Pomoc oko materijala za seminarske, maturske i dr. radove

• Začetnik teme Začetnik teme milosjgl@yahoo.com
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kome više nije jasno u CGšta rade Albanci u Ulcinju, tuzima i plavu'zar je teško otići za vikend u ova mesta i videti to.začudićete se šta su sve dobili i zloupotrebili.Tamo više nema mesta za Pravoslavne, albance koji žele da žive sa pravoslavnima, muslimane, bošnjake i druge.Strašno, užasno što su uspeli da osvoje teritoriju.
Samo jedno neka im je sretno pobedili su mi smo platili cenu.

POŠTOVANI LJUDI, VIDITE LI KO VAM JOŠ OD CRNOGORACA OSTAJE I KOLIKO IH JE U uLCINJU.nAŽALOST OSTAJE SAMO SIROTINJA I NEZAPOSLENI KOJI NEMAJU GDE DRIGO.Vidite kako Albanci smišljeno i strplivo šetaju po korzou, kako kupuju i grade kućerine , a ovi smatraju da je to slučajno.Bravo Vlasti,brinete se da ovo što pre ode .Svaka čas.To vam je i zadaća u Ulcinju. Neka nije prvi put, što izrodi rade od svoga naroda,
TTRAŽITE PO ULCINJU MOMIROVCE TO VAM JE ZAJEDNIČKI ZADATAK SA ŠIPTARIMA A BUDITE JOŠSTROŽIJI U TOM KRITERIJUMU KAO ŠTO STE BILI SVIH GODINA OD 19998 DO DANAS., OD aLBANACA.TO IZRODI SAMO NASTAVITE DO KONAČNOG PREDAVANJA TERITORIJE ČASTIĆE VAS ALBANCI SA RIBOM I PARFEMIMA, TO SAMO NAPRED .sVAKA ČAST CRNOGORSKI ULCINJANI POMOGLI STE NEMA ŠTA BRAĆI SVOJOJ DRUGE VJERE DA UZMU I DA VAS NA KRAJU ISTJERAJU . TO IZRODI SMRDITE I ALBANCIMA. DO KONAČNE SMRTI IZRODI .

Molimo nekoga klo ima moći da spreči divljamje albanskih nacional fašista u Ulcinju i CG:Strašno je da se masovno seli nealbansko stanovništvo da Albanci sve moguće dobiše počev od lokalne uprave pa do republičkih organa.Sve sami njihovi nacional kadrovi.Je li moguće da se to dešava u demokratskoj CG:
MOLIMO SVE GRAĐANE SVETA I EVROPE DA POMOGNU DA SE SPREČI ISELJAVANJE POD PRITISKOM CRNOGORACA IZ ULCINJA TE DA SE STANE NA PUT DIVLJOJ PRO FAŠISTIČKOJ IDEJI ALBANSKIH SEPARATORA U ULCINJU.

STUDIRAM PEDAGOGIJU, TRECA SAM GODINA I IMAM "STREASAN" PROBLEM. pROFESOR ANDRAGOGIJE JE NAJGORI COVEK KOG SAM U ZIVOTU UPOZNALA.ISPIT JE PROBLEM, A DA BI SE DOSLO DO ISPITA TU JE JOS VECI PROBLEM -SEMINARSKI RAD. KOD MOG DRAGOG PROFESORA PISANJE ISTOG , PONEKAD (citaj:skoro uvek) traje i do godine dana.
moja tema je:"PROFESIONALNO OBRAZOVANJE U KONCEPCIJI DRUSTVA KOJE UCI"
DOBRODOSAO JE SVAKI PREDLOG ZA OVAJ SEMINARSKI,RAZJASNJENJE O CEMU USTVARI TREBA DA PISEM, KAKO I PREDLOG LITERATURE KOJA BI MI POMOGLA.

HVALA UNAPRED SVIMA KOJI SE POTRUDE DA MI POMOGNU!!!!

hitno mi treba gotov seminarski za predmet tehnologija organizacije predueca!!!!!!

moguce teme:
1. misija ciljevi i politike pred. (stvarno ili ne)
2. analiza organizacinone strukture preduzeca. ( mora biti konkretno preduzece)

obe teme treba zakljuciti sa postojecim greskama i predlozima izmene!!!!!!!!!!!11

MOLIM VAS JAKO JE HITNO!!!!!!!!!!

UNAPRED I ZAUVEK ZAHVALNA.........

