Pomoć pri upisu u škole

Za CE GEVARU:
Predmeti za smer fizioterapeutski tehnicar:
srpski
matis
bios
geos
muzicko
fizicko
zdravstvena nega teorija
zdravstvena nega praksa
latinski
anatomija i fiziologija
engleski
veronauka\gradjansko
informatika
fizika
hemija

Znam jer su fizioterapeuti samnom u skoli...smer je EXTRA,likovno dobijaju tek u 2.godini....a za zubnog tehnicara ne znam...al slicni su ovi strucni predmeti....mala je razlika.....

Ma, upisi Trecu... neces se pokajati... drustvo extra, nema debila (dobro, nadje se poneki, al' to je retko... :D )... jedino je velika konkurencija (posto treba vise od 97,4 za drustveni; 97,5 za prirodni), al' naviknes se... imamo 2 zgrade, cool je sto imamo fizicko u Lazarcu (ko razume, shvatice ;) ), male odmore od po 10 min, zgrada je na najboljoj lokaciji u gradu, uci se kao i u svakoj drugoj skoli... sve u svemu, super je!!! 8)
E, da, i filoloska ti je extra...

Najbolja je ona koja je najlaksa verujte, jer malo cega sto naucis u gimnaziji ces se kasnije secati a jos manje ce ti bilo sta od tog znanja koristiti.
Bitno je da nabijes uspeh, a to je najbolje u nekoj sto laksoj gimnaziji.
:shock: Ja se apsolutno ne slažem sa ovim postom.
Nije najbolja ona koja je najlakša - upis na fakultet, učenje na fakultetu - za to trebaju navike. ;)

Da, ok slazem se da su potrebne navike ali koju god skolu da upises moraces da ucis i steknes te iste radne navike. A sa druge strane zasto da ucis 5 sati dnevno kad mozes 2? I na sve se covek navikne-pa tako i da uci na faxu kad dodje vreme da se uci ono sto se voli a ne ovamo da gubis vreme uceci nebuloze.

Pa, ja sam u XIII, i iskreno mislim da nisam mogao bolju školu da upišem, a i da jesam, ne bih hteo.
Ukoliko imaš kefalo, treba ti veoma malo da budeš dobar učenik. Dobijaš mnogo, veoma mnogo.
Društvo je stvarno probrano, kvalitetno i dobro, al' nikad se sa društvom ne zna, zavisi ko ti odgovara, kao u svuda, uostalom. Ja sam prezadovoljan.
Iz sveg srca bih ti preporučio XIII, pre svega zato što dobijaš veoma kvalitetno obrazovanje, radne navike, fenomenalno društvo, a pritom nemaš presije u životu, sve ide kako treba.

Za koji si smer?

Da, ok slazem se da su potrebne navike ali koju god skolu da upises moraces da ucis i steknes te iste radne navike. A sa druge strane zasto da ucis 5 sati dnevno kad mozes 2? I na sve se covek navikne-pa tako i da uci na faxu kad dodje vreme da se uci ono sto se voli a ne ovamo da gubis vreme uceci nebuloze.

Decko ti jesi stariji od mene...ali stepen tvog rezonovanja te apsolutno diskvalifikuje po pitanju davanja bilo kakvih saveta pri upisu u skolu. Mislim da bi bolje bilo da nista nisi ni napisao :D

Ja garantujem da je gimnazija ( neka manje...neka vise) jedina srednja skola koja Vam garantuje sigurnu bazu za dalje skolovanje. E sad, drugo je to kad neko vec u napred zna sta ce da upise pa odabere neku strucnu skolu...to pozdravljam. Evo ja sam treca godina pa jos uvek ne znam sta cu i kuda cu...troumim se verujte mi :)

Back