Lepo odes po devojku i licno je odvedes,kao pravi dzentlmen :wink:jacques:Novo naselje.....pri kraju....da ti pokazem ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo odes po devojku i licno je odvedes,kao pravi dzentlmen :wink:jacques:Novo naselje.....pri kraju....da ti pokazem ?![]()
spegla:HELP....
Nabasali smo slucajno i super se proveli a i upoznao sam Marijanu![]()
![]()
![]()
Moze li neko da mi kaze kako se zove club-kafic preko puta pub-a "LONDONA" u Laze Telečkog ...
tnx.
N.
jacques:Alex ima komsinicu frizerku ...i to dobru 8)
N_S:Hm....![]()
![]()
pa bas i ne znam kakod a dodjem do te Alexove komsinice![]()
![]()
Uz sve dužno poštovanje cenjenom savetodavcu, željnom da pomogne, spram svoga znanja i mogućnosti, a u svetlu njegovih padobranskih aktivnosti, često i na glavu ( po savetu sudeći !!! ), ne zameram mnogo ovoj naučnoj školi mišljenja, čak bih i dodao : AKO IH NE PUNIM NIKAD, TRAJAĆE BAREM VEČNO, ali to mi baš i nije neki odgovor !!!proka1:moje iskustvo je : ne puni ih, duze ce da ti traje glava stampaca pa zato kupuj samo originalne ili one koji su bar nalik![]()
krvolok:Sada, kad nema Nenosa u blizini, od državnog mi je značaja da me neko drugi hitno, ali baš HITNO obavesti : de u ovom gradu DANAS mogu da se napune ketridži za štampač !!! Unapred hvala !!!
proka1:moje iskustvo je : ne puni ih, duze ce da ti traje glava stampaca pa zato kupuj samo originalne ili one koji su bar nalik![]()
Bul Kralja Petra 1. br 28krvolok:Sada, kad nema Nenosa u blizini, od državnog mi je značaja da me neko drugi hitno, ali baš HITNO obavesti : de u ovom gradu DANAS mogu da se napune ketridži za štampač !!! Unapred hvala !!!
proka1:ALEKS: Ti mora da se salis, pa 2x da kupi nove i za te repa mogao je da kupi jos jedna stampac Moje iskustvo govori da mogu da se dopunjavaju jako dugo!!
Aleksej_BASO:moje iskustvo govori da moj stampac epson stylus color pro, radi vec 13 godina bez greskeali i tvoja racunica je tacna, to i meni nije jasno ....................