pomoc prijatelja - NS foruma

DOKONI UM:
Ma jok ...
Ne volim naftu ... samo gas... i zato sam i rekao pre par postova da je budućnost goriva CNG ili na našem KPG (komprimovani prirodni gas) to je dakle prirodni gas, onaj koji svako ima ko ima gas uveden u kuću-stan. Kupi se kompresor koji noću puni "rezervoar" zapravo, boce i na taj gas se vozi.
Cena 1l izađe oko 13 dinara ;-)
Za sada u novom sadu ima 15 FIAT DOBLO "NIS-GAS" koji idu na ovaj pogon i jedan gradski bus ofarban u svetlo plavo sa rezervoarom na krovu ...
Extra stvar !
Extra !

Ee ovo su nove informacije! Inace sam video te Fiate, a video sam i taj bus jednom kada se pokvario... :lol:

slavishans:
Ja sam pre par dana pričao sa čovekom koji radi kao drugi inzinjer u Nigeriji na jednoj američkoj naftnoj platformi i njemu je 460$ dnevnica.Mesec dana je na platformi,mesec dana na kopnu.Al kad je na platformi radi od jutra do sutra.
U bre,sto te informacije ne rekoste ranije,da odem tamo,malo da im pravim pravim drustvo,mozda bi se skupilo za more :-?

Molim za pomoć.

Zna li neko gde mogu (ili ima da proda) da nabavim NOV :
Mobilni telefon ERICSSON 310s tzv "AJKULA" ... to je onaj sa trouglastom antenom, otporan na vodu,prašinu...

Znam da je izašao neke 2001-2002 i da je teško naći NOV ali ako neko zna , puno bi mi značilo za stariju osobu koja se navikla na taj phone ali joj je ukraden.

Back