Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Fizika se radi četiri godine zato što su fizičari imali jak lobi u komisiji, nema drugog razloga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fizika se radi četiri godine zato što su fizičari imali jak lobi u komisiji, nema drugog razloga
ne znam da li da upisem petu, prvu ili cetrnastu gimnaziju. sto vise vreme prolazi, to sam nesigurnija. pomagajte! recite mi sta znate o tim skolama, sta da radim???

Ja sam prošle godine imala istu dilemu i izabrala 14. gimnaziju kojom sam oduševljena /prirodni smer/.
Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesuje me da li su knjige za opsti i drustveno-jezicki smer iste?
U prvoj godini.....?Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesuje me da li su knjige za opsti i drustveno-jezicki smer iste?
Mislis,na ovaj sajt? http://www.upis.mp.gov.rs/Moram da pitam...Kad će nas ('95 godište) stave na one spiskove na sajtu ministarstva prosvete?XD

(( )A hvala, samo da me ne pojede trema, srpski stvarno dobro znam (bio na republickom ove godine), a matis znam najbolje u odeljenju, ali pitanje je kako cu uraditi (desi mi se zaboravim minus ili ne procitam sta se trazi u zadatku(( )

Pa ja sam na 5-6 probnih imao 4x 20 i 2x19, ali opet ja bih bas voleo 100...

ljudi,da li neko planira da upise devetu?
da li ju je neko zavrsio,kakva iskustva ima,posto planiram da nju upisem