Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Da li neko zna kome bih mogla da uputim sugestiju za postavljanje novog semafora?
Situacija na Somborskom bulevaru je više nego kritična, neophodan je još jedan semafor, ima na dve raskrsnice za redom - sa Subotičkom i Vršačkom ulicom i posle nema nijedan do Futoškog puta.
Gotovo je nemoguće preseći bulevar na nekoj od sporednih raskrsnica van špica, špic da ni ne spominjem a + je i ogroman broj saobraćajnih nezgoda, manjih i većih na dve velike raskrsnice, sa Ilariona Ruvarca i Ilirskom u kojima su učesnici kako motorizovana vozila tako i pešaci i biciklisti, neretko bude i povređenih, nažalost i poginulih.
Svojevremeno sam slala mailove GSP-u u vezi nekih izmena na liniji sedmice i ok je prošlo pa bih okušala sreću i sa ovim, samo kad bih imala kontakt mail, al nisam uspela da pronađem.

kontaktcentar@pozovinovisad.rs

Контакт центар ће имати дистрибуирану оперативну функцију, што значи да ће сервисни захтеви грађана бити прихватани на јединственом месту и даље прослеђивани путем дистрибуираних радних станица надлежним управама и предузећима, којима су поверени послови јавних градских сервиса.

Биће то место на коме се иницирају сервисни захтеви грађана, што подразумева комуникацију коју иницирају сами грађани и која се категоризује као жалба, захтев, предлог и информација.Пристигли захтеви грађана ће се евидентирати и регистровати у Контакт центру, а затим проследити надлежном јавном сервису.

Сервисни захтев је јасно видљив оператеру на дистрибуираној радној станици, који је задужен за његову даљу дистрибуцију унутар јавног сервиса и даље поступање по датом сервисном захтеву.Након извршене услуге, дефинисаће се нови статус сервисног захтева, нпр. активан, отказан, решен и сл. Истог момента оператер Контакт центра који је иницирао сервисни захтев, као и супервизор су у стању да испрате промену статуса сервисног захтева и да о томе обавесте грађанина који је захтев првобитно иницирао. Такође ће се обезбедити стално праћење реализације у реалном времену.

Poslednja izmena:
Da li neko zna mesto gde mogu povoljno da kupim kikiriki u ljusci? Tipa par kila :)

u vecini prodavnica zdrave hrane
a ako ti trebaju ozbiljne kolicine, idi na kvantasku pijacu

- - - - - - - - - -

Forumaši, treba mi savet. :)
Htela bih da se selim iz BG-a u NS, ne mogu više da trpim gužvu i agresivne ljude.
Da li možete da mi preporučite neki lep deo grada, koji recimo liči na Zvezdaru u Bg-u, što se tiče prirode? Da ima i parkova, ne previše gužve i saobraćaja, a da opet bude blizu fakulteta?
Hvala unapred!

preporučujem stanove na limanu 1 i limanu 2
blizu su fakulteta, ima puno zelenila i uredjen kej na dunavu za setnju
posebno je dobro sto se oba dela grada nalaze u neposrednoj blizini najlepse plaže na dunavu ŠTRAND

- - - - - - - - - -

Da li neko zna prodaju li se jos plasticne zice za ribanje? Po vecim supermarketima (u Bg) ima samo zicanih, a meni trebaju plasticne.

Secam se da je ranije moja keva imala te plasticne, a sada ih nigde nema.

Cisto da ne trazim ako ih nema.

verujem da ces ih pronaci na svakoj pijaci u gradu, gde su plasticari

Back