DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Ali Bred Pit...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa eto još jednog vida deskriminacije
dobar lik: lepa, mršavai mlada
loš lik ružna i debela
ko da je to stritkno povezano
Ali Bred Pit...

ima puno losih likova koji su ruzni i mrsavi
a u filmovima je cesto da su losi likovi lepi i zgodni

jer je veci procenat gojaznosti kod dece koja zive u zemljama koje imaju tradiciju deda mraza.
 jer je veci procenat gojaznosti kod dece koja zive u zemljama koje imaju tradiciju deda mraza.

ima puno losih likova koji su ruzni i mrsavi
a u filmovima je cesto da su losi likovi lepi i zgodni

jao, juce sam citala clanak kako je jedan strucnjak napravio studiju od deda mrazu i zakljucio da njegov veliki stomak negativno utice na omladinu i da tu negde postoji uzrocno posledicna veza sto su deca sve vise gojaznajer je veci procenat gojaznosti kod dece koja zive u zemljama koje imaju tradiciju deda mraza.
i da bi sa iravsima trebalo da deli sargarepu i celer, a ne slatkise

Sad je Deda Mraz kriv, sto nemaju fizicko, piju koka kolu i jedu cips.Grrrrrrrrrrr
 Sad je Deda Mraz kriv, sto nemaju fizicko, piju koka kolu i jedu cips.Grrrrrrrrrrr )  obuku u deda mraza i eto im ga na.
)  obuku u deda mraza i eto im ga na. Od toga bih se i ja uplasila...
 Od toga bih se i ja uplasila...
jao, juce sam citala clanak kako je jedan strucnjak napravio studiju od deda mrazu i zakljucio da njegov veliki stomak negativno utice na omladinu i da tu negde postoji uzrocno posledicna veza sto su deca sve vise gojaznajer je veci procenat gojaznosti kod dece koja zive u zemljama koje imaju tradiciju deda mraza.
i da bi sa iravsima trebalo da deli sargarepu i celer, a ne slatkise

(da je Biomed 4 pio, u dimnjaku se ne bi zaglavio )
 (da je Biomed 4 pio, u dimnjaku se ne bi zaglavio ) 

, jos kad krene da na -25 stepeni dize tegove golisav...
, jos kad krene da na -25 stepeni dize tegove golisav...

jasno je to MENI, ali ne mogu da se nacudim ovakvim strucnjacima i temam koje obradjuju, ejjjj deda mraz bi trebalo da bude fit 24-godisnjak zbog obima posla koji ima oko bozica i kako bi takav slao pozitivnu poruku mladima, a stomak sadasnjeg deda mraza negativno utice na decu
ako to nisu pomereni parametri, ne znam sta su
 a i tamo se vijaju neki australijski istrazivaci
 a i tamo se vijaju neki australijski istrazivaci

..teško..Preteča takvog ideala bila je Botičelijeva Venera...
..teško..Preteča takvog ideala bila je Botičelijeva Venera...