma mi je žao što nisam mogao da dođem,da se vidimo nakon dvadesetak godina ... Mada tu je bila i Mira Nikolić...

Mirso, oprosti shto ti nismo uzvratili poziv. Nemam izgovora.
Seka jeste prenela i hteli smo da te zovnemo odmah posle ruchka, medjutim ...
Sledeqi put kad dodjem, put do Subotice ne gine.
Ionako sam oduvek hteo da posetim to mesto.
Chinjenica da ti zhivish tamo josh vishe pospeshuje moju ambiciju da vidim taj deo sveta.
Zhare qe da vozi (tako mi je rekao preksinoq dok smo zhdrali Lazinu pljeskavicu).

Back