PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Sinoć dobih 3struki CD Bisere Velet...i bogami ima nešto...
Da skratim priču, šalim se neću, bez panike tamo...
Elem...'93. '94. pevala je ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu... twice week... a bilo je skupo... moraš da sedneš i da piješ... a piće, otrov, pola plate... meni plata četiri marke, a Partner cigare marku, kako smo preživeli ne znam, možda i nismo...
Mi sedimo na stepenicama sa strane, ona zna da smo i došli da je slušamo, okrene se prema nama i kaže, -Ovo pevam za Vas...

Alo drushtvo, eto samo da se javim poshto me nije bilo, da ne pomislite da vas, bozhe sachuvaj, ignorishem.
Englesko leto jeste da je bedno, ali ugrabi se po koji suvi dan.
Sa zhenom se izgubimo na nekoliko dana krstarenje gore dole po mokroj ali superzelenoj Engleskoj.

DrL, prichash o 93oj i 94oj kako su bile strave i uzazha.
Ja nisam bio tamo za vreme tih teshkih socijalnih i politichkih havarija, ali mogu ti reqi da su i za mene te dve godine (kao i resto 90ih) u ovoj zemlji bile najgroznije i najtezhe koje pamtim. Iz puno razloga, kojih bih radije da se ne priseqam:(. -- Nekad bilo, sad se spominjalo, dao bog nikada se ne ponovilo.

28 Avg. mozhe dolazak u BG na 3-4 dana?

Moja zhena Seka ...(...iz prvog i jedinog braka...) kaqzhe da samo pomerash termin dolaska u Bgd...
Ovde vruqe i suvo...

Ne znate vi sta je vruce i suvo.Ovde da vidite.Vozim motor danas i od vruceg vetra gori lice.Ochi se isusuju.Pa sto brze vozis ono vise gori do bola.Sve su mi dlake na nogama osmudjene.Bio sam i ovog vikenda na Peloponezu ,divna plaza ali vruce bre.Rupu u pesku ne mozes da iskopas ,glavu da sakrijes.Svuda su kornjace posadile svoja jaja,pa se ceka trenutak kad ce da izjure u novi zivot male kornjacice.E to bih voleo da vidim.Nadam se.Pozdrav svima,topli pozdrav.

Dragi ahileas...
Sada smo ukapirali pravo znachenje onog topli pozdravi...
Proshle godine ovde je bilo...ko je prezhiveo, prezhiveo je...Mogu da zamislim tamo...
Sramota, mama mi je prava Grkinja, Elpida Athan......, a ja ne da ne znam Grchki... nego nikada nisam bio tamo... Stidim se...
Ne shali se s' vruchinu... ladi se s' vopi...
Pozdrav od Laziqa...

Poslednja izmena:
Jeli znas doktore, koliko te je prof. "cepao" u Grmiji.............., bio si smotan. udarao "rampe".........a ti nervozan bezao da pijes vodu..............,dolazio si sa jos smotanijima , ovog odje da pobedis?

Igrao sam basket sa Drazom , sa Srbom, ja sam onaj klinac koji vam je nabijao koseve, a ti nervozan nisi mogao po nekad da shvatis, da je "ruka"-"ruka"..........

Doktore..............., tvoja slika mi je veoma poznata. Sta da ti pisem....., mozda tvoj brat ili bilo ko drugi,odlicno se secam tvog lika. Duple skorpije ne zaboravljaju................

Ali se
secam basketa u Grmiji........, i siguran sam da sam sa tobom igrao.Bio je mart mjesec ...............Nijesi bio los............

Ti si legenda i ti i @Zig Zag..........., Pristine............., samo me nervira kada imam zabranu da zajebavam onoga koji najvise prdi.........

Dragi ahileas...
Sada smo ukapirali pravo znachenje onog topli pozdravi...
Proshle godine ovde je bilo...ko je prezhiveo, prezhiveo je...Mogu da zamislim tamo...
Sramota, mama mi je prava Grkinja, Elpida Athanasijadis, a ja ne da ne znam Grchki... nego nikada nisam bio tamo... Stidim se...
Ne shali se s' vruchinu... ladi se s' vopi...
Pozdrav od Laziqa...
E, nisam znao da ti je mama Grkinja.Otud toliko humora i energije u tebi.Samo sto je njeno prezime Athanasiadoy dok muski deo porodice ima na kraju prezimena IS.Npr:Mitropoyloy -Mitropoylos.Zaista je steta sto nisi nikada otisao da pronadjes svoje korene.Ali nikad nije kasno.Grcka je prelepa a Grci su veseo i dobronameran narod.Bar ovi koje sam imao srece da upoznam.Pozdrav tebi i porodici.Do vidjenja u Bgd-u negde 03/08-og,nadam se da ces biti tu.

