ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА

Ко је рек'о да у њему видим неке способности? ;)

Само сматрам да је мање зло од Бориса Тадића.
Мислим, није тешко бити мање зло од Бориса Тадића, а он (СНС) је добио највише гласова - то је чињеница, свидело нам се то или не.

Радије бих да видим мање зло у фотељи, с тенденцијом да ће из те фотеље бити истеран брже него Борис Тадић, него да гледам але и аждаје како и даље немилосрдно комадају земљу.

Ја њих, једноставно, више не могу да поднесем. А мислим да ни Србија не може више да их истрпи, без трајних последица.

Pa da se te pijavice tako lako isteruju iz fotelja , šta se čekalo i sa ovima 12 punih godina ?

Ko da ga istera ako jednom zasedne ?

Sa tom polupismenom , lažljivom kreaturom se sprda ceo svet već sada , ponižavaju ga gde god da se nađe od Brisela do Moskve i ko takvom da mu da glas i poveri sudbinu zemlje koja je u najozbiljnijoj krizi?

Uostalom , sluga ceo život ostaje to što jeste , a sam priznaje da je slepo i bespogovorno služio Šešelja tolike godine , a sada služi Tadića i briselsko&vašingtonsku bagru jer svojom glavom ne može da smisli i odluči baš ništa ...malo li se puta izblamirao pred mikrofonima da čoveku dođe da se postidi umesto njega : ona podla , čivijaška , pakosna , ružna , seljačka , večito natmurena faca govori sama za sebe i pre bih crkla nego takvom nekom dala glas i za seosku zadrugu , a ne državu.

Ako ćemo porediti , Tadić je malo dete za ovu podlu njušku , šta je sve taj u stanju da uradi : od izdaje , prodaje svojih najbližih do lažiranja sopstvenih reči , a neće sutra prodati tebe, mene , drugog i petog.

To mi slično kao kada se neko diči svojim patriotizmom , a s druge strane se pajta sa nekom ološkinjom koja se hvali svilom i kadifom kupljenom od para zarađenih na prodaji organa onih nesrećnih Srba sa Kosmeta , pajta se umesto da je pljune u sred face ...ovo je isto tako, identično.

Kada imam izbor između Tadića i grobara , bez iole razmišljanja biram Tadića . On nikada ne može da bude tako podmukao , podao i nizak kao ova seljačka, potkupljena zver.

Joj bre ovo je smesno pa nije malo. Zar nisu upravo "Tomini" ljudi ti koji su mogli da navodno ubace listice u kontejnjer :eek: Nije li to malo glupo i providno?
Ko bi lud bacio glasacke listice tamo gde svaki "Toma" moze da ih nadje :lol:

Ma sve je to namestaljka..Svi su oni isti i napravili dogovor da mogu jos vise da nas pljackaju..Muka mi je od svih njih :evil:

Nikolić traži poništavanje izbora
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323049/Nikolic-trazi-ponistavanje-izbora
Kandidat Srspke napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić smatra da bi izbore trebalo "oboriti" i da Demokratska stranka zbog organizovanja izborne krađe više ne bi trebalo da nastupi ni na jednim izborima.
241500_nikolic-beta_f.jpg
"Uhvatili smo ih u krađi glasačkih listića i dokazaćemo zašto nismo pobedili sa 15 odsto razlike, koliko je otprilike naša snaga", rekao je Nikolić u Domu omladine u razgovoru sa mladima.

Nikolić je optužio vlast da je u birački spisak dopisala 500.000 nepostojećih i mrtvih jer oni ne mogu da se bune, a onda "zaokružila" njihove glasove.

Ма....хоће....како да не....
Само ти тражи тамо у неким канцеларијама...
:rotf::rotf::rotf:

Колико мозга треба имати да се изјави оволико очигледна ствар?
Колико год да су крали,више од 5-7% је немогуће.Ова бајка од 15% је прича за изогамете.

Pa da se te pijavice tako lako isteruju iz fotelja , šta se čekalo i sa ovima 12 punih godina ?

