- Poruka
- 919
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
89 godiste sam a ne znam sta da upisem!Svi me smaraju sa tim a ja nikako da se odlucim a vreme leti!Znam sta necu ali sta hocu...toooliko toga!Nemam dovoljno informacija o fakultetima a dobrodosli bi mi i neki saveti studenata!!Tako da plizz help!:-D:-D
Zanima me da li je neko zavrshio muzicku akademiju,odsek dirigovanje??i shta je polagao na prijemnom ispitu???idem u 3 razred srednje muzicke shkole,i do sada imam sve petice...posebno mi dobro ide dirigovanje...tako da bih voleo da upishem muzicku akademiju odsek dirigovanje...![]()
Pogledaj u katastru. Ako je još aktuelan, ako nije opet oni verovatno imaju, kontam da bi ti neka sekretarica dala da fotokopiraš.....
cao svima, moja najbolja drugarica planira da upiše medicinu, a inače smo iz srednje medicinske škole, pa zanima je da li su pitanja iz hemija tipa iz srednjih škola (naravno teža, ali da li je taj princip) ili kao sa takmičenja (gde su dosta teža), jel' ima "trik" pitanja (nešto zavučeno, ili dosta slično, pa teško da se razlikuje), i jel' najviše pitanja iz organske hemije? hvala, pozz![]()