Pomoc za mog druga koji je ocajan

filozofzauvek

Zainteresovan član
Poruka
112
Imam 28 godina i nikada nisam imao seks i to je sve uredu. Samo mi nikada nece biti jasno zbog cega sam ja to zasluzio tj sta sam pogresio kroz zivot da me na taj nacin kazni, da gledam druge sada i sa zenama i decom, a ja da za sve te godine ni devojku nisam imao i napravi mi teske zivotne komplekse gledajuci sebe kao nizim oblikom zivota zbog toga(malo nas ko to dozivi mislim da shvata kako je)... Ceo zivot i studije sam uspeo da unistim zbog kompleksa, mnoge stvari su sada nepovratne(godine pre svega). A uredno vodim higijenu i tela i zuba ako neko o tome misli da je problem... . I da samo kazem da sam sad nasao neki posao i da mi dobro ide,ali se bojim zenskih kolegica na mome poslu jer sam nesikusan i bojim se da im pridjem a jedna crnka je bas super zgodna i lepa u licu.Ali naravno zahvaljujuci mojoj smotanosti sam prosuo kafu na nju i sad me je stid kad je vidim samo se zacrvenim u licu.Ona bi htela da zapocne razgovor,jednom prilikom me je pitala kako sam, a ja sam cutao jer me niko nepoznat nije to pitao.Otkad znam za sebe ne verujem ljudima puno i izbegavam ih ali bih volio da se otvorim premao ovoj devojci jer je jako simpticna i veoma dobra prema meni.Ali sta cu ja,kad nemam prijatelja da se povezemo nekako.A bas bi volio prvi put u mom zivotu da ****** jer nisam nikad.Ako imate neki savet recite jer ce mi biti od pomoci kako da se povezem sa tom devojkom a i da se opustim malo.Hvala.

Donesi toj djevojci čokoladu . Crveni se koliko god hoćeš ali joj donesi .Glup je tvoj rezon da je sa 28 godina nešto prekasno .
Ljudi upisuju fakultete i sa 50 godina i završavaju ih . Život te kažnjava zato što si kukavica . Stisni doope i u akciju , nećeš poginuti !

Imam 28 godina i nikada nisam imao seks i to je sve uredu. Samo mi nikada nece biti jasno zbog cega sam ja to zasluzio tj sta sam pogresio kroz zivot da me na taj nacin kazni, da gledam druge sada i sa zenama i decom, a ja da za sve te godine ni devojku nisam imao i napravi mi teske zivotne komplekse gledajuci sebe kao nizim oblikom zivota zbog toga(malo nas ko to dozivi mislim da shvata kako je)... Ceo zivot i studije sam uspeo da unistim zbog kompleksa, mnoge stvari su sada nepovratne(godine pre svega). A uredno vodim higijenu i tela i zuba ako neko o tome misli da je problem... . I da samo kazem da sam sad nasao neki posao i da mi dobro ide,ali se bojim zenskih kolegica na mome poslu jer sam nesikusan i bojim se da im pridjem a jedna crnka je bas super zgodna i lepa u licu.Ali naravno zahvaljujuci mojoj smotanosti sam prosuo kafu na nju i sad me je stid kad je vidim samo se zacrvenim u licu.Ona bi htela da zapocne razgovor,jednom prilikom me je pitala kako sam, a ja sam cutao jer me niko nepoznat nije to pitao.Otkad znam za sebe ne verujem ljudima puno i izbegavam ih ali bih volio da se otvorim premao ovoj devojci jer je jako simpticna i veoma dobra prema meni.Ali sta cu ja,kad nemam prijatelja da se povezemo nekako.A bas bi volio prvi put u mom zivotu da ****** jer nisam nikad.Ako imate neki savet recite jer ce mi biti od pomoci kako da se povezem sa tom devojkom a i da se opustim malo.Hvala.

Jarane, ako imaš priliku, iznajmi neku kurvu da probiješ led, a kasnije počni pitati neke lokalne ženke. Hoće i one da se jebu, nisu bolesne! Šanse za prolaz su ti vrlo velike.

idi kod psihologa

Kreni vise da se druzis sa ljudima, prvenstveno sa devojkama i zenama.

Mozda ti druzenje sa njima pomogne, u svakom slucaju ce pomoci vise od nas na forumu.

Da ovo je pametno... druzi se sa zenama bices opusteniji u njihovom drustvu...
upoznaj se na distanci druzi se...
i n eocekuj nista sve ce smao doci vremenom...
A T akoja ti se svidja sta te briga sto si prosuo kafu napravi salu od toga
sto kaze neko kupi joj cokoladu nasali se da je to zbog toga
i tosto crvenis procice ti suocavanjem
svi smo mi smotani kada nam se neko svidja

Nije te zivot kaznio nego... pitanje je zasto zivimo u ovakvom svetu punom zla... to je pitanje religije...
Nije tebi najgore... takodje mlad si...
Pogledaj oko sebe koliko je nesrecnih ljudi... koji glume srecu

A takodje tvoj problem mozes resiti ali se moras potruditi...

Normalno popricaj sa njom i mozes da joj kupis cokoladu kao izvinjenje za to...
to je dobar razlog a prilika da joj nesto poklonis...
takodje ima zena koje vole fine mladice nepromiskuitetne
tako da :)

takodje druzi se sa zenama i sve ce spontano doci...
ako se nekoj svidjas potrudice se da ti se priblizi...
ti samo ne bezi :)

pozz

Njemu treba ona stvar, a ne psiholog. Jednom kad kresne, ima kasnije da gruva dan-noć. Vratiće mu se samopouzdanje. Ne znam šta bi mu psiholog mogao revolucionarno reći osim "druži se više" ili "pitaj, nema koja ne da"...Treba takođe uzeti u obzir da su ***** daleko jefitinje od psihologa.
ovu su glupi saveti i ne spustaj se ovako nisko

- - - - - - - - - -

Jarane, ako imaš priliku, iznajmi neku kurvu da probiješ led, a kasnije počni pitati neke lokalne ženke. Hoće i one da se jebu, nisu bolesne! Šanse za prolaz su ti vrlo velike.

tebi nije mesto na psihologiji
vec ti treba psiholog

...
mnoge stvari su sada nepovratne
...

U tvojim godinama još ništa nije nepovratno !
Imaš fore za bilo šta do pedesete,
a ako imaš dobru genetiku i još dalje !

Što se tiče devojaka, ti ih ne voliš - shvati to !
To ne znači da voliš muškarce,
ali devojke i ljubav ti ne znače ništa !

Ako misliš da to nije normalno,
onda na neki lep način uvedi sebe u celu tu stvar.

Sad važno :
Ako se plašiš devojaka - probaj sa nekom hendikepiranom, u kolicima ili polunormalnom,
ako te samo ne privlače - nađi neku što kvalitetniju, pametnu lepoticu, drugarčinu, koja će da ti omili žene.

Ma imaš dovoljno godina,
znaćeš ti već ..
;)

Back