Jovana91
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Jbg. kad moram da skupljam ostatke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada zavrshavam 8 razred i ne znam sta da upishem...Razmisljam da li gimnaziju ili srednju...Hteo bih da upishem neku gde cu lako da prodjem(ne mislim odlican vec vrlo dobar) kroz 4 godine.Hteo sam petu poshto mi tu ide brat kazhe da cu dozivotno da se zajebem ako upishem sto se tiche ocena,a sto se tiche drustva kazhe da je odlicna.E a prob je u tome sto on ima radne navike i prolazi dobar a ja nemam radne navike i lenjstura sam nikada veca...Srednju mislio sam da upishem turisticku ali cuo sam da ne valja nishta drustvo,droga,etc.
Zeleo bih ako mozhete da opishete kakvo je u vasoj skoli i da kazhete koja ste kakvi profani drustvo droga etc.
Hvala
St0 neces u turisticku....to ti je NAJBOLJA sk0la....verovatno cu i ja tamo....imaju jedno ELITNO odelenje [turisticki tehnichari],to je odelenje gde niko nema manje od 90 poena....ja cu traziti tu da budem.....
A ovako za tebe,TURISTICKA TI JE NAJJJJJJBOLJA ,ZAKON,NIKAD se neces pokajati ako izaberes turistichku veruj mi....ko se jos pokajao da posle s4 god. bude TURISTICKI TEHNICAR![]()
Ma samo pričaju, a nemaju blage o tome šta se tamo radi. U stručnim školama postoje mnogo kompleksnije nauke nego u gimnazijama, ali oni to ne znaju.