Pomereni parametri....

tjuti tu, garant je bila zavodljiva kao mladja z:lol:

2008063020560573928_big.jpg
Nemam ništa protiv da se devojka bavi sportom to je dobro pre svega za nju možda i za njen način razmišljanja ali da preteruje...

...ma sve je ok, mislim svima nama je jasno zasto neko ima ovakav stav...samo sto ja sigurno necu da kazem jer mogu nehotice nekoga da uvredim...odoh na kafu pa na trcanje da jos malo nabijem listove pa da preplasim Goxy-a...pazi da mi nikada ne pruzis ruku mozda ti je slomim nehoticez:p

i djecak, ako ga ne slikas sa prednje strane nezaklonjenog odjecom,
nego iz raznih uglova u pozama,
moze da izgleda zenstveno

gisele.bundchen.2.jpg

ali bez kamuflaze odjecom i pozama, ostaje ono sto jeste

...ma da, bas je ruzna i nikakva...kako je samo pih ova Zizel boze boze...akrep...muskarac u odeci, gledaj samo kako jadnu kosu ima, a tek kozu, pa vidi joj samo noge, a tek osmeh, o visini i gradji da ne govorimo...jaaaaaaaaaaaaaadna zena kako li zivi ovako ruzna...jes da je najplaceniji model na svetu i jes da ima najbolje noge na svetu a bogami ni ostalim delovima nista ne fali ali hajde...napravimo je ruznom...mozda ce nam biti lakse:zimag:

Ja sam punija i to mi ne smeta.U svom telu se osecam savrseno i ne zanima me sta drugi pricaju.Naravno da ima trenutaka kada proklinjem samu sebe sto nemam nekoliko kg manje da bih se uvukla u neku majcicu ili haljinicu ali me to prodje brzo:)
Isto tako,nikada sebi ne bih dozvolila da se uvucem u majcicu dva broja manju u kojoj bih izgledala jos vecom i nemarnom.Mislim da rec aljkava moze da se zameni sa nemarna :)
Iako sam ovakva kakva sam ni ja ne volim da vidim punije ili debele zenske osobe u preuskim stvarima,mislim da je to preterano.Moze sasvim lepo.pristojno,elegantno i cak i seksipilno da izgleda i u drugim modelima.

Ma sve je to do osobe i onoga sto nosi u sebi,korice ne cine knjigu,zar ne ?:)

Ovde se insinuira da su oni koji kritikuju modu potrošačkog društva sami neugledni ili da ne vode računa o svom izgledu pa zato iz ljubomore kritikuju modele:eek:.Niti sebe smatram ružnim(neuglednim) niti zanemarujem fizički izgled u okviru datih mogućnosti:roll:

...ma da, bas je ruzna i nikakva...kako je samo pih ova Zizel boze boze...akrep...muskarac u odeci, gledaj samo kako jadnu kosu ima, a tek kozu, pa vidi joj samo noge, a tek osmeh, o visini i gradji da ne govorimo...jaaaaaaaaaaaaaadna zena kako li zivi ovako ruzna...jes da je najplaceniji model na svetu i jes da ima najbolje noge na svetu a bogami ni ostalim delovima nista ne fali ali hajde...napravimo je ruznom...mozda ce nam biti lakse:zimag:

pa ni ova nema struk

Back