POMOC!

• Začetnik teme Začetnik teme Tayci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zvrk, hvala ti! prenela sam joj tvoje odgovore, i da reci mi, kada si krenula da spremaš prijemni?[/QU

Ma no problemo.Pa posto sam sa drustvenog smera hemiju sam krenula lagano od januara a intenzivno mesec dana pred prijemni a bios sam cituckala sve vreme i kao hemiju...Mada to je sve inividualno,videce kad krene koji tempojoj najvise odg.Bivalo je kad i po dve -tri nedelje nista ne otvaram i onda opet krenem..;)

si nasla?
za ubuduce...
dosta advokata, sudova i firmi imaju elektronsku zbirku propisa, kako vazecih tako i nevazecih (npr. ing-pro, paragraf net...)
ukucas deo naslova u pretragu i program izbaci odgovarajuci rezultat...
imas cak i na pravnom fakultetu pc centar, na svakom kompu je instaliran paragraf net...
druga varijanta je kupovina od sluzbenog lista. oni imaju svoju arhivu.

si nasla?
za ubuduce...
dosta advokata, sudova i firmi imaju elektronsku zbirku propisa, kako vazecih tako i nevazecih (npr. ing-pro, paragraf net...)
ukucas deo naslova u pretragu i program izbaci odgovarajuci rezultat...
imas cak i na pravnom fakultetu pc centar, na svakom kompu je instaliran paragraf net...
druga varijanta je kupovina od sluzbenog lista. oni imaju svoju arhivu.

NISAM nasla ali me uputili na istorijski arhiv u gradu...nisam stigla da tamo to potrazim, sud ovaj nema to slozeno, ne mogu traziti da kopaju po tome umesto mene.Ako se ne snadjem moracu da odvojim vreme i za to..Hvala ti za savate!!!:heart::heart::heart::heart:.

Back