ja ne znam da li da upisem 1, 5, 14, eventualno 3.
na kraju necu upisati nista![]()
ma hoces...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam da li da upisem 1, 5, 14, eventualno 3.
Upiši onu koja ti je najbliža...ja ne znam da li da upisem 1, 5, 14, eventualno 3.
jel imate fizicko odmah posle casova, ili idete kuci, pa se vracate?
ja zivim na banovom brdu, pa mi to nije bas zgodno...
Najbolji drug mi ide u 14 i koliko sam shvatio iz njegovih prica ne ide se bas nesto redovno na fizicko.
Znaci nije neki veliki problem propustiti ta dva casa.
U moje vreme je ocena bila vezana za redovnost dolaženja. Dakle ko mnogo ne dolazi rizikuje da ima dvojku, što smanjuje prosek
Ovako, ja idem u III, sad sam zavrsila I godinu. Mogu da ti kazem da nije bas lako, ali uz malo truda, i srece ( da ti upadnu dobri profesori) sasvim ok prosek moze da se izvuce. Po meni III je bolja od V, tj. laksa je.![]()
![]()
Je l' ta treca bese ona gde idu sve mamini i tatini sinovi i kceri,i gde treba za upis minimum 98 poena...?! :/
Pozdrav! Sad sam osmi razred i nisam 100% siguran koju skolu da upisem...Kazu da su gimnaziju najbolje, ali opet...Nisam siguran koju gimnaziju, posto imam 4 na umu: Devetu, Prvu, Trecu i Desetu, prirodne smerove...Za svaku sam cuo nekoliko dobrih i losih stvari... Ako ima neko da je zavrsio neku od ovih neka napise svoja iskustva jer ne zelim da se zeznem kao nekoliko mojih prijatelja...Takodje sam cuo da Zemunska nije losa, ali mi drugaricu napljuvala Zemunsku (sad je upisala prvu godinu prirodni smer)...
Imaš posebne teme za svaku školu pa ih pažljivo iščitaj. Deseta za sada ima samo opšti smer (ne znam kada uvode ovo novo o zajedničkoj prvoj godini)
jel moze neko da mi kaze nesto o 13 gimnaziji,kakvi su profesori itd. dvoumim se izmedju 13 i 15 mozda i farmaceutske........