Pomoć pri upisu u škole

e, išla sam u 9. dve godine, a dete išlo u zemunsku godinu dana....znam ljude koji se kunu u zemunsku ( i moja majka, između ostalih), ali mislim da je najbolje da ne upišeš ni jednu od tih. idi u III. jedino ako ti nije blizu....
mada, moje imšljenje o matematičkoj je da bih opet tamo išla da me stave u te godine...ako si dobar đak i ako te zanimaju prirodne nauke - to je škola, bre.

Sada zavrshavam 8 razred i ne znam sta da upishem...Razmisljam da li gimnaziju ili srednju...Hteo bih da upishem neku gde cu lako da prodjem(ne mislim odlican vec vrlo dobar) kroz 4 godine.Hteo sam petu poshto mi tu ide brat kazhe da cu dozivotno da se zajebem ako upishem sto se tiche ocena,a sto se tiche drustva kazhe da je odlicna.E a prob je u tome sto on ima radne navike i prolazi dobar a ja nemam radne navike i lenjstura sam nikada veca...Srednju mislio sam da upishem turisticku ali cuo sam da ne valja nishta drustvo,droga,etc.

Zeleo bih ako mozhete da opishete kakvo je u vasoj skoli i da kazhete koja ste kakvi profani drustvo droga etc.

Hvala

Evo vam tema o upisu u srednju skolu. Sve teme tipa : Turisticka ili gimnazija? IX ili XI, i sl. bice brisane, i zato nemojte dzabe da se trudite da ih otvarate. Ovde cete dobiti sva obavestenja koja su vam potrebna. MadonnaGirl

droge imas svuda.
moj savet ti je da se ne obazires previse na savete koje ces dobiti ovde,vec da se raspitas u svom okruzenju...
ja mislim da ti je najbitnije drustvo...
ako si "lenjstura" bolje idi u srednju nego u gimnaziju,jer posle gimnazije moras na fax,a sada po bolonji mora da se radi,nema ono studiranje 11 godina,opusteno...

Немој у гимназију ако ниси сигуран да желиш на факс...
Шта се тиче друштва у свакој школи имаш и нормалних људи и тешких дебила, само је ствар како ти се посрећи

St0 neces u turisticku....to ti je NAJBOLJA sk0la....verovatno cu i ja tamo....imaju jedno ELITNO odelenje [turisticki tehnichari],to je odelenje gde niko nema manje od 90 poena....ja cu traziti tu da budem.....
A ovako za tebe,TURISTICKA TI JE NAJJJJJJBOLJA ,ZAKON,NIKAD se neces pokajati ako izaberes turistichku veruj mi....ko se jos pokajao da posle s4 god. bude TURISTICKI TEHNICAR :)

Sada zavrshavam 8 razred i ne znam sta da upishem...Razmisljam da li gimnaziju ili srednju...Hteo bih da upishem neku gde cu lako da prodjem(ne mislim odlican vec vrlo dobar) kroz 4 godine.Hteo sam petu poshto mi tu ide brat kazhe da cu dozivotno da se zajebem ako upishem sto se tiche ocena,a sto se tiche drustva kazhe da je odlicna.E a prob je u tome sto on ima radne navike i prolazi dobar a ja nemam radne navike i lenjstura sam nikada veca...Srednju mislio sam da upishem turisticku ali cuo sam da ne valja nishta drustvo,droga,etc.

Zeleo bih ako mozhete da opishete kakvo je u vasoj skoli i da kazhete koja ste kakvi profani drustvo droga etc.

Hvala

Sta brate da ti kazem sem jednog....isti ja!!! Ja sam u osnovnoj bio lenj i mrzi me knjigu u ruke da stavim...ja sam se zajebao upisao sam teslu i sada ispastam jer treba mnooogooo da se uci a ja nemam te navike... moj savet ti je da dobro razmislis sta ces da upises da se ne bi zajebao kao ja

K'o sto rece Ben, ako nemas radne navike, nemoj u gimnaziju. Posle strucnih skola uglavnom imas prolaz na vise skole i na fax, ali mozes da nadjes posao i bez odlaska na jedno od ta dva. Posle gimnazije mozes ili na fax ili u gradsku cistocu...

ako nemas radne navike nemoj ni slucajno da upisujes gimnaziju.uporedjivanje koja gimnazija je laksa je cisto zaludjivanje.skoro sve gimnazije su ti iste.sve zavisi od toga kakvi profani ti zapadnu.e,sad,ako se odlucis za neku strucnu,moras prvo da vidis sta te otprilike zanima,pa onda da se raspitujes o tim skolama.

