A
Aleksej_BASO
Gost
Vidim, vec si ostvario poslevne veze i kontakte... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razume li se onda neko u sporazumevanje dimnim signalima?jacques:verovatno ne![]()
nesons:za @Ukupno
(sad teh videh poruku )
za tebe jedan hit grupe Zana : nije sve tako crno![]()
i ko sto rece neki pametni : nikada neces upoznati novi okean ako nemas hrabrosti da iz vida izgubis obalu ( tako nekako )
Svacija "sreca" je drugacija
Hvala na brizi![]()
slavishans:Bospotrebno sam optužen!
Ja sam rekao već da sam nevin!![]()
Aleksej_BASO:Ajmo na prvobitnu temu - pomoc prijatelja!
Sta kazete na ovakvu situaciju. Opet odlazak u inostranstvo.
Mogucnost je posao u Australiji, u nekom rudniku (to je kod njih tamo u ekspanziji sada!) naravno ne bih kopao u jami. A plata bi bila recimo 100.000$ godisnje....
Da li bi uradili tako nesto? Znaci odlazak Bogu iza tregera, u skroz novu sredinu gde se ne moze vratiti kuci u vreme godisnjeg, ali kinta OK...
Mislim ja cu odluciti sam, ali me interesuje sta bi vi uradili?
Od 380 do 500$ dnevno!Aleksej_BASO:A sta mislis koliku platu imaju inzenjeri na naftnim platformama? Ne samo na moru nego i na kopnu. (Ako nista drugo to bi bar trebao da znas) Naravno ne Naftagasovim nego stranim. 300$ na dan. A ovo ti je posao iste "kategorije" - rad po nekoliko meseci van naseljenog mesta.
Naravno i ne bih bio rudar...
@Proka: pa nije da bih bas ali jedino to se nudi...
Aleksej_BASO:A sta mislis koliku platu imaju inzenjeri na naftnim platformama? Ne samo na moru nego i na kopnu. (Ako nista drugo to bi bar trebao da znas) Naravno ne Naftagasovim nego stranim. 300$ na dan. A ovo ti je posao iste "kategorije" - rad po nekoliko meseci van naseljenog mesta.
Naravno i ne bih bio rudar...
@Proka: pa nije da bih bas ali jedino to se nudi...
DOKONI UM:Jao breeee ...
A šta bi bio ? Direktor rudnika ? Samo tebe iz Srbije čekaju da im menadžerišeš ...
Kada počinješ posao kao RURKI uvek krećeš od kapije... rudnika ...
Gde si video da odamh postaneš DŽOMBA :-)
Vidiš kako ti manjka znanje zato što si služio vojni rok u prizemlju zgrade
jacques:inzenjeri u Siriji imaju oko 6000-7000 eura mesecno....barem toliko ima ovaj moj poznanik...radi 21 dan..pa 21 dan pauza...i tako.....
DOKONI UM:Ma to nije istina...
Zna čovek ...
15 soma +privatan auto i avio karte i tri ***** nedeljno za DIREKTORA na RUDNIK :-)