pinot noir
Početnik
- Poruka
- 42
Ajde jedan link i od mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinoć dobih 3struki CD Bisere Velet...i bogami ima nešto...
Da skratim priču, šalim se neću, bez panike tamo...
Elem...'93. '94. pevala je ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu... twice week... a bilo je skupo... moraš da sedneš i da piješ... a piće, otrov, pola plate... meni plata četiri marke, a Partner cigare marku, kako smo preživeli ne znam, možda i nismo...
Mi sedimo na stepenicama sa strane, ona zna da smo i došli da je slušamo, okrene se prema nama i kaže, -Ovo pevam za Vas...
. -- Nekad bilo, sad se spominjalo, dao bog nikada se ne ponovilo.
Moja zhena Seka ...(...iz prvog i jedinog braka...) kaqzhe da samo pomerash termin dolaska u Bgd...
Ovde vruqe i suvo...
Ne znate vi sta je vruce i suvo.Ovde da vidite.Vozim motor danas i od vruceg vetra gori lice.Ochi se isusuju.Pa sto brze vozis ono vise gori do bola.Sve su mi dlake na nogama osmudjene.Bio sam i ovog vikenda na Peloponezu ,divna plaza ali vruce bre.Rupu u pesku ne mozes da iskopas ,glavu da sakrijes.Svuda su kornjace posadile svoja jaja,pa se ceka trenutak kad ce da izjure u novi zivot male kornjacice.E to bih voleo da vidim.Nadam se.Pozdrav svima,topli pozdrav.
E, nisam znao da ti je mama Grkinja.Otud toliko humora i energije u tebi.Samo sto je njeno prezime Athanasiadoy dok muski deo porodice ima na kraju prezimena IS.Npr:Mitropoyloy -Mitropoylos.Zaista je steta sto nisi nikada otisao da pronadjes svoje korene.Ali nikad nije kasno.Grcka je prelepa a Grci su veseo i dobronameran narod.Bar ovi koje sam imao srece da upoznam.Pozdrav tebi i porodici.Do vidjenja u Bgd-u negde 03/08-og,nadam se da ces biti tu.Dragi ahileas...
Sada smo ukapirali pravo znachenje onog topli pozdravi...
Proshle godine ovde je bilo...ko je prezhiveo, prezhiveo je...Mogu da zamislim tamo...
Sramota, mama mi je prava Grkinja, Elpida Athanasijadis, a ja ne da ne znam Grchki... nego nikada nisam bio tamo... Stidim se...
Ne shali se s' vruchinu... ladi se s' vopi...
Pozdrav od Laziqa...
28 Avg. mozhe dolazak u BG na 3-4 dana?
E, nisam znao da ti je mama Grkinja.Otud toliko humora i energije u tebi.Samo sto je njeno prezime Athanasiadoy dok muski deo porodice ima na kraju prezimena IS.Npr:Mitropoyloy -Mitropoylos.Zaista je steta sto nisi nikada otisao da pronadjes svoje korene.Ali nikad nije kasno.Grcka je prelepa a Grci su veseo i dobronameran narod.Bar ovi koje sam imao srece da upoznam.Pozdrav tebi i porodici.Do vidjenja u Bgd-u negde 03/08-og,nadam se da ces biti tu.
... Niko ovde ne zheli da pije kafu i da muhabetizira ... Mamin stric, Anthimos Athan......., bio je prvi lekar "Sreza Grachanichkog", moj deda po majci bio je Apotekar... Cela moja Grcka Familija lezhi na Dragodanu ...
Tamam abey PrGl....
Dooobar Forum... Dobro drushtvo...
Nadam se da che nas biti vishe...Bash se radujem...
Sve najsrdachnije pozdravljam... (...shta mi je...obichno nisam sentimentalan...grafit u Zharkovu "pihtije idu s' godinama", mozgda je to objashnjenje...
Ja i zhena mi slushamo:Biseru Veletanlic i pesmu Zlatan Dan... otpevala je so srce i...dusha...
Posto se tema o grupi Paschad iscrpila do bola,.
Zamisli to ovako: Padas u vatru i MOZES DA PROMENIS STVARI !!!. REVOLUTION!!
Da li ce se ACCORDO i DBF pojaviti na ovom forumu ostaje misterija.
Trazim taj CD, al ne mogu da ga nadjem, rasprodat.
Pa onda pogledaj ovo
A evo ti i zadnje izdanje neunistive Josipe Lisac. Nisam samo uspeo da nadjem
)"
Veq ti narezujem sva tri ali Mp3...
Svaka vatra nije promena ali bez vatre nema promene, prijatelju. Stvari se ne pokrecu uspokojenim duhom.
ACCORDO i DBF se neche pojaviti, ovo je bilo samo sporedno reshenje.
Svi su na forumu B92.