E, nisam znao da ti je mama Grkinja.Otud toliko humora i energije u tebi.Samo sto je njeno prezime Athanasiadoy dok muski deo porodice ima na kraju prezimena IS.Npr:Mitropoyloy -Mitropoylos.Zaista je steta sto nisi nikada otisao da pronadjes svoje korene.Ali nikad nije kasno.Grcka je prelepa a Grci su veseo i dobronameran narod.Bar ovi koje sam imao srece da upoznam.Pozdrav tebi i porodici.Do vidjenja u Bgd-u negde 03/08-og,nadam se da ces biti tu.

Nego shta... nego 'de qe budem... Gde qu?... Sedim i chetkam...od toga i zhivim... Niko ovde ne zheli da pije kafu i da muhabetizira...Ustvari retko ko
Cela Porodica moje majke doshla je u Prishtinu 1912. godine, iz Grchke, kada je na Kosovu vladala epidemija tifusa... Mamin stric, Anthimos Athan......., bio je prvi lekar "Sreza Grachanichkog", moj deda po majci bio je Apotekar... Cela moja Grcka Familija lezhi na Dragodanu...
U Grchkoj na zhalost nemamo vishe nikog...
Elem, to je to...
A, sada svi na svoje radne zadatke....:D

... Niko ovde ne zheli da pije kafu i da muhabetizira ... Mamin stric, Anthimos Athan......., bio je prvi lekar "Sreza Grachanichkog", moj deda po majci bio je Apotekar... Cela moja Grcka Familija lezhi na Dragodanu ...

DrLazice, tybe ako sam znao da si Grchkog podrijetla .. avavav ..
Mjeshanac znachi. Kao ja.
Vidim ja sve ove godine inteligencija ti znachajno iznad proseka :D

Danas prvi dan u celoj godini da se malo oseqa na leto. 23°C !?!? Chak ni kisha ne pada !?!?
Da se ushtinem se tybe ne mogu da verujem sudbi svojoj nepojmljivoj.

Karta avionska mi je u dzepu. u BG sam 28og. Ponedeljak.
Chuqemo se podrobnije svakako pre nego krenem.
Jedva chekam. Zadnji put sam bio u BG 92. ili 93. .. vishe se ne seqam.
Odseo sam bio kod Zhareta. Keva njegova me je bila primila kao svog rodjenog sina.
Genijalka.

Tamam abey PrGl....
Dooobar Forum... Dobro drushtvo...
Nadam se da che nas biti vishe...Bash se radujem...
Sve najsrdachnije pozdravljam... (...shta mi je...obichno nisam sentimentalan...grafit u Zharkovu "pihtije idu s' godinama", mozgda je to objashnjenje...
Ja i zhena mi slushamo:Biseru Veletanlic i pesmu Zlatan Dan... otpevala je so srce i...dusha...

Trazim taj CD, al ne mogu da ga nadjem, rasprodat.

Posto se tema o grupi Paschad iscrpila do bola,.

Jedan rep s prethodnog foruma:
Zamisli to ovako: Padas u vatru i MOZES DA PROMENIS STVARI !!!. REVOLUTION !! Jos si mlad (duhom) PG.

Naime, selio sam se i u jednom trenutku sam ostao bez svih vrsta komunikacija, izuzev govorne. Da stvar bude gora, vodio sam dijete na Adu i usao sa mobilnim telefonom u jezero. U medjuvremenu, changes everywhere.

Da li ce se ACCORDO i DBF pojaviti na ovom forumu ostaje misterija.

Zamisli to ovako: Padas u vatru i MOZES DA PROMENIS STVARI !!!. REVOLUTION!!
Da li ce se ACCORDO i DBF pojaviti na ovom forumu ostaje misterija.

Svaka vatra nije promena ali bez vatre nema promene, prijatelju. Stvari se ne pokrecu uspokojenim duhom.
ACCORDO i DBF se neche pojaviti, ovo je bilo samo sporedno reshenje.
Svi su na forumu B92.

Poslednja izmena:
Svaka vatra nije promena ali bez vatre nema promene, prijatelju. Stvari se ne pokrecu uspokojenim duhom.
ACCORDO i DBF se neche pojaviti, ovo je bilo samo sporedno reshenje.
Svi su na forumu B92.

B92 ? Sad razumem opasku o vatri i promenama. Nesto sam se palio da otpisujem politicarima, pa sam to i uradio jedno 2 puta, ali sam se posle osecao glupavo.

Back