Pomoć pri upisu u škole

Ja stvarno ne mogu da verujem da jedan profesor univerziteta napise onakvu recenicu. Sta je to lose u ucenju? Da li bi gospodja Matora63 postala to sto jeste da se samo zezala i nije ucila?

KO NECE DA UCI, NEKA NE UPISUJE GIMNAZIJU.
Za zezanje postoje Drvna, Tekstilna, EPS, Masinska, Saobracajna i ostale njima slicne.

Ljudi, mnogo ce mi znaciti vasa pomoc, nemam pojma koju srednju skolu da upisem, svi mi govore da upisem neku strucnu, ali ja jos nisam odlucila cime zelim da se bavim ''kad porastem''.....ja bih najradije upisala gimnaziju ali neznam koju???u kojoj je dobro drustvo????u kojoj su dobri profani????u kojoj je sve dobro???ako takva gimnazija postoji.....MOLIM VAS DA MI POMOGNETE....
Inace ja sam nova ovde pa neznam sve bas najbolje...razumecete me?zar ne?
da se predstavim: Ja sam Andjela ''93, svi me zovu Endzi....
:confused::wink::wink::wink::):p:-D

Dobro nam došla.

Ako već ne znaš čime ćeš se baviti u budućnosti, onda upiši gimnaziju, a što se tiče izbora, ja se slažem sa Marqueaux-om upiši najbližu gimnaziju i uživaj.:wink:

ne bih da citiram samu sebe, ali sam htela da kažem da znam kako današnji kandidati za srednju školu kategorizuju škole - po tome koliko se u njima uči, a ne po tome koliko se u njima nauči. sorry, ako sam nekoga iznervirala.

Ljudi, mnogo ce mi znaciti vasa pomoc, nemam pojma koju srednju skolu da upisem, svi mi govore da upisem neku strucnu, ali ja jos nisam odlucila cime zelim da se bavim ''kad porastem''.....ja bih najradije upisala gimnaziju ali neznam koju???u kojoj je dobro drustvo????u kojoj su dobri profani????u kojoj je sve dobro???ako takva gimnazija postoji.....MOLIM VAS DA MI POMOGNETE....
Inace ja sam nova ovde pa neznam sve bas najbolje...razumecete me?zar ne?
da se predstavim: Ja sam Andjela ''93, svi me zovu Endzi....
:confused::wink::wink::wink::):p:-D

sa ovolikim greskama?!Ne znam ni ja!:shock:

Sa nepoznavanjem pisanja glagola sa NE, toplo NE preporuchujem XIII.
Shto se XIII tiche, onaj kome obrazovanje treba tje u njoj veoma lepo da se provede. Drushtvo je UVEK na drushtvenim smerovima odabrano/kvalitetno, a za prirodni smer postoje nekada varijacije, medjutim, uglavnom je ok. Shto se uchenja tiche, ima i mora da se uchi, naravno. Ja sam bez uchenja u prvoj godini bio 3,87. Dodatju takodje, bez uvrede, da sam pre srednje znao gramatiku srpskog jezika, kao i da misaono uredim svoje rechenice - chisto radi prikaza realnosti.

Apropo komentara da se u ostalim, struchim shkolama uchi slichno kao u gimnaziji (teshki predmeti, etc.) - molim vas, ne postujte nebuloze. Jedino shto je u tim predmetima teshko jeste to shto je jedinstven za tu shkolu. Tom kome je predmet potreban, predmet je lak, premda se ide dovoljno opshirno pri baziranju na neshto. U gimnazijama se uchi u ''shiroku shirinu'', ali i ''duboku dubinu''. Ekvivalentno radu u gimnaziji je samo ''duboka dubina'', a nikako ''shiroka shirina''. K'o razume, shvatitje.
Toliko...

Nisam znao da je Zheleznik blizu XIII... Meni iz Zheleznika treba pola sata u proseku da stignem, ako tjemo u detalje.
Da napomenem da su ljudi koji takve stvari o Trinaestoj prichaju vetjinom propaliteti - talog...
Istina, ima i onih koji se u XIII nisu pronashli, i ne svidja im se tamo. Samo da se zna, to su neke asocijalne osobe, osobe koje nisu sposobne da postignu ono shto im je dato da urade. Al' dobro, svakom svoje.
Ja o svojoj shkoli imam puno lepog da kazhem, a neverovatno malo ruzhnog. Pa, k'o voli, nek' izvoli...

Nisam znao da je Zheleznik blizu XIII... Meni iz Zheleznika treba pola sata u proseku da stignem, ako tjemo u detalje.
Da napomenem da su ljudi koji takve stvari o Trinaestoj prichaju vetjinom propaliteti - talog...
Istina, ima i onih koji se u XIII nisu pronashli, i ne svidja im se tamo. Samo da se zna, to su neke asocijalne osobe, osobe koje nisu sposobne da postignu ono shto im je dato da urade. Al' dobro, svakom svoje.
Ja o svojoj shkoli imam puno lepog da kazhem, a neverovatno malo ruzhnog. Pa, k'o voli, nek' izvoli...

Imam ja ortake u XIII, baš su cool, uopšte nisu snobovi.

Back