Pomereni parametri....

E uopšte ne kapiram foru sa strukom. Istina da ga sport malo redukuje, ali istina je i da ženi ****** raste od sedenja i nerada a to je već po sebi dovoljna činjenica da se zaključi da to baš i nije ideal.

Znači ako pilates dva puta nedeljno redukuje struk (a redukuje ga), a gospoja ide na isti jer joj fali fizičke aktivnosti, da se čovek zapita šta se od žene očekuje da bude...

Ozbiljna sam.

61.jpg

Ovo je gotivno kod Japanaca...Oni su dugo bili u uverenju,verujem neki i danas,budući da mi drugarica živi u Japanu da nemaju veze sa drugim ''žutima'' i da su oni zapravo belci.Tako da njihov izbor u II WW i nije toliko čudan:cool:

zapravo, bjelina je nastala kao pokazivanje svog statusa u drustvu
tj bila je posledica istog a zatim je i potencirana
Da u vreme nastanka aristokratije,ali je kasnije bila i deo Neazijske ideologije koja je počela mnogo pre nastanka fašizma,i kojoj je bila težnja da se Japan u svakom smislu proglasi posebnim u odnosu na region pa i žutu rasu.Inače,ovo beljenje postoji i u Kini ali u znatno slabijem obimu a što se tiče Koreje mislim da tamo nije uopšte zastupljeno.

Na temi "Najgore ženske osobine", mnoge forumašice su pomenule da ih nerviraju debele žene/devojke koje se oblače u odeću koja (navodno) nije primerena njihovoj težini....
Što me je podstaklo na razmišljanje...Gledajući slike starih majstora na njima su nage ženske osobe koje bi po današnjim parametrima važile za "buce". Ali mi se divimo slici. Dok bi model, da ga sretnemo uživo bio okarakterisan kao "treba da smrša 5 kg"....
Slušam žene svih uzrasta kako se nadmeću koja ima manje kilograma, ili koja nosi xxxs... Stvar prestiža je ličiti na gladno dete Afrike...
Gde je tu lepo? I u kom momentu su sklad, srazmera, "zdravo telo i zdrav duh" ustupili mesto motkama za veš? Odakle taj poriv da se ide protiv prirodnog stanja stvari? I po čemu debelo ne može biti lepo? Zašto su žene sa viškom kilograma diskriminisane kao "aljkave" jer ne vode računa o sebi? Od njih se očekuje da ne nose usko, da se uviju u zar i feredžu, odenu šatorsko krilo i okače oko vrata natpis "stidim se što neću da smršam!".....

za to su krivi mediji, kao i poremecen sistem vrednosti koji vladdaaa... vec 10000puta izlizana pricha ali je tako.
od zena se ochekuje da budu prototip savrshene top modelsice, sa konfekcijskim brojem 25 i grudima 6. shto nije normalno ni zdravo.
ali likovi koji su zainteresovani za taj profil riba, sve gledaju povrshno, tako da ja nisam zainteresovana za njih. tako da se neshto ne osecam ugrozeno od strane tih plastikanera.
krpa nalazi zakrpu, tako se i takvi ljudi medjusobno pronalaze.

meni nije sexy da mi dechko bude bodibilder ili neki izdefinisani bices-tricepsovani. lazem,..mozda i bi,..ali bi mi brzo dosadio i zazelela bih se tog salceta na stomaku. necheg normalnog i ljudskog.

u renesansi i baroku gde su radjeni takvi portreti, idal zene je bio da je ona majka. ideal zene sada je da je objekat sexualnog uzivanja.
u tome je ta razlika

61.jpg

Ovo je gotivno kod Japanaca...Oni su dugo bili u uverenju,verujem neki i danas,budući da mi drugarica živi u Japanu da nemaju veze sa drugim ''žutima'' i da su oni zapravo belci.Tako da njihov izbor u II WW i nije toliko čudan:cool:
boles :neutral:

ovo da ti izadje pred oci, tacno ko da ti je avet izasla iz ormana...il ne daj boze da iskoci iz neke mracne ulice u gluvo doba noci :neutral:

Back