Najbolje crno vino je "Dingač" vinarije Dingač (nemojte ga pobrkati sa Dingač - Matuško) ostrvo Peljesac. Cena je malo jača ali sva čula uživaju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.kao što rade braća crnogorci u podgorici-nit manjeg viograda nit više Vranca :-))
naletela si na lose vino, to je cela prica....
uglavnom, vina koja su stabilizovana sumporom, stvaraju takve tegobe, glavobolja je uglavnom 100%-tna posledica previse sumpora u vinu.........
kao sto rece i proka....to ti je u principu od "pravljenih" vina...od secera i vode...dok od pravih vina(domacih)..ne bi trebala imati problema...cak ni kad se napijes...glava ne bi trebalo da boli
![]()
Najbolje crno vino je "Dingač" vinarije Dingač (nemojte ga pobrkati sa Dingač - Matuško) ostrvo Peljesac. Cena je malo jača ali sva čula uživaju!
Moguće kiselina da krene od vina, čak i najboljeg; to zavisi samo od organizma.
A crno vino diže pritisak; moguće da od toga postaješ razdražljiva. Ja sam ranije uvek pila crno vino, ali posle porođaja mi se sve izmenilo i sad ne mogu. Ne mogu čak uveče posle ni da spavam, kao da sam pila kafu :?
Ja baš ženstveno, sad pijem samo pivo![]()
To je sigurno : npr. frtalj vekne, sardine i školsko pivo !!!![]()
Ajd poznavaoci vina, recite mi zašto mene tako monstruozno boli glava od njega, i to već posle dva gutljaja...i sutradan obavezno imam (khm, khmops: ) zatvor.