Pomoc oko materijala za seminarske, maturske i dr. radove

• Začetnik teme Začetnik teme milosjgl@yahoo.com
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj pravi si drug:) svaka cast....

pa ako ti nije neki problem i ako mozes ne bi bilo lose da mi posaljes to da malo razgledam sta i kako...... dobila sam ja neke formulare iz banke pa cu i to malo da razgledam.....

ma joj ja i ne vidim neku veliku porebu za tim, iskreno...... ali ass malo zeza, ono kao ne bi bilo lose pa zato moram jos to dodati u seminarski.....

ti se isto bavis ovim poslovima ili........

imas ovdje moj mail pa ako nije probl posalji.....

hvala unaprijed:)

cujemo se

Dakle pishem seminarski na faksu,pa eto,ako je neko gooooglajuci naisao na nesto zanimljivo na ovu temu,neka da link,ili ako imate bilo sta iz neke enciklopedije,udzbenika,ili bilo sta,koristilo bi...znaci ne trebaju mi bog zna kakvi primeri ili bilo sta,praktican deo radi moj kolega,meni trebaju samo neke opstije stvari,pojam,primena,definicije,vrste,ali sto opsirnije moguce....

Prvo pronadji cifre (zavod za statistiku) nezaposlenih, zaposlenih, preduzetnika
pitaj u SO da ti daju svoje izvestaje / analize
sto se kljucnih problema tice toga imas na netu koliko hoces ali mozes da provrsljas po sajtovima
www.ifc.org , www.fic.org , www.emportal.co.yu

:lol:
A probaj i Google :arrow: Results 1 - 10 of about 7,410 for kljucni problemi u regionalnom razvoju Srbije. (0.23 seconds)

Srecno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back