Sa tom polupismenom , lažljivom kreaturom se sprda ceo svet već sada , ponižavaju ga gde god da se nađe od Brisela do Moskve i ko takvom da mu da glas i poveri sudbinu zemlje koja je u najozbiljnijoj krizi?

Uostalom , sluga ceo život ostaje to što jeste , a sam priznaje da je slepo i bespogovorno služio Šešelja tolike godine , a sada služi Tadića i briselsko&vašingtonsku bagru jer svojom glavom ne može da smisli i odluči baš ništa ...malo li se puta izblamirao pred mikrofonima da čoveku dođe da se postidi umesto njega : ona podla , čivijaška , pakosna , ružna , seljačka , večito natmurena faca govori sama za sebe i pre bih crkla nego takvom nekom dala glas i za seosku zadrugu , a ne državu.

Ako ćemo porediti , Tadić je malo dete za ovu podlu njušku , šta je sve taj u stanju da uradi : od izdaje , prodaje svojih najbližih do lažiranja sopstvenih reči , a neće sutra prodati tebe, mene , drugog i petog.

To mi slično kao kada se neko diči svojim patriotizmom , a s druge strane se pajta sa nekom ološkinjom koja se hvali svilom i kadifom kupljenom od para zarađenih na prodaji organa onih nesrećnih Srba sa Kosmeta , pajta se umesto da je pljune u sred face ...ovo je isto tako, identično.

Kada imam izbor između Tadića i grobara , bez iole razmišljanja biram Tadića . On nikada ne može da bude tako podmukao , podao i nizak kao ova seljačka, potkupljena zver.

Razlika je u tome sto je taj Nikolic veciti opozicionar i gubitnik izbora dok je Tadic unesrecio ovaj narod i zemlju u toj meri da se vise nikada necemo oporaviti .

Али, Тадић је СВЕ ТО ВЕЋ УРАДИО, а Тома није (још).

Како можеш да гласаш за Тадића?!???????

Razlika je u tome sto je taj Nikolic veciti opozicionar i gubitnik izbora dok je Tadic unesrecio ovaj narod i zemlju u toj meri da se vise nikada necemo oporaviti .

Jeste grobar gubitnik i biće to dok je živ , a zahvaljujući samo njemu i njegovoj izdaji opozicije tj. tada većinskog naroda u ovoj zemlji , Tadiću je dat još jedan mandat da uradi ovo što je urađeno ...i opet će takođe zahvaljujući ovom matorom večitom gubitniku koji i danas razvodnjava priču o pokradenim izborima svojim glupim , tupavim izjavama i tragikomedijom, umesto da je nešto konkretno uradio povodom toga ne čekajući 3 dana da prođe i da vidi da su ga šutnuli iz svojih kombinacija.

Ајде сад преформулиши питање,како може да гласа за било кога од та два залуђена ЕУРОпејца?

Бити Европејац само по себи није толики грех колико бити издајник и уништитељ сопствене земље и народа.

Тадић је показао ко је.

Тврдње су безначајне докле год бар логике немају. Сада прочитај шта тврдиш и потражи логику.

Logike itekako ima,ukoliko su kupili za izmisljenju partiju Roma 6,5 % glasova to je vec dovoljan pokazatelj o razmerama izborne kradje .
DS i LSV su kupovali glasove kao na pijaci .Upravo sada na RTV Djuradj Jaksic iz SRS navodi da je LSV kupila preko 7,500 glasova u NS .

Poslednja izmena:
Logike itekako ,ukoliko su kupili za izmisljenju partiju Roma 6,5 % glasova to je vec dovoljan pokazatelj o razmerama izborne kradje .DS i
LSV su kupovali glasove kao na pijaci .Upravo sada na RTV Djuradj Jaksic iz SRS navodi da je LSV kupila preko 7,500 glasova u NS .

Ма то већ и јесте могуће,али то није 15%. За њихову братску им партију нису могли више од 2-3% да набаве,а за ту другу исто.
Дакле 2+2+1=5 а 3+3+1=7 (један % ти дајем гратис :lol:).

Back