St0 neces u turisticku....to ti je NAJBOLJA sk0la....verovatno cu i ja tamo....imaju jedno ELITNO odelenje [turisticki tehnichari],to je odelenje gde niko nema manje od 90 poena....ja cu traziti tu da budem.....
A ovako za tebe,TURISTICKA TI JE NAJJJJJJBOLJA ,ZAKON,NIKAD se neces pokajati ako izaberes turistichku veruj mi....ko se jos pokajao da posle s4 god. bude TURISTICKI TEHNICAR :)

vise mi se svidjalo kad si pisala bledim skoro nevidljivim slovima...

elem...

@tema...

ispravno razmisljas...nema svrhe provlaciti se kroz gimnaziju ako te ne zanima...
lepo upisi srednju...
a koju, najbolje je da potrazis spisak svih srednjih, pa pocnes da se raspitujes...
imas na stranici bg-a spisak svih skola, gimnazija, srednjih, fakulteta itd. ...

bitno je da upišeš ono što ti se sviđa i što ti ide od ruke, i gledaj da na tom smeru je minimum iznad 70 poena jer obično je tu društvo bolje a najgore društvo ćeš da nađeš recimo u GSP-u (bez uvrede za pojedince) tako da dobro razmisli...ja u tesli onako prolazim sa dvojkama i otprilike sam zadovoljan al moji matorci nisu nešto....gimnaziju bih ja ukinuo jer je najgora vrsta škole

Treca-*****. Ako hocesh fax,a u principu i morash,ti lepo uzmi i upishi zemunsku,odlichna je. Ja sam prirodni i zadovoljan sam,drushtvo je dojajno,profani svi uglavnom ok,mozda dobijesh 2 smaracha ali i kod njih mozesh opushteno da imash 3. Znachi,zemunska je moja topla preporuka,dodgemea nemoj da slushash,on je propali reper i uchenik(lik pishe pismene o tupacovom dnevniku)

sad sam i ja to naucila,mada nisam znala iako idem sa njim u razred... slazem se sa nekim ko je rekao da je zemunska odlicna priprema za fax. a i drustvo je ok. Sta,uvek i u svakoj skoli postoje profesori bolesnici,mislim i ne mozes da budes profa a da nisi malo drmnut u glavu, i naravno da postoje i djaci debili a u zemunskoj su i profesori i djaci kolektivno manijaci pa ako hocete da nam se pridruzite cekamo vas otvorenih vrata. sem ako nisu polomljena,i toga ima mnogo

Ovako,nema brige. Upisi srednju. To ti je sto ti je ako si lenstina. Gledam sad ortaka koji je ceo zivot lenj,upisao sa mnom zemunsku pa ce biti sad nedovoljan na polugodistu. Turisticka bre uopste nije losa , imam tamo dva druga bas im je fino,narkomani nisu,niti puse. A i pravo da ti kazem,sve ti to zavisi i od toga kakva si osoba,da li se povodis za drustvom ili razmisljas svojom glavom... I da, elektotehnicka ti je sasvim super, moj burazer je isao u elektrotehnicku,4 god nije knjigu video a sad ima 10ke na faxu i opet se nista posebno ne cima oko ucenja.

Prijatelju, ako zelis na FAX preporucujem ti gimnaziju. Ko je jos stekao radne navike u osnovnoj skolli??? Gimnazija ce te nauciti kako da ucis, i sam ces poceti da organizujes svoje vreme na najbolji nacin...tako ces stvoriti radne navike koje ce ti pomoci na faxu.
Ja sam recimo u osnovnoj zevao po ceo dan, nista nisam ucio...bila mi je prpa da upisem gimnaziju, ali sad je sve ok. Veruj mi da ti je bolje da upises gimnaziju. Na TURISTICKU ne pomisljaj...

Peta ti je mnogo dobra shkola...
Ni ja nisam imao radne navike, bio sam kampanjac- ali sad je OK, uchim redovno...
Znachi glavni fazon za V je da uchish redovno...
Opushteno mozhesh da budesh vr.dobar...
Ali je problem shto ne smesh da dobijesh keca, nikako- pratice te do zakljuchivanja, i mnogo duzhe...
Naravno najvishe ti zavisi od mixa odeljenja i nastavnika..

Back