Sinisa Lalic:
prvo i prvo druskane,srebrenica nije dokazana.
Ko kaze da je u srebrenici pobijeno 200.000 ljudi? to je laz.propaganda,misle da ce tako slomiti srpski narod e pa varaju se.Bilo je zlocina i na srpskoj ali i na muslimanskoj strani.
Hoces da kazes da muslosi nisu cinili zlocine,ne oni su nas milovali je l da? daj ne budi dete.
Pogledaj sudjenje u Hagu slobi za srebrenicu,ne mogu da dokazu genocid,a sada se pojavljuju i sumnje u medijima da je uopste i bilo masakra u srebrenici.
tio je isti scenario na osnovu koja je napraveljen navodni masakr u racku,pa je to bio povod da nas nato bombarduje.
A za labnce u ulcinju mogu samo da konstatujem da je to zalosno.Crna gora je ipak srpska drzava,i koga mi srbi i crnogorci na svojoj zemlju treba da se bojimo,usranih albanaca? ne budimo smesni,
LJUDI BIO SAM U TOM ULCINJU.ZNATE LI ŠTA RADE ALBANCI , UBIŠE TE JADNE PRAVOSLAVCE TAMO.TAKO SU PERFIDNI, LUKAVI, OKREĆU I ZAVRĆU OVE PODGORIČANE KOD NAS KAKO HOĆE.

NAJBOLJI VAM JE DOKAZ NAORUŽANJE ALBANSKOG EKSTREMNOG POKRETA U TUZIMA, ULCINJU A POSEBNO PLAVU I DRUGIM KRAJEVIMA.

SAMO PITAJTE BILO KOJEG NEALBANCA ILI ALBANCA O OVIM POJAVAMA PA ĆETE ČUTI PRIČU. JA IH STVARNO NISAM VIDIO JER NISAM GRANIČAR, ALI MOŽDA NEKI VAN POLICIJE I JESU. TO JE STRAŠAN POLOŽAJ TAMOŠNJEG NEALBANSKOG STANOVNIŠTVA,

ONI PRED NEALBANCIMA PSUKU BARDIJA I DINOŠA A SVI GLASAJU ZA NJIH. ZNAČI SVI TAKO POLITIČKI MISLE.SAMO POLITIKA ČIŠĆENJA CRNOGORACA IZ OVIH KRAJEVA JE PRAVA I JEDINA POLITIKA ZAPADA I ALBANACA.
ŠTO PRE OVO PRIHVATIMO BIĆEMO U POZICIJI DA SE ADEKVATNO - BJEŽANJEM I EVENTUALNO PRODAJOM BRANIMO AKO USPEMO.
T O N A M J E S U D B I N A

Metod analize sadržaja se odnosi na kvalitativnu obradu dobijenih podataka o nekoj pojavi.
Sadržaj je najčešće verbalni, potiče sa neskaliranih pitanja (ajtema) otvorenog tipa, ili iz nekog drugog verbalnog materijala (teksta). Analizira se s obzirom na postavljeni predmet i cilj istraživanja. Koristi se kao deskriptivan, eksplorativan, metod, odgovara na pitanje pre svega "šta", ponekad i "kako", ali ne i "koliko".
Reč je o:

1. analizi sadržaja odgovora (ili tekstova)
2. sačinjavanja odgovarajućih kategorija odgovora (uz adekvatan i pouzdan opis svake od kategorija)
3. prebrojavanja dobijenih odgovora po definisanim kategorijama
4. tumačenju "raspodele" odgovora izmedju kategorija koje se eventualno tretiraju samo kao nominalna skala.
Najbolje da kreneš od primera koji ćeš sam-a obraditi:

Postavi neko otvoreno pitanje (bez ponuđenih odgovora) rođacima, komšijama, prijateljima, na primer "Šta želite da vam donese naredna godina?" i pribeleži sve što kažu, zatim kreni sa analizom sadržaja dobijenih odgovora i grupiši ih recimo u
kategorije kao što su "materijalne stvari", "nematerijalne stvari" ili još u neke konkretnije, kako ti volje, zavisi od toga šta ti budu rekli. i s obzirom na to napravi tumačenje.
Tako ti nekako funkcioniše metod mini-anketa.

Pozdrav,
moram da napisem neki seminarski :evil: iz istorije na temu: "Zivot u gradu u Kraljevini Jugoslaviji (1918-1939)". Gde mogu da nadjem literaturu (najbolje internet, ako nema moze i books). Ako je neko pisao nesto slicno, bio bih mu mnogo zahvalan :lol: da mi posalje uzorak po kome bih ja napisao ili da mi nesto pomogne...

Unapred HVALA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back