Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dopada mi se neobaveznost ovoga novog foruma....QUOTE]
Nego, kad smo kod Zloguka, jel si citao serijal o Crnoj Cheti ? Kod nas su izasle prve dve knjige. Neobavezno i duhovito, pravo osvezenje.
Nego, kad smo kod Zloguka, jel si citao serijal o Crnoj Cheti ? Kod nas su izasle prve dve knjige. Neobavezno i duhovito, pravo osvezenje.
Zabrljivko me zamolio da okacim ovu taze sliku jedne fenomenalne veceri u cafeu Pappa Joe...
Nikad cuo za Crnu Chetu, za Crnog Roka i Kuda idu divlje svinje znam....
Mislim da ova slika nije autentichna... zato shto na njoj vidim krigle sa zlatastom tekuqinom, meni nepoznatog podrijetla... ..shto qe DzKK zdushno prihvatiti...
..zamolih Krunoslava da prilozhi sliku sa sedeljke, jer ja nemam vishe prostora za slike....
Dve informacije za Dzibera :
Toliko......
Verovatno je mislio da kazhe da si sazreo i kao covek postao mudriji....Pozdravi za Jovu iz K.M. Sreo sam njegovog brata Pacu na Zlatiboru prosle godine, i on me je pozdravio recima -AL SI OSTARIO-. Ni gde si, ni sta radis, ni kako je porodica, ni kako su deca, nego odmah komentar o fizickim nedostatcima. Tipicno za pristinski zivalj.
Verovatno je mislio da kazhe da si sazreo i kao covek postao mudriji....
)
)).
Bilo-kako-bilo, bio je predivan dan u Beogradu, kao i prethodni, a i onaj pre toga....
... sretan put i javi se kad stignes i kasnije raportiraj sa turneje po EX-YU...
Zig, svaka ti cast, na slikama izgledash kao 30 godishnjak, a pola veka ti je u guzici.
Kako se nisi makar ugojio, djuturume?
O Lazo, daj nam koji znak zhivota, barem mali jedan anoreksichan da nas briga mine..
Fata me nervoza kad te nema na forumu
Oblaci, sivilo, slabo dnevno svetlo .. divno .. znachi stigao sam kuqi na milo mi ostrvo gde se pije chaj sa mlekom (fuj) i jede chips chak i uz tortu (mmmmm).
Zig, pokušao sam da te dobijem barem telefonski ali nisam uspeo. Zvao sam kod DrLazića ali niste mi se javili, verovatno vam je Seka prenela...Veoma mi je žao što nisam mogao da dođem,da se vidimo nakon dvadesetak godina ... Mada tu je bila i Mira Nikolić...