Pomereni parametri....

Ali sve više i više se upostavlja taj trend da žene i fizički liče na muškarce,ne samo po ponašanju,već i po izgledu,tipa kratka kosa,pa i ta mršavost,da bi tela više ličila:neutral:

Devojke jesu vitke i tanane danas vise nego ikada pre ali mislim da su zenstvene kao i ranije sto su bile. Ja ne licno ne poznajem nezenstvenu devojku...medjutim primetila sam i ja promenu u ponasanju samo nisam sigurna da li je ta promena dobra ili losa...mozda je cak i dobro to sto znaju da se ravnopravno nose sa muskarcima, dobro ce im doci sutra u poslu mada ja licno preferiram neznije zene

Devojke jesu vitke i tanane danas vise nego ikada pre ali mislim da su zenstvene kao i ranije sto su bile. Ja ne licno ne poznajem nezenstvenu devojku...medjutim primetila sam i ja promenu u ponasanju samo nisam sigurna da li je ta promena dobra ili losa...mozda je cak i dobro to sto znaju da se ravnopravno nose sa muskarcima, dobro ce im doci sutra u poslu mada ja licno preferiram neznije zene
A lezbejke:p:D
Pa za žene nije loša...:lol::mrgreen:

Hipotetički je to sve moguće i ima lezbejki koje su super zgodne i doterane ali ima ih aljkavih koje baš takav izgled preziru...Moj post je bio reakcija na post korisnika koji je rekao da ne poznaje Neženstvenu ženu,što je apsurdno...Poznajem neženstvene žene kao što poznajem i feminizirane muškarce:cool:

pa da, izgled
kako ce se homo osoba zaljubiti u osobu koja ne lici na svoj pol?
osim ako nije i sama takva

Unsaie moja logika je potpuno ista kao i tvoja ali praksa me nesto muci:think:...jel se secas one lepe, prelepe advokatice iz Ali Mekbil...Portia Rosi i Elen Degeneres...mahom su gay parovi koncipirani da je jedna osoba zenstvenija a druga nije sto meni licno ne ide u glavicu nikako:rumenko:

Unsaie moja logika je potpuno ista kao i tvoja ali praksa me nesto muci:think:...jel se secas one lepe, prelepe advokatice iz Ali Mekbil...Portia Rosi i Elen Degeneres...mahom su gay parovi koncipirani da je jedna osoba zenstvenija a druga nije sto meni licno ne ide u glavicu nikako:rumenko:
pa uvijek ce biti tako jer nisu ista osoba
i dvije drugarice jedna pored druge, uvijek je jedna vise zenstvena od one druge, bile lezbejeke ili ne.... samo sto se na to ne obraca paznja

Hipotetički je to sve moguće i ima lezbejki koje su super zgodne i doterane ali ima ih aljkavih koje baš takav izgled preziru...Moj post je bio reakcija na post korisnika koji je rekao da ne poznaje Neženstvenu ženu,što je apsurdno...Poznajem neženstvene žene kao što poznajem i feminizirane muškarce:cool:

Zavisi od percepcije zenstvenosti, za nekoga je zenstvenost siri a za nekoga uzi pojam. Meni bi nezenstveno bilo aljkavo zensko koje psuje, agresivno je i ima pokrete i ponasanje kao muskarac...citav taj komplet je meni nezenstven. Moguce je lako da neko zenstvenost oseca i karekterise drugacije. Ja sam zaista liberalna sto se opsega zenstvenosti tice...

Bojim se da ovo sve nisam razumeo:eek::confused....Al i nisam neki kapacitet...:mrgreen:

Pa kazao si da sam izrekla apsurd. Ja iskreno ne poznajem nezenstvenu zenu...poznajem zenstvenije i manje zenstvene devojke ali bas nezenstvene su prava retkost...ili mozda gresim:think:...u skladu sa tim sam kazala da se mozda tvoja i moja percepcija zenstvenosti razlikuje...mozda ti imas stroze kriterijume a ja, kao maximalno prosecno zensko, imam liberalnije shvatanje...

:eek: A ja gotovo ne mogu de se setim kad sam zadnji put videla nekakvo olicenje zenstvenosti :think: sve vise u poslednje vreme to vidim od strane "muskaraca" sto naravno pod tim ne podrazumevam kad je neko uredan i cist vec kad se ponasa kao devojcica :)

Zavisi od percepcije zenstvenosti, za nekoga je zenstvenost siri a za nekoga uzi pojam. Meni bi nezenstveno bilo aljkavo zensko koje psuje, agresivno je i ima pokrete i ponasanje kao muskarac...citav taj komplet je meni nezenstven. Moguce je lako da neko zenstvenost oseca i karekterise drugacije. Ja sam zaista liberalna sto se opsega zenstvenosti tice...

Pa bas ovo sto si navela je danas najcesci moguci slucaj ...cak i na tv-u uglavnom vidjam neke koje izgledaju toliko nemarno (neuradna frizura, preterano napumpane usne deluju tako aljkavo, preterano solarisana koza namazano jos nekim uljem deluje tako aljkavo....) inace to vazi i za obicne devojke...sta sve nisam vidjala za sve ove godine od kako je nadogradnja kose i noktiju aktuelna ....bitno da ima nadogradjene nokti a to sto joj se ispod vidi crno nema veze ...i tako sto se tice higijene a to koliko su agresivne da i ne pricamo ...bahatost je uzela maha , sto su verovatno po uzoru na njihove majke ..ne znam ali bas me cudi da danas uopste postoji zenstvenost :confused: isto kao sto se ne zna jeli ostalo nesto od muzevnih muskaraca kakvih je nekad bilo :lol:

Pa kazao si da sam izrekla apsurd. Ja iskreno ne poznajem nezenstvenu zenu...poznajem zenstvenije i manje zenstvene devojke ali bas nezenstvene su prava retkost...ili mozda gresim:think:...u skladu sa tim sam kazala da se mozda tvoja i moja percepcija zenstvenosti razlikuje...mozda ti imas stroze kriterijume a ja, kao maximalno prosecno zensko, imam liberalnije shvatanje...

Uh, videla sam nekoliko primeraka da je i vozac kamiona zenstveniji od njih... Sto bi se reklo, cepaju drva levom rukom, pljuju po ulici, psuju, higijena na nuli, hod kao u medjeda, dlake na sve strane, ma, grozota...
Ponekad zaista ne mogu da verujem da je takva osoba zenskog pola.

Back