ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА

Папричице, не разумем - шта би, по теби, требало да се деси - да на власти остане Борис тадић? Да се правимо да избора није ни било?

ПРОСТО ЈЕ,
ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА!

Ако ТомТШа заиста има те "материјалне доказе", ако има иза себе "највећу и најјачу партију на Балкану", ако на изборне резултате тј крађу изборних резултата са свих страна стижу примедбе и докази,
КАКАВ ЈЕ ПРОБЛЕМ ПОНИШТИТИ-ОБОРИТИ ИЗБОРЕ!?
ТОМТША НЕ ИЗАЂЕ НА ДРУГИ КТУГ ИЗБОРА И ИЗБОРИ ПАДАЈУ!

Од 3000 листића само 70 за жуте ...

И то је реално стање ...

Ако се докаже да се поновила изборна крађа у Србији као 2000 , ја више стварно немам шта да тражим у овој држави, па људи овде који год седне на власт понаша се као коза ностра.
Иако нисам гласао за Николића, после ових навода осећам се као будала, па који сам qрац излазио на изборе ?

Од 3000 листића само 70 за жуте ...

И то је реално стање ...

Ако се докаже да се поновила изборна крађа у Србији као 2000 , ја више стварно немам шта да тражим у овој држави, па људи овде који год седне на власт понаша се као коза ностра.
Иако нисам гласао за Николића, после ових навода осећам се као будала, па који сам qрац излазио на изборе ?

2000' je bilo paljenje,ne kradja.

ПРОСТО ЈЕ,
ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА!

Ако ТомТШа заиста има те "материјалне доказе", ако има иза себе "највећу и најјачу партију на Балкану", ако на изборне резултате тј крађу изборних резултата са свих страна стижу примедбе и докази,
КАКАВ ЈЕ ПРОБЛЕМ ПОНИШТИТИ-ОБОРИТИ ИЗБОРЕ!?
ТОМТША НЕ ИЗАЂЕ НА ДРУГИ КТУГ ИЗБОРА И ИЗБОРИ ПАДАЈУ!

Знаш да је то неоствариво с овим жутим лоповима. Ако Тома не изађе на други круг, Тадић ће се прогласити легалним председником (рећи ће да је Тома одустао, или слично).

Знаш да је то неоствариво с овим жутим лоповима. Ако Тома не изађе на други круг, Тадић ће се прогласити легалним председником (рећи ће да је Тома одустао, или слично).

ne moze. sa ovolikim nezadovoljstvom ljudi, stavio bi se u poziciju milosevica i tako i prosao.

mislim, moze, ja bih cak i voleo, ali nece...

"Život je vrelo radosti; ali, gde pije i ološ tu su svi kladenci otrovani. ... Oni su svetu vodu otrovali svojom pohotljivošću; a nazivajući slašću svoje pogane snove otrovali su još i reči. ...Sladunjav, i gnjil, postaje plod u njihovoj ruci: a pogledom svojim obaraju voćku, i stresaju lišće s nje. Mnogi koji su okrenuli od života, okrenuli su se samo zbog ološa: nisu hteli da dele kladenac, i plamen, i plod, s ološem. ...A onima koji vladaju, okrenuo sam leđa kad sam video šta im sad znači vladati: ucenjivati se, i cenkati se oko sile, – s ološem!....zaista vam kažem, smrdi sve juče i sve danas na ološ ...." Tako je govorio Zaratustra.

precrtaj11.gif

Лично, имам утисак да смо џабе излазили на изборе, кад опет жути коло воде. :evil:

Није мени у овом моменту битно ко коло води , него како функционише систем.
Ако је у овој земљи успех једино загарнтован лоповима, хебем ти ја ову земљу.
Што би уопште излазио на изборе или обављао било какву "грађанску дужност" кад се као грађанин не рачунам ни у шта.
То је пре свега проблем система.
Ако смо рушили Милошевића зато што је имао диктаторски систем , онда је ред да рушимо свакога ко успоставља такав систем.
Али докле бре људи, докле ?
Јел требамо сваких 10 година да рушимо систем и убијемо свог владара ?
Боље онда или сви да одемо одавде или да направимо такав систем који дозвољава могућност промене , који ће бити контролисан да не краде и не упропаштава своју земљу.

Проблем је са лоповима што они никада не желе да напусте своје позиције, јер навикне се ђубрад на лагодан живот , као пијавица на својој жртви , и тешко их је скинути са жртве, а приде после мора и да одговара за крађу.

PATRIOTE!!!!!
Sto vi malo ne 'oladite od Nikolica? :eek: Pokazite svoj patriotizam,organizujte se sami,krenite da odbranite Srbiju i svoje dostojanstvo!Krenite!:ok:

E,sve dok se delimo na nase i njihove,nece nam biti dobro!Narod se nigde nije digao na revoluciju bez vodje i organizatora istih!Pristalice nekih lidera kada bi svoju energiju usmerili na sebe same,tj da se narod udruzi,to bi bila energija.Ovako,tesko nama.

Није мени у овом моменту битно ко коло води , него како функционише систем.
Ако је у овој земљи успех једино загарнтован лоповима, хебем ти ја ову земљу.
Што би уопште излазио на изборе или обављао било какву "грађанску дужност" кад се као грађанин не рачунам ни у шта.
То је пре свега проблем система.
Ако смо рушили Милошевића зато што је имао диктаторски систем , онда је ред да рушимо свакога ко успоставља такав систем.
Али докле бре људи, докле ?
Јел требамо сваких 10 година да рушимо систем и убијемо свог владара ?
Боље онда или сви да одемо одавде или да направимо такав систем који дозвољава могућност промене , који ће бити контролисан да не краде и не упропаштава своју земљу.

Проблем је са лоповима што они никада не желе да напусте своје позиције, јер навикне се ђубрад на лагодан живот , као пијавица на својој жртви , и тешко их је скинути са жртве, а приде после мора и да одговара за крађу.

Ха! Па, систем НЕ функционише већ 12 година! :rtfm:

mene samo zanima sta ce toma da radi, ako ne istraje u vezi izborne kradje. odnosno kako ce da se vadi, jer ocigledno je da je zagrizao. on, ako ne istraje moze samo da se povuce sa politicke scene.

zivi bili pa videli sta ce dalje biti.

Мене не интересује шта ће Тома да уради, него СВИ они који тврде да су избори покрадени - заједно.

Мене не интересује шта ће Тома да уради, него СВИ они који тврде да су избори покрадени - заједно.

ok, svi oni sta ce raditi? ceda prica o neregularnosti izbora, a sa druge strane ce formirati vladu sa ds. da li to znaci da ce oni okrenuti pricu da su sns doveli do neregularnosti izbora, sto bi bilo logicnije s obzirom da hoce u vladu sa ds. ili je sto se cede tice zamazivanje u pitanju s obzirom da su pukli u bg, pa da ih uguraju i u bg?

Могао би Тадић да прича и да ради шта год хоће, такви избори били би прво нелигитмни, друго велика брука и за њега и за Србију и треће неприхватљиви сваком нормалном човеку!
Проблем је наравано што ће ТомТШа само да као нешто кенја, а наравно изаћи ће на други круг и лично мислим да ће "победити" тј да ће постати Председник!

Back