nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко је рек'о да у њему видим неке способности?
Само сматрам да је мање зло од Бориса Тадића.
Мислим, није тешко бити мање зло од Бориса Тадића, а он (СНС) је добио највише гласова - то је чињеница, свидело нам се то или не.
Радије бих да видим мање зло у фотељи, с тенденцијом да ће из те фотеље бити истеран брже него Борис Тадић, него да гледам але и аждаје како и даље немилосрдно комадају земљу.
Ја њих, једноставно, више не могу да поднесем. А мислим да ни Србија не може више да их истрпи, без трајних последица.
Nije li to malo glupo i providno?

Joj bre ovo je smesno pa nije malo. Zar nisu upravo "Tomini" ljudi ti koji su mogli da navodno ubace listice u kontejnjerNije li to malo glupo i providno?
Ko bi lud bacio glasacke listice tamo gde svaki "Toma" moze da ih nadje
Ma sve je to namestaljka..Svi su oni isti i napravili dogovor da mogu jos vise da nas pljackaju..Muka mi je od svih njih![]()

Nikolić traži poništavanje izbora
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323049/Nikolic-trazi-ponistavanje-izbora
Kandidat Srspke napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić smatra da bi izbore trebalo "oboriti" i da Demokratska stranka zbog organizovanja izborne krađe više ne bi trebalo da nastupi ni na jednim izborima.
"Uhvatili smo ih u krađi glasačkih listića i dokazaćemo zašto nismo pobedili sa 15 odsto razlike, koliko je otprilike naša snaga", rekao je Nikolić u Domu omladine u razgovoru sa mladima.![]()
Nikolić je optužio vlast da je u birački spisak dopisala 500.000 nepostojećih i mrtvih jer oni ne mogu da se bune, a onda "zaokružila" njihove glasove.
Ма....хоће....како да не....
Само ти тражи тамо у неким канцеларијама...
![]()
Pa da se te pijavice tako lako isteruju iz fotelja , šta se čekalo i sa ovima 12 punih godina ?
Ko da ga istera ako jednom zasedne ?
Sa tom polupismenom , lažljivom kreaturom se sprda ceo svet već sada , ponižavaju ga gde god da se nađe od Brisela do Moskve i ko takvom da mu da glas i poveri sudbinu zemlje koja je u najozbiljnijoj krizi?
Uostalom , sluga ceo život ostaje to što jeste , a sam priznaje da je slepo i bespogovorno služio Šešelja tolike godine , a sada služi Tadića i briselsko&vašingtonsku bagru jer svojom glavom ne može da smisli i odluči baš ništa ...malo li se puta izblamirao pred mikrofonima da čoveku dođe da se postidi umesto njega : ona podla , čivijaška , pakosna , ružna , seljačka , večito natmurena faca govori sama za sebe i pre bih crkla nego takvom nekom dala glas i za seosku zadrugu , a ne državu.
Ako ćemo porediti , Tadić je malo dete za ovu podlu njušku , šta je sve taj u stanju da uradi : od izdaje , prodaje svojih najbližih do lažiranja sopstvenih reči , a neće sutra prodati tebe, mene , drugog i petog.
To mi slično kao kada se neko diči svojim patriotizmom , a s druge strane se pajta sa nekom ološkinjom koja se hvali svilom i kadifom kupljenom od para zarađenih na prodaji organa onih nesrećnih Srba sa Kosmeta , pajta se umesto da je pljune u sred face ...ovo je isto tako, identično.
Kada imam izbor između Tadića i grobara , bez iole razmišljanja biram Tadića . On nikada ne može da bude tako podmukao , podao i nizak kao ova seljačka, potkupljena zver.
Колико мозга треба имати да се изјави оволико очигледна ствар?
Колико год да су крали,више од 5-7% је немогуће.Ова бајка од 15% је прича за гамете.
U NS su pokrali i vise od 15 % .
U NS su pokrali i vise od 15 % .[
у Сомбору су покрали изборе 92 %
на изборној јединици на Апатинском путу.
Pa da se te pijavice tako lako isteruju iz fotelja , šta se čekalo i sa ovima 12 punih godina ?
Ko da ga istera ako jednom zasedne ?
Sa tom polupismenom , lažljivom kreaturom se sprda ceo svet već sada , ponižavaju ga gde god da se nađe od Brisela do Moskve i ko takvom da mu da glas i poveri sudbinu zemlje koja je u najozbiljnijoj krizi?
Uostalom , sluga ceo život ostaje to što jeste , a sam priznaje da je slepo i bespogovorno služio Šešelja tolike godine , a sada služi Tadića i briselsko&vašingtonsku bagru jer svojom glavom ne može da smisli i odluči baš ništa ...malo li se puta izblamirao pred mikrofonima da čoveku dođe da se postidi umesto njega : ona podla , čivijaška , pakosna , ružna , seljačka , večito natmurena faca govori sama za sebe i pre bih crkla nego takvom nekom dala glas i za seosku zadrugu , a ne državu.
Ako ćemo porediti , Tadić je malo dete za ovu podlu njušku , šta je sve taj u stanju da uradi : od izdaje , prodaje svojih najbližih do lažiranja sopstvenih reči , a neće sutra prodati tebe, mene , drugog i petog.
To mi slično kao kada se neko diči svojim patriotizmom , a s druge strane se pajta sa nekom ološkinjom koja se hvali svilom i kadifom kupljenom od para zarađenih na prodaji organa onih nesrećnih Srba sa Kosmeta , pajta se umesto da je pljune u sred face ...ovo je isto tako, identično.
Kada imam izbor između Tadića i grobara , bez iole razmišljanja biram Tadića . On nikada ne može da bude tako podmukao , podao i nizak kao ova seljačka, potkupljena zver.
Razlika je u tome sto je taj Nikolic veciti opozicionar i gubitnik izbora dok je Tadic unesrecio ovaj narod i zemlju u toj meri da se vise nikada necemo oporaviti .
Али, Тадић је СВЕ ТО ВЕЋ УРАДИО, а Тома није (још).
Како можеш да гласаш за Тадића?!???????
Јесте.
Ајд' сад изађи мало на ваздух,па се врати и размотри поново шта си написао.
Razlika je u tome sto je taj Nikolic veciti opozicionar i gubitnik izbora dok je Tadic unesrecio ovaj narod i zemlju u toj meri da se vise nikada necemo oporaviti .
Ti si sebe odavno diskreditovao pricom o koaliciji SNS i DS
Али, Тадић је СВЕ ТО ВЕЋ УРАДИО, а Тома није (још).
Како можеш да гласаш за Тадића?!???????
100% stojim iza te tvrdnje a tvoj savet zadrzi za sebe ,posto pametno nista nemas da kazes .
Ајде сад преформулиши питање,како може да гласа за било кога од та два залуђена ЕУРОпејца?
Тврдње су безначајне докле год бар логике немају. Сада прочитај шта тврдиш и потражи логику.
Како можеш за Томислава?
Тј, могу да га гледам само ако је иза решетака! 
Logike itekako ,ukoliko su kupili za izmisljenju partiju Roma 6,5 % glasova to je vec dovoljan pokazatelj o razmerama izborne kradje .DS i
LSV su kupovali glasove kao na pijaci .Upravo sada na RTV Djuradj Jaksic iz SRS navodi da je LSV kupila preko 7,500 glasova u NS .
).