Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

probaj kod "malajca" kiosk ispred ulaza u cikentiku :D

Hmmm mislim da u Univeru tamo na odelenju zdrave hrane imaju nesto slicno. Ranije su imali te slatkise ( samo nisu bile tako u obicnom celofanu vec fenski upakovane) al da me ubijes ne mogu da se setim proizvodjaca..a jako ukusne
:zag: hvala vam
znam to za univer,kupovala sam razne na moru,te sa kikirikijem,te sa lesnicima,jako ukusne,al se secam i da su bas bile skupe.ali nije to onaj stari ukus kao sto su prodavali svojevremeno sipci
proko,to bi moglo da bude to,nisam znala da takva mesta jos postoje u gradu

pa ti bi bara trebala da se secas malajca i njegove korpe :zimag:
ja se secam tog ukusa i cini mi se da su se prodavale svuda,a cesto ispred bioskopa....
Od tih sa susamom se mLooogo :guza: :cross: :vatromet:
Kao od pasulja...:rumenko:
eto meni radosti:lol:
Зашто једноставно не направити?!
secam se da sam kao mlada pravila orasnice.spinovala sam secer,pa sam u njega stavljala seckane orahe na krupno,pa izlivala na neku mermernu plocu...jao svasta mi se nesto gresno jede...

Исто тако, само немој сусам да пржиш до оне смеђе боје, него мало мање, и у карамелизовани шећер, излијеш на спољашње дно тацне или плеха, рашириш, сечеш и зовеш. :mrgreen:
Сусам ће се у том врелом шећеру још мало термички обрадити, а и добро задржава топлоту, па да не прегори. ;)

Smoki, frizbi imaš po pet šopovima i vet apotekama, al ne znam koja je cena, malo je jača, možda čak oko 500 din.
Al su dobri, od kvalitetne, neke polugumirane plastike.

- - - - - - - - - -

Mislim, namenjeni su psima, tako da nisu kao ta kineska plastikarija.

e svasta,nikad to ne bih pomislila :lol:
a jel moze i za nas humanolika bica da se igramo,jer ja bih uzela zbog nas sa livade,a i sa decom u ledincima,a bobi umire od srece kad nekom padne da donese

Back