pomoc prijatelja - NS foruma

proka1:
moje iskustvo je : ne puni ih, duze ce da ti traje glava stampaca pa zato kupuj samo originalne ili one koji su bar nalik :):)
Uz sve dužno poštovanje cenjenom savetodavcu, željnom da pomogne, spram svoga znanja i mogućnosti, a u svetlu njegovih padobranskih aktivnosti, često i na glavu ( po savetu sudeći !!! ), ne zameram mnogo ovoj naučnoj školi mišljenja, čak bih i dodao : AKO IH NE PUNIM NIKAD, TRAJAĆE BAREM VEČNO, ali to mi baš i nije neki odgovor !!!
P.S. ceneći i ekonomski aspekt, koji savetodavac diskretno nagoveštava, empirijski bih odgovorio : NOV ketridž košta koliko 2/3 NOVOG štampača !!!
Dakle, Proko, hvala ti mnogo, ali nemoj više da se trudiš .... :-D

krvolok:
Sada, kad nema Nenosa u blizini, od državnog mi je značaja da me neko drugi hitno, ali baš HITNO obavesti : de u ovom gradu DANAS mogu da se napune ketridži za štampač !!! Unapred hvala !!!

Imas bilo gde :lol: Ja sam punio u Milleniumu, tamo ispod one tribine stadiona Vojvodina aka Kan Kan, sto bi reko DUM.

proka1:
moje iskustvo je : ne puni ih, duze ce da ti traje glava stampaca pa zato kupuj samo originalne ili one koji su bar nalik :):)

Ti mora da se salis, pa 2x da kupi nove i za te repa mogao je da kupi jos jedna stampac!

Moje iskustvo govori da mogu da se dopunjavaju jako dugo!!

ALEKS: Ti mora da se salis, pa 2x da kupi nove i za te repa mogao je da kupi jos jedna stampac Moje iskustvo govori da mogu da se dopunjavaju jako dugo!![/QUOTE]

moje iskustvo govori da moj stampac epson stylus color pro, radi vec 13 godina bez greske :):) ali i tvoja racunica je tacna, to i meni nije jasno ....................

proka1:
ALEKS: Ti mora da se salis, pa 2x da kupi nove i za te repa mogao je da kupi jos jedna stampac Moje iskustvo govori da mogu da se dopunjavaju jako dugo!!

moje iskustvo govori da moj stampac epson stylus color pro, radi vec 13 godina bez greske :):) ali i tvoja racunica je tacna, to i meni nije jasno ....................[/QUOTE]

Koristis tako mator stampac... :lol:

Aleksej_BASO:
moje iskustvo govori da moj stampac epson stylus color pro, radi vec 13 godina bez greske :):) ali i tvoja racunica je tacna, to i meni nije jasno ....................

Koristis tako mator stampac... :lol:[/QUOTE]
Po svemu iznetom, ko kaže da ga uopšte i koristi ?!? :shock:
Čuva, bre, čuva, pa da mu duže traje, čak je i milje stavio na njega ... :lol:

Back