Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

sad sam proverio, samo za tebe, sigurno ih ima u tempu i to u vise boja i dezena, prave bastenske, sarene, lake, sa providnim djonom, petom...
jednom recju, prave zenske :ok:

bravo proko,to je prava pomoc prijatelja
pogledacu popodne tamo i dobila sam informaciju da u metrou imaju crne sa trkaninom na sari,pa cu se odluciti :zag:

Треба ми негде црни, чојани капут. Да кажемо "средњи" (до колена). Мој који сам имао није био добро упакован и мољци су имали сасвим добру гозбу, мамицу им....
Идеје? Second-hand shops? Тамо где су раније биле те радње, нису више и не знам где бих тражио. Хвала ви.

Треба ми негде црни, чојани капут. Да кажемо "средњи" (до колена). Мој који сам имао није био добро упакован и мољци су имали сасвим добру гозбу, мамицу им....
Идеје? Second-hand shops? Тамо где су раније биле те радње, нису више и не знам где бих тражио. Хвала ви.

na najlonu
moja drugarica prosle godine,jedno vreme svake subote se kuci vrati sa novim kaputom :lol:

Најлон недељом јемање-више одговор на свако питање. :)
Елем, да ли неко зна да ли на Грбавици, или било где у граду постоји теретана на отвореном, тј. справе за вежбање? На Кеју знам да има на два места, код Индекса и близу Штранда, али ме занима има ли још негде?

Moze preporuka biblioteke? Uclanio bi se ovih dana. Pretpostavljam da je najbolja Gradska biblioteka, ali opet da pitam..

Nema sta mnogo da razmisljas, kad se uclanis u Gradsku, u Dunavskoj automatski s tom clanskom imas pristup svim ograncima i to ti je to.
Za strucne stvari Matica, ako te ne mrzi da sedis tamo ceo dan.:)

Nema sta mnogo da razmisljas, kad se uclanis u Gradsku, u Dunavskoj automatski s tom clanskom imas pristup svim ograncima i to ti je to.
Za strucne stvari Matica, ako te ne mrzi da sedis tamo ceo dan.:)

bilo gde u gradu da se uclanis,imas sa tom kartom pristup svim bibliotekama,samo recimo ja na limanu moram da trazim papir na kome pise da nisam zaduzena ni sa jednom knjigom,pa mogu da odem da podignem knjigu u drugom ogranku.super je sada sto su sve biblioteke povezane kompjuterom,pa moze da ti kaze gde ima knjiga koju trazis

Da tako sam i ja dok sam bila uclanjena sa Novom Naselju, onaj famozni dzepic si morao da imas. Pa sam jednom izgubila taj dzepic i izgnjavili su me dobrano zbog toga, nisu hteli da mi daju novi jer nisu imali dokaz da sam vratila neku knjigu. Al to je bilo davno, sad kad su povezani kompovima ide lakse.

Al opet mi nekako najlakse uclaniti se u glavni ogranak, pa ti ne treba ni dzepic ni nista. I ovaj elektronski katalog koji imaju na netu je sjajna stvar, pronadjes knjigu taj cas. Jes da nije bas redovno apdejtovan al dobro, bolje ista nego nista:)

Da tako sam i ja dok sam bila uclanjena sa Novom Naselju, onaj famozni dzepic si morao da imas. Pa sam jednom izgubila taj dzepic i izgnjavili su me dobrano zbog toga, nisu hteli da mi daju novi jer nisu imali dokaz da sam vratila neku knjigu. Al to je bilo davno, sad kad su povezani kompovima ide lakse.

Al opet mi nekako najlakse uclaniti se u glavni ogranak, pa ti ne treba ni dzepic ni nista. I ovaj elektronski katalog koji imaju na netu je sjajna stvar, pronadjes knjigu taj cas. Jes da nije bas redovno apdejtovan al dobro, bolje ista nego nista:)

ne razumem ovo?
ja sam mislila da ti bibliotekarka pogleda da li negde ima ta knjiga koju trazis.da li to znaci da mogu sama da pogledam od kuce?

Back