Pomoc oko materijala za seminarske, maturske i dr. radove

• Začetnik teme Začetnik teme milosjgl@yahoo.com
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LJUDI IMALI VAS' DA LI SE NEKO ZAPITAO ŠTA RADI TA ŠIPTARIJA PO OVIM PODRUČJIMA?VIDITE SAMO KOJI SU IM I KAKVI PREDSTAVNICI U VLASTI?SVE LOPOV DO LOPOVA, KRIMINALAC DO KRIMINALCA UŽAS' ZA NOVAC SVE UNIŠTIŠE?VIDITE LI KO HAPSI U U LCINJU,I SUDI U ULCINJU, JE LI OVOJ VLASTI VIŠEJASNO ILI IDEMO I DALJE NE ISELJENJU..

SAMO PITAJTE BILO KOJEG NEALBANCA ILI ALBANCA O OVIM POJAVAMA PA ĆETE ČUTI PRIČU. JA IH STVARNO NISAM VIDIO JER NISAM GRANIČAR, ALI MOŽDA NEKI VAN POLICIJE I JESU. TO JE STRAŠAN POLOŽAJ TAMOŠNJEG NEALBANSKOG STANOVNIŠTVA,

ONI PRED NEALBANCIMA PSUKU BARDIJA I DINOŠA A SVI GLASAJU ZA NJIH. ZNAČI SVI TAKO POLITIČKI MISLE.SAMO POLITIKA ČIŠĆENJA CRNOGORACA IZ OVIH KRAJEVA JE PRAVA I JEDINA POLITIKA ZAPADA I ALBANACA.
ŠTO PRE OVO PRIHVATIMO BIĆEMO U POZICIJI DA SE ADEKVATNO - BJEŽANJEM I EVENTUALNO PRODAJOM BRANIMO AKO USPEMO.
T O N A M J E S U D B I N A[/quote]

cao raja

da li mi neko moze pomoci kako da pronadem materijal za prezentaciju i seminarski rad iz bankarstva na temu "kreditiranje poslovnih subjekata"... kada trazim na googlu izbaci mi podatke, odnosno clanke koji su vezani za neke opstine ili banke, koji govore o kreditiranju.... to je ok za neke primjere ali meni treba malo vise od toga, malo teorije da mogu to iscitati i napisati rad.....

pa ukoliko mi neko moze pomoci....... :)

hvala puno puno

hvala puno puno.......

ma vec sam pronasla nesto i skoro sam zavrsila seminarski.... sto se teoretske strane tice...... u pravu si, biblioteka je zakon za takve stvari..... jos mi je prof predlozio da ubacim neki primjer, kao nesto kako to banke rade ili na sta sve nailaze komitenti prilikom podnosenja zahtjeva za kredit, pa ukoliko imas nekih stvari o tome dobro bi dosle..... jer pored seminarskog radim i prezentaciju pa ono da malo razdrmam raju jer je ovo prilicno suhoparno.....

ja sam na ekonomiji, 4 sam godina, na smjeru bankarstvo i osiguranje.... a ti?

hvala
cujemo se:-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back