parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
nda
sve su plavooke sem azijatkinje
=/
=/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nda
=/

Kako da zakamufliram podocnjake????? Please, help![]()

Kako da zakamufliram podocnjake????? Please, help![]()

Da, da foto-šop čuda radi i Gargamela bi ulepšali njime bio bi lep ko Aladin![]()

ok, jel bi mogo neko da mi kaže kako da dobijem boju usana kao azijatkinja sa prve babine slike?
ne mora da bude toliko masno/sjajno
samo eto... boja
prirodno su mi dosta tamnije usne, muka živa

Овдје износите ваше проблемчиће везано за шминкање, а остатак екипе ће да проба да помогне...
Ево... мени никада није пошло за руком да правилно нанесем руменило, увијек испаднем к'о кловн, па га скинем...![]()
Купила сам ону велику четку, али џаба...
Тако да га због тога и не наносим...
Ако неко зна неки трик, нека напише...![]()

Imate li neku provjerenu formulu za šminkanje?
Koliko make-up dnevno koristite, i do koje granice idete u ekstravagantnom šminkanju, za posebne prilike?
Koji make-up koristite?
Postavite i sličice nekih dobrih kombinacija u šminkanju, nešto što vam se posebno sviđa...
Ja npr. svakodnevno koristim maskaru,kreon i neki sjaj za usne.
Bez šminke sam kao gola.
Naravno,volim nekad i odmoriti kožu,pa se po nekoliko dana uopšte ne šminkam.
Kreon koristim jer mi on nekako... definiše oči, često kažem da su mi oči bezbojne bez kreona i maskare.
Htjela bih nekad probati i vještačke trepavice.
Dakle, pišiteeee...![]()

pa ja sam mislila konkretno ako bi moglo
to i to taj i taj broj
al snaćiće se parka već =)
bolje joj je stajao kada je bila mladja, sada je u kontrastu sa nijansama kozhe, zuba i ochiju pa je jaka shminka cini starijom nego sto jeste![]()
obozavam gwen, fenomenalno joj stoji crveni karmin!

jedan guc
pa malo zamazem pa tako do besvesti

ako izbacis make up na neko vrijeme, predjes na zdraviju hranu i potrudis se za dovoljno sna, svjezeg vazduha i vode, ten ce ti dobiti zdraviju boju i lakse ce se cistiti
a ubuduce ti nece trebati toliko slojeva dok ne zadjes u kasnije godine kada ten dobija mrlje i sl.
)