Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Pozdrav svima.
Posto me je neko vreme Windows XP stalno bagovao i nervirao me, odlucio sam da ga se resim za sva vremena i da pocnem da koristim Linux OS. Skinuo sam Ubuntu 12.04, lepo narezao na CD, sve lepo uradio i krenuo da instaliravam. I pocnem ti ja tako redom, korak po korak, i dodjem do dela sa particijama. E tu je sad problem, ne znam sta dalje da radim
Zelim da mi se sacuvaju svi podaci koje sam imao na particiji D: dok mi je Windows bio na particiji C: koja mi nije toliko bitna, na njoj nemam nista. Particija D: mi je jako, jako bitna! Sta ja sad da uradim, sta da podesim kako bih instalirao Ubuntu i sacuvao sve podatke sa particije D: ? Voleo bih da mi se pojasni lepo i od osoba koje vec koriste Ubuntu.
Hvala unapred
*Zamolio bih da mi se tema prebaci na podforum Unix/Linux OS, posto sam greskom postavio ovde.
Posto me je neko vreme Windows XP stalno bagovao i nervirao me, odlucio sam da ga se resim za sva vremena i da pocnem da koristim Linux OS. Skinuo sam Ubuntu 12.04, lepo narezao na CD, sve lepo uradio i krenuo da instaliravam. I pocnem ti ja tako redom, korak po korak, i dodjem do dela sa particijama. E tu je sad problem, ne znam sta dalje da radim

Hvala unapred

*Zamolio bih da mi se tema prebaci na podforum Unix/Linux OS, posto sam greskom postavio ovde.
Poslednja izmena: