goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Da,bre,sve se kvarcuju preterano...Mislim razumem i malo...Kad vidiš devojku prirodno plave lepe oči,a crna koža ko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da u vreme nastanka aristokratije,ali je kasnije bila i deo Neazijske ideologije koja je počela mnogo pre nastanka fašizma,i kojoj je bila težnja da se Japan u svakom smislu proglasi posebnim u odnosu na region pa i žutu rasu.Inače,ovo beljenje postoji i u Kini ali u znatno slabijem obimu a što se tiče Koreje mislim da tamo nije uopšte zastupljeno.zapravo, bjelina je nastala kao pokazivanje svog statusa u drustvu
tj bila je posledica istog a zatim je i potencirana
Moguće.Ovo su doduše opet japanci koji upijaju sve uticaje sa zapada, u pogledu trenda i izgleda,opet više nego ostali azijati.jeste, pogledaj njihovu pop muziku![]()

Na temi "Najgore ženske osobine", mnoge forumašice su pomenule da ih nerviraju debele žene/devojke koje se oblače u odeću koja (navodno) nije primerena njihovoj težini....
Što me je podstaklo na razmišljanje...Gledajući slike starih majstora na njima su nage ženske osobe koje bi po današnjim parametrima važile za "buce". Ali mi se divimo slici. Dok bi model, da ga sretnemo uživo bio okarakterisan kao "treba da smrša 5 kg"....
Slušam žene svih uzrasta kako se nadmeću koja ima manje kilograma, ili koja nosi xxxs... Stvar prestiža je ličiti na gladno dete Afrike...
Gde je tu lepo? I u kom momentu su sklad, srazmera, "zdravo telo i zdrav duh" ustupili mesto motkama za veš? Odakle taj poriv da se ide protiv prirodnog stanja stvari? I po čemu debelo ne može biti lepo? Zašto su žene sa viškom kilograma diskriminisane kao "aljkave" jer ne vode računa o sebi? Od njih se očekuje da ne nose usko, da se uviju u zar i feredžu, odenu šatorsko krilo i okače oko vrata natpis "stidim se što neću da smršam!".....

Više volim indigo,hvala na pitanjuimas nesto protiv ljubicaste, eh?![]()

Svaka čast
ovo kao da je mene neko slikao golu
hehe...
samo imam tanje ruke i vece doooode![]()

?
Moš misliti![]()
...izgleda da treba al da taj struk bude ko u dečaka...il tako nekako...

nego nešto kontam da mi ipak "izguglamo" par slika monike beluči čisto da znamo na čemu smo
pa da se kolektivno uspoređujemo 
E a nisam nešto sigurna za taj dečački struknego nešto kontam da mi ipak "izguglamo" par slika monike beluči čisto da znamo na čemu smo
pa da se kolektivno uspoređujemo
![]()

boles![]()
Ovo je gotivno kod Japanaca...Oni su dugo bili u uverenju,verujem neki i danas,budući da mi drugarica živi u Japanu da nemaju veze sa drugim ''žutima'' i da su oni zapravo belci.Tako da njihov izbor u II WW i nije toliko čudan![]()