RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Реално, мислим да је Николић имао највише присталица-гласача и он, не само да је требало, већ и јесте победник на изборима. Добио је највише места у парламенту.
Ма колико жути проглашавали своју победу.
Pošteno . To je tvoje lično mišljenje .
Da izuzmemo ovaj forum gde svi vidimo ko i kakvi njega zastupaju , ja u realnom životu slovom i brojkom znam samo jednu porodicu od 3 člana koja je glasala za sns i to prvenstveno da se otac i sin uhlebe , zaposle , što su im ovi obećali u tom njihovom opštinskom odboru . Znači , samo troje punoletnih ljudi .
Na ulici, u prevozu, na pijaci , poslu , kafani , bilo kom društvu , sa kim god sam tri razmenila , a doticali smo se i ovoga sem reči : podvala, izdaja, plaćenik Brisela&Vašingtona i još gorih epiteta , za njega lično sa sve vučićem i strankom uopšte ni jednu jedinu lepu reč ne čuh ...ozbiljno , nemam razloga da lažem ovuda , nisam član ni jedne stranke .
Svi znamo da je DS&sateliti zlo ali smo 2000-te preboleli male bolesti biranja manjeg zla , iskustvo nas naučilo , te ni grobar ( naročito on ) nije mogao da nas zahebe ovaj put...nas, narod .
Niti će.
Moje predviđanje bi bilo da je i od ovih 12% već ovih dana pola izgubio , a završiće kao i svi njemu slični : Drašković, Obradović , itd....i treba.
Poslednja izmena:

.
Pokazite svoj patriotizam,organizujte se sami,krenite da odbranite Srbiju i svoje dostojanstvo!Krenite!
pun Knez ofingera